Dodaj do ulubionych

Iberotel Fanara SSH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:09
Mam prosbe do osob znajacych ten hotel- jak wygladaja mniejsze pokoje w
czesci residence? Roznica miedzy takim pokojem a pokojem familly wynosi 200
zl, czy warto doplacac?
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Mam prośbę-dyskutujmy o hotelach na forum Hotele 06.09.05, 17:48
      Dzięki temu gromadszą się tam istotne informacje, z których skorzysta nie tylko
      jedna osoba, ale bardzo wiele.

Tutaj zaś nie tylko dyskusje o hotelach wzbudzają niezdrowe emocje, ale również
      wątki te są w żaden sposób nie posortowane, a po tygodniu dwóch spadają na
      kolejne strony.
      Na forum HOTELE jest zaś możliwość sortowania alfabetycznego po nazwach hoteli.
    • kaya333 Re: Iberotel Fanara SSH 06.09.05, 17:59
      Odsyłam z zasady do Forum hotele, dowiesz się wiele więcej. Ja byłam w częsci
      family i miałam sypialnie, kuchnię, pokój dzienny, duży taras. Wyglądało to
      bardzo ładnie. Małe pokoje, to faktycznie małe pokoje z łazienką. Ja osobiście
      dopłaciłabym 200 Pln.
    • Gość: rafal Re: Iberotel Fanara SSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:11
      masz racje pc, ale musze jutro rezerwowac- watpie, czy zdaze uzyskac potrzebne
      mi info...
      • cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 06.09.05, 19:00

A skąd jedziesz???Znaczy z jakiego biura i za ile???WAŻNE~!!!!!!!!!!!!!!!
        • cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 06.09.05, 19:08

Ja zdecydowałam się na Residence..ale jadę na dwa tygodnie..w sunfun to różnica
          500zł od osoby.Przy dwóch osobach to już tysiak.Więc wybrałam tańszą opcję...Z
          drugiej strony jadę z mężem a dzieci nie mamy, tym samym myśle,że wielkość
          pokoju i oddalenie od plaży nie jest aż takie ważne.No bo i spacerek miło
          zrobi..i w pokoju też nie zamierzam przebywać za wiele...
          • Gość: rafal Re: Iberotel Fanara SSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 01:16
            Tez jade z tego biura ale na tydzien. Na ich stronie wyczytalem, ze roznica
            miedzy malym pokojem, a family wynosi 10E/doba- wiec moze na miejscu bedziecie
            mogli doplacic jesli okaze sie, ze warto- wyjdzie powiedzmy 130E= 520 zl
            • cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 07.09.05, 09:23
              w internecie na ich stronie sprawdzałam
              www.iberotel.com/en/hotels/details.php?id=9 i jest tak jak
              mówisz..różnica to 10 Euro za pokój za dobę. Więc rzeczywiście lepiej się
              opłaca zrobić to na miejscu ( a wiem ,że wolne pokoje są ) niż przez biuro.
              Wyjeżdżamy 15 września.A Ty???...pozdrawiam...
              • Gość: rafal Re: Iberotel Fanara SSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:52
                My 22.09, wiec sie spotkamy:)
                • cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 07.09.05, 12:22
                  ooo..to jak zobaczycie na plaży albo przy basenie czarno włosą bladą
                  babkę ..piegowatą ( pewnie z drinkiem w ręku )z jakimś chudym wysokim
                  blondynem ..to będziemy my!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka