Dodaj do ulubionych

Egipt-tylko dla idiotów !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:54
i nikt mnie nie przekona,że w obecnej sytuacji jest inaczej!
Obserwuj wątek
    • Gość: Inka Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 62.233.195.* 23.07.05, 16:55
      Dokładnie - zgadzam się z Tobą.
      • Gość: kaska Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:59
        a jezeli możesz powiedz mi który kraj jest nie dla idiotów w dzisiejszych czasach...
        • Gość: Rozważny człowiek Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:08
          generalnie patrzac to zamachy moga zdarzyc sie w kazdym panstwie. Przykry jest
          fakt, ze swiat sie nagle bardzo skurczyl i niedlugo pozostana tylko wakacyjne
          wypady w rodzime strony. Ja wraz z mezem mialam dwa tygodnie temyu lecie do
          Egiptu, wtedy jeszcze nie bylo takiej psychozy strachu, ale czas pozwolil mi na
          tygodniowy wypad nad polskie morze z czego jestem zadowolona bo pogoda
          dopisala. Przez ostatnie 10lat kazde wakacje spedzalam poza Polska
          (Grecja,Turcja,Wlochy) a terz trzeba bedzie chyba odpuscic.... bardzo to
          wszystko przykre!
      • Gość: F16 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.eranet.pl 25.07.05, 10:02
        Tobie też już napisałem, ale powtórzę:
        Egipt-nie dla idiotów! - Inka dla wszystkich (to taka kawa zbożowa)
    • Gość: rozpuszczalnik Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:04
      NIE KARMIC TROLI !!!!
    • Gość: Stefan Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 23.07.05, 17:07
      Tylko idiota jest w stanie pisac takie rzeczy.

Ja sie am wybieram i nie uwazam sie na idiote. Stac mnie na to by zrezygnowac i
      poleciec do Tajlandii czy gdziekolwiek. Mimo wszystko bede sie czul tam
      BAZPIECZNIEJ !

Zrob, test IQ moze sie odnajdziesz.

Szkoda mi marnowac farbe na klawiszach, wiec zegnam
      • Gość: Inka Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 62.233.195.* 23.07.05, 17:11
        Skoro lubisz takie "zabawy" to leć do Iraku.
        • Gość: Stefan Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 23.07.05, 17:17
          Skoro jestes tak przestraszona, to nie wychodz z domu. Moga Ci wyrwac torebke i
          pchnac Cie nozem pod zebra. Nie jedz do marketu bo potraci Cie jakis "miesniak"
          w BMW popisujac sie przed swoja blondynka. Nie chodz do pracy, bo w biurowcu w
          ktorym pracujesz moze byc nieszczelna instalacja CO. Zostan w domu i staraj sie
          przestraszyc wszystkich i na sile (na cholere) ze w Egipcie jest niebezpiecznie.
          Nie wiem co masz na celu ? Ale swoje "przyziemne" przemyslenia pozostaw dla
          siebie. Dlaczego nie piszesz o Hiszpani (gdzie m.in. Al-kaida tez podlozyla
          bomy), o Turcji (ostatnie ataki) czy o Bulgarii gdzie sa rozboje i gwalty na
          turystach (znam sam taki przypadek) ??

Powodzenia,

Stefan
          • Gość: Inka Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 62.233.195.* 23.07.05, 17:24
            Skoro z Ciebie taki chojrak to jedź i baw się bombowo!
            • Gość: Stefan Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 23.07.05, 17:26
              Tak wlasnie zamierzam z moj druga polowa. Nie spedze nawet pol dnia w hotelu.

A Tobie radze zadzwonic do NFZu i poprosic o dofinansowanie zakupu pieluchomajtek.

Stefan
              • Gość: Inka Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 62.233.195.* 23.07.05, 17:29
                A Tobie dam inna radę, taką samą jak innej koleżance bez mózgu - Tobie nawet
                lekarz nie pomoże więc rozejrzyj się za grabarzem.
                • Gość: Stefan Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 23.07.05, 17:33
                  A to juz wszystko wiem !! Twoje chore poglady sa wynikiem zazdrosci.
                  Zazdroscisz, jak powiedzialas, kolezance bez mozgu wyjazdu do EGIPTu. Bez
                  komentarza
                  • Gość: Inka Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 62.233.195.* 23.07.05, 17:54
                    Tak, zazdroszczę, że Wam bomby na Wasze pusty łby pospadają. Rzeczywiście, jest
                    czego zazdrościć.
                    • Gość: F16 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.eranet.pl 25.07.05, 09:56
                      .......nie chce mi się z tobą gadać......
                      Jest taka złota myśl:
                      Nie dyskutuj z D...m, bo sprowadzi najpierw cię do swojego poziomu a potem
                      bezwzględnie wykorzysta swoje doświadczenie aby cię pokonać!
                      Po pierwsze nie oceniaj.
                      Po drugie zacznij się uczyć, to może kiedyś będzie Cię stać na takie podróże i
                      też pojedziesz.
        • eb_13 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! 23.07.05, 17:19
          Inka, wrzuć na luz... Bo to co wypisujesz ani mądre, ani śmieszne nie jest...
          Czsami zanim się coś napisze wypadałoby pomyśleć...

Pozdrawiam!!!
          • Gość: Inka Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 62.233.195.* 23.07.05, 17:27
            Czasem zanim się wyjedzie do kraju wysokiego ryzyka to też warto by było
            pomyśleć i postawić na szali z jednej strony swoje życie a z drugiej te 2000
            czy 3000 zł i zdecydować co przeważy.
            • eb_13 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! 23.07.05, 17:41
              Inko, już Ci gdzieś pisalam, że każdy ma swoj rozum i sam zadecyduje co zrobić.
              Natomiast twoje argumenty są conajmniej nie na miejscu... jeżeli tak byśmy
              zaczęli podchodić do sprawy, to ja albo musiałabym przestac wyjeżdżać z domu
              samochodem (mieszkam niedaleko miejsca w którym nagminnie tłuką się
              samochody... , albo najlepiej gdybym się przeprowadziła??? W końcu moje życie
              kładę na szali i to dosyć świadomie ponieważ wiem, że przynajmniej raz w
              miesiącu coś mi pod domem "gwizdnie" ... Tylko czy to o to chodzi???

Nie możemy tak do tego podchodzić... już gdzieś pisałam, że wystarczy, że
              odstawiłam wyjazdy do Hiszpanii (w końcu tam nie ma sezonu, żeby coś nie
              piz*** ...), a teraz Egipt? Jak tak dalej pójdzie to za niedługo zakupy
              będziemy zamawiali z dostawą do domu (chociaż nie... przecież ktoś nam może
              bombkę gratis dorzucić...)
              Ja uważam, że "co komu pisane to go nie minie"... , nie wyjdziesz z domu to Ci
              obraz na głowę spadnie...
              Pozdrawiam!!!
        • Gość: F16 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.eranet.pl 25.07.05, 09:47
          Inka, Ty znowu tutaj.
          Chyba jesteś z MSZ-tu, bo jesteś na każdej stronie a może jesteś specjalistką w
          tej dziedzinie?
      • Gość: annie2003 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:14
        Rozwazny czlowieku i genialna Ineczko (jakos nie mozesz pobic moich argumentow,
        ale to pewnie dlatego ze ci sie juz nie chce..) - jaka macie gwarancje ze
        polskie wybrzeze jest bezpieczne? ci co atakuja, bardzo wnikliwie obserwuja
        cel, akurat teraz nad naszym morzem tlumy, a ze Polska od dawna jest na
        celowniku, to dlaczegoby nie rzucic bomby akurat tam? i z dojazdem ciezej niz w
        miescie i do szpitali dalej, juz widze ten chaos i panike.. co, niemozliwe? a
        mnie sie niestety wydaje ze jednak mozliwe, wiec grzecznie prosze, skoncze z
        wyzywaniem innych od idiotow, tepakow itp.
        • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 23.07.05, 17:25
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: maja Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 17:33
            gratuluje tych zdrowych zmyslow - pewnie nigdy nie wytknelas nosa poza sciany
            wlasnego domu
          • Gość: annie2003 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:46
            Inka pewnie sie ucieszysz, ide za rada madrzejszych - nie karmic troli!
            ostatnie slowko na pozegnanie - nawet nie zauwazylas jak swoimi glupimi
            wypowiedziami rozmieszylas spore towarzystwo. co gorsza, idac w zaparte, tylko
            ta glupote potwierdzasz. ani razu nie ospowiedzialas mi konkretnie bez
            obrazania mnie, a gdy wytknelam ci jawnie klamstwo, przerzucials sie na inne
            watki. raczysz nas wszystkich tylko nedznymi tekstami o pieniadzach, naszym
            zyciu i poziomie inteligencji. tylko to potrafisz - wykrecic kota ogonem i
            podkarmic go jeszcze troche wyzwiskami. moze sie przeprowadz, bo zyjesz w kraju
            samych idiotow, cholera jakos biedacy nie wiedza co czynia i tlumnie wala do
            Egiptu, Londynu, Hiszpanii i Turcji. sama nie dasz rady zbawic swiata,
            biedactwo.. ale dosc, nie karmic troli i tyle!
    • Gość: Voy Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:21
      Różnie może być. ja mieszkałem w Egicie 2 lata, a nie było nawet jednego
      incydentu...
      • pc_maniac W jednym INKA ma rację. (NIE KARMIĆ TROLLI) 23.07.05, 17:37
        Jesli dajecie się jej prowokować i odpisujecie na jej obelżywe posty, to jednak
        ma prawo nazwać Was "tępakami".

UPRASZA SIĘ O NIE KARMIENIE TROLLI
    • Gość: Milano Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.25-151.libero.it 24.07.05, 10:12
      Brawo, Rozwazny czlowieku.!
      Masz calkowicie rację.
      Popieram i podnoszę twoj post
    • Gość: zibi Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.07.05, 11:15
      to dopisz do tego Madryt,Londyn,Stambuł,Bejrut a moze i twoje miasto wyprowadz
      sie czym predzej bo to nie dla idiotów pozdrowienia i troche rozumu
      • Gość: dibi jedyna różnica zibi............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:58
        że tamte miasta, i być może jego/twoje, są zagrożone ogólnie.

Tymaczasem w Egipcie bomby nie wybuchają tak sobie, ale są zawsze nakierowane na
        TURYSTÓW.... a to oznacza że twoje szanse przeżycia maleją o wiele szybciej

niby taka mała różnica, ale jak istotna...
        • Gość: magda Re: jedyna różnica zibi.......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:02
          Gość portalu: dibi napisał(a):

> że tamte miasta, i być może jego/twoje, są zagrożone ogólnie.
          >
          > Tymaczasem w Egipcie bomby nie wybuchają tak sobie, ale są zawsze nakierowane n
          > a
          > TURYSTÓW.... a to oznacza że twoje szanse przeżycia maleją o wiele szybciej

Czy wiesz co piszesz? Przecież ostatni zamach był skierowany na ludność egipską,
          jesteś chyba jedyną osobą na świecie która o tym nie wie. Zobacz ilu zgineło
          Egipcjan a ilu turystów, zorientuj się gdzie wybuchały te bomby! Ośmieszasz się
          całkowicie.
          • nikitaa1 Re: jedyna różnica zibi.......................... 24.07.05, 17:19
            Magda masz w 99 % rację.Byłam w Sharm w zeszłym roku i na Old Markecie w pełni
            sezonu po 20.00 byłam jedyną cudzoziemką - reszta to miejscowi...
            • Gość: ela Re: jedyna różnica zibi.......................... IP: *.acn.waw.pl 24.07.05, 17:31
              Wiesz nie wszytkich stac na to aby zrezygnowac z wakacji w egipcie.Ja wykupilam wycieczke dwa miesiace temu i lece za 3 dni.Biura w przypadku rezygnacji nei zwracaja pieniedzy.A ja nei po to odkladalam je zeby stracic 3 tys. i siedziec w domu pzrez cale wakacje.I sadze ze wiekszosc ludzi tez,,,,
              • Gość: ha ha brawo blondynki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:18
                dwie bomby w hotelu i w markecie odwiedzanym przez turystó to zamach na biednych
                mundków egipskich... skąd was tu biorą? jakiś konkurs???
                • eb_13 Re: brawo blondynki!!! 24.07.05, 20:31
                  Ty człowieku chyba naprawdę w Egipcie nie byłeś...
                  Ps. Jak już nie znasz tamtejszych realiów to przynajmniej sprawdź ilu zginęło
                  turystów z Europy, a ilu Egipcjan (to nie przypadek - to nie był wyjątkowy
                  dzień, a raczej noc i Egipcjanie nie dostli nagle "wolnego w pracy" aby pójść
                  tam gdzie wybuchną bomby... Zanim nawyzywasz kogoś...
                  Pozdro!!!
                  • Gość: brunet Re: brawo blondynki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:36
                    a ty gdzie siedzisz w Egipcie? Pooglądaj sobie parę dostępnych kanałów od CNN po
                    BBC od TVN 24 po TVP, posłuchaj co mówią turyści na miejscu (a nie jakieś barany
                    sprzedające miejsca na wycieczkach), posłuchaj co mówią Egipcjanie z Szarm - a
                    dopiero potem pisz głupoty

W Egipcie byłem pewnie dłużej niż ty masz dostęp do internetu i realia tego
                    kraju znam aż za dobrze - ale cóż ty możesz wiedzieć o Egipcie niedzielna
                    turysto/ko???

A jak nie potrafisz myśleć logicznie i kojarzyć faktów - to nie wypisuj bzdur...
                    tu od tego aż się roi
                    • eb_13 Re: brawo blondynki!!! 24.07.05, 20:46
                      No właśnie słucham, czytam, rozmawiam z ludźmi (a do tego aby wiedzieć gdzie
                      zbiera się najwięcej Egipcjan - to wierz mi wystarczy być "niedzielną
                      turystką"...)
                      Pozdro!!!
                      • Gość: dobre - ha ha gratuluję IQ... :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:53
                        jak po tym wszystkim oraz po zestawieniu FAKTÓW (bomby w hotelach i bazarze
                        uczęszczanym przez turystó - nie lokalnym bazarze dla ludności) wnioskujesz że
                        to są bomby nie przeciw turystom ale przeciw Egipcjanom

powiedz - czy do wyjazdu do Egiptu stosowany jest przesiew, jakis quiz???
                        • Gość: annie2003 Re: gratuluję IQ... :)))) IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 25.07.05, 11:14
                          ale FAKTY mowia same za siebie - na ponad 80 ofiar jest "tylko" kilku,
                          kilkunastu turystow.. naprawde bawi was w obecnej sytuacji robic licytacje na
                          inteligencje? co jedno to lepsze - widzi wady tylko u innych..
    • Gość: costa Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 24.07.05, 21:46
      czytając wasze wypociny wiem, że Polska to kraj idiotów, dlatego już tutaj nie
      mieszkam
      • derduch Re: Egipt-tylko dla idiotów ! 24.07.05, 22:51
        Kurde! Byłem pewny że Włocławek to w Polsce leży! Tuman ze mnie widac :-))))
      • Gość: F16 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.eranet.pl 25.07.05, 10:12
        Napisałbym Ci dosadniej, ale nie będę zniżał się do Twojego poziomu!
        Po co więc piszesz Gnido z rodakami?
    • Gość: Angela Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: 81.219.88.* 24.07.05, 22:44
      Rozważny człowieku zamknij się w swojej komórce i nie wygladaj na sekunde na
      Twojej ulicy też może ktoś wysadzić bombę, a jeszzce wcześniej na zielonym
      przejedzie Ciebie wariat drogowy. Do nory!
      • Gość: Angela a ty na front! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:55
    • Gość: F16 Re: Egipt-tylko dla idiotów ! IP: *.eranet.pl 25.07.05, 10:00
      Rozważny człowiek, nigdy by nie napisał "Egipt-tylko dla idiotów!"
      No chyba że pracuje jako ochroniarz w Media Markt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka