Gość: rafal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:09 Mam prosbe do osob znajacych ten hotel- jak wygladaja mniejsze pokoje w czesci residence? Roznica miedzy takim pokojem a pokojem familly wynosi 200 zl, czy warto doplacac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Mam prośbę-dyskutujmy o hotelach na forum Hotele 06.09.05, 17:48 Dzięki temu gromadszą się tam istotne informacje, z których skorzysta nie tylko jedna osoba, ale bardzo wiele. Tutaj zaś nie tylko dyskusje o hotelach wzbudzają niezdrowe emocje, ale również wątki te są w żaden sposób nie posortowane, a po tygodniu dwóch spadają na kolejne strony. Na forum HOTELE jest zaś możliwość sortowania alfabetycznego po nazwach hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya333 Re: Iberotel Fanara SSH 06.09.05, 17:59 Odsyłam z zasady do Forum hotele, dowiesz się wiele więcej. Ja byłam w częsci family i miałam sypialnie, kuchnię, pokój dzienny, duży taras. Wyglądało to bardzo ładnie. Małe pokoje, to faktycznie małe pokoje z łazienką. Ja osobiście dopłaciłabym 200 Pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Iberotel Fanara SSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:11 masz racje pc, ale musze jutro rezerwowac- watpie, czy zdaze uzyskac potrzebne mi info... Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 06.09.05, 19:00 A skąd jedziesz???Znaczy z jakiego biura i za ile???WAŻNE~!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 06.09.05, 19:08 Ja zdecydowałam się na Residence..ale jadę na dwa tygodnie..w sunfun to różnica 500zł od osoby.Przy dwóch osobach to już tysiak.Więc wybrałam tańszą opcję...Z drugiej strony jadę z mężem a dzieci nie mamy, tym samym myśle,że wielkość pokoju i oddalenie od plaży nie jest aż takie ważne.No bo i spacerek miło zrobi..i w pokoju też nie zamierzam przebywać za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Iberotel Fanara SSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 01:16 Tez jade z tego biura ale na tydzien. Na ich stronie wyczytalem, ze roznica miedzy malym pokojem, a family wynosi 10E/doba- wiec moze na miejscu bedziecie mogli doplacic jesli okaze sie, ze warto- wyjdzie powiedzmy 130E= 520 zl Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 07.09.05, 09:23 w internecie na ich stronie sprawdzałam www.iberotel.com/en/hotels/details.php?id=9 i jest tak jak mówisz..różnica to 10 Euro za pokój za dobę. Więc rzeczywiście lepiej się opłaca zrobić to na miejscu ( a wiem ,że wolne pokoje są ) niż przez biuro. Wyjeżdżamy 15 września.A Ty???...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Iberotel Fanara SSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:52 My 22.09, wiec sie spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: Iberotel Fanara SSH 07.09.05, 12:22 ooo..to jak zobaczycie na plaży albo przy basenie czarno włosą bladą babkę ..piegowatą ( pewnie z drinkiem w ręku )z jakimś chudym wysokim blondynem ..to będziemy my!!! Odpowiedz Link Zgłoś