hanah77 24.11.05, 20:07 Hej dziewczyny czy znacie Imada Przewodnika Alfa Statu! Chciałabym się czegoś o nim dowiedzieć! Prosze pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasssiek Re: imad przewodnik ALFA STARU 15.01.06, 14:39 poznałam go w maju.Bardzo dobrze i dużo mówi po Polsku chociaż nigdy w Polsce nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
wanesa76 Re: imad przewodnik ALFA STARU 15.01.06, 21:08 Pudło był w Polsce raz na pewno drugi raz być może!!! Po polsku mówi rzeczywiście nieźle!!! Kontynuujesz znajomość? Odpowiedz Link Zgłoś
12345asiak Re: imad przewodnik ALFA STARU 09.06.06, 14:12 znam wydaje mi sie ze dosc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
hazimi79 Re: imad przewodnik ALFA STARU 05.06.06, 23:00 a co bys chciała sie dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
hazimi79 Re: imad przewodnik ALFA STARU 05.06.06, 23:00 a co bys chciała sie dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
hazimi79 Re: imad przewodnik ALFA STARU 21.06.06, 20:51 a mozesz mi napisac cos wiecej jesli mozesz i chcesz to napisz na maila hazimi79@gazeta.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
hazimi79 Re: imad przewodnik ALFA STARU 21.06.06, 20:51 a mozesz mi napisac cos wiecej jesli mozesz i chcesz to napisz na maila hazimi79@gazeta.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
inghuliyha Re: imad przewodnik ALFA STARU 11.07.06, 12:50 Ostatni raz rozmawiałam z nim jakieś miesiąc temu, więc informacje mam raczej aktualne. W Alfa pracuje już kilka lat, jako przewodnik. Prywatnie ma w Kairze narzeczoną, Egipcjankę, z którą jest od 2 lat. Z tego co mówił to kocha ja i jest jej wierny. Jeśli jesteś nim zainteresowana to chyba nic z tego. Nie chce wiązać się z Polkami na stale (mam na mysli małżeństwo) ponieważ między nami są za duże róznice kulturowe, obyczajowe i religijne, wg niego Polka nie wytrzyma w Egipcie i z nim zreszta też, ponieważ ma ciężki charakter (potwierdzam). Dla wyjaśnienia nie jestem i nie byłam jego dziewczyną, jestem jego koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: imad przewodnik ALFA STARU 11.07.06, 13:24 Jejku, to wreszcie jakiś normalny facet!! Odpowiedz Link Zgłoś
dnazar Re: imad przewodnik ALFA STARU 10.07.06, 14:01 znam go bardzo dobrze, masz e-maila lub GG? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam676 Re: imad przewodnik ALFA STARU 28.08.06, 23:53 Jezeli którakolwiek z Was myśli że go zna to chyba nie wie o czym mówi. Ten "człowiek" jest pozbawiony jakichkolwiek zasad. Nie liczy sie dla niego nic oprócz jego samego. Nie wiem czy ma dziewczyne możliwe ale wiem że nigdy przenigdy nie ozeni sie z żadną Polką nie łudźcie się i nie dlatego że to różnica kulturowa ale dlatego że dla niego każda Polka i europejka to niestety co trudno nam przyjąć "dziwka". Nie chciałabym ponownie spotkac na swojej drodze takiego faceta!!! Całkowita porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek8111 Re: imad przewodnik ALFA STARU 21.10.06, 18:54 A czy któraś z Was może mi powiedzieć, o którym imadzie dokładnie jest tutaj mowa??? W Alfa Star jest ich kilku. Powiedzcie w jakiej miejscowosci dokładnie pracuje,moze, któras z Was zna jego nazwisko??? Jest to dla mnie bardzo wazne, ale nie bardzo mogę powiedziec na forum dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka1978 Re: imad przewodnik ALFA STARU 29.10.06, 19:03 znam dwóch emadów - jdnego z Sharmu a drugiego z HRG. o którego Ci chodzi dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
inghuliyha Re: imad przewodnik ALFA STARU 01.11.06, 16:41 Ten Imad pracuje jako przewodnik Alfa Star na rejsie po Nilu. Na codzień mieszka w Kairze. Jak chcesz cos wiedzieć pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
inghuliyha Re: imad przewodnik ALFA STARU 01.11.06, 16:43 Ogólnie mozna powiedziec, że ten Imad jest z Hurghady, tam też spędza duzo czasu, stąd ruszają wycieczki na rejs. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka1978 Re: imad przewodnik ALFA STARU 01.11.06, 20:43 myślisz, że to o nim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
inghuliyha Re: imad przewodnik ALFA STARU 22.11.06, 13:49 to o nim, znam do na tyle aby wiedziec, że z niego to kawał sk...a Odpowiedz Link Zgłoś
anetka1978 Re: imad przewodnik ALFA STARU 23.11.06, 21:22 hmm.. ostre słowa, znam go troche z innej - raczej pozytywnej strony masz jakieś złe doświadczenia związane z ta osobą? Odpowiedz Link Zgłoś
inghuliyha Re: imad przewodnik ALFA STARU 24.11.06, 09:37 Osobiście nie. Poznałam go i na pierwszy rzut oka wydał się sympatyczny. Pózniej nie podobało mi się jego zachowanie jak w bardzo chamski i wulgarny sposób próbował mnie poderwać. Okazało się, że tak zachowuje się wobec bardzo wielu turystek (mozna poczytać o nim na róznych forach). Zrobiło mi sie żal dziewczyny, która poznała go zakochała się w nim, planowała rzucic wszystko w Polsce i wyjechac do niego - nie wiedziała chyba jaki jest naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
12345asiak Re: imad przewodnik ALFA STARU 11.01.07, 01:16 jesteście blądynkami, czy głupie i naiwne Odpowiedz Link Zgłoś
onikaa Re: imad przewodnik ALFA STARU 07.03.07, 02:18 20ego wróciłam z Egiptu, także wiadomości o Imadzie dosyć aktualne, chociaż troszkę zawiłę i oczywiście dotyczące kobiet, a mianowicie: pochwalił się, że ma dziewczynę w Radomiu, a raczej narzeczoną, bo wspominał coś o planowanym ślubie, że w Polsce był już parę razy, chyba 3-4, na sylwestrze, świętach i planuje teraz przyjechać po zakupy, bo ubrania u nas dobre i tanie, a przyjazd planuję marzec-kwiecień, bo koniec sezonu. Ale zapytany przez inną osobę czy ma żonę odpowiedział, że jest wolny. Czyli ziółko z niego niezłe. Sam już się pogłubił; pewnie narzeczona w Egipcie również jest aktualna, ale co mu zależy, może mieć nie jedna żonę, a ta w Polsce wcale nie musi się dowiedzieć o tej na miejscu. Różnice kulturowe w tym przypadku to jednak wielka przepaść, dlatego nie ma się co wiązać z Egipcjaninem, a wrażliwość kobieta jednak robi swoje i łatwo to wykorzystać. Ale szkoda, bo jednak Imad ma coś w sobie co przyciąga... Także przyjmę wszelakie wiadomości na jego temat:)(zdjęcia również);) Odpowiedz Link Zgłoś
makaroniara2 Re: imad przewodnik ALFA STARU 07.03.07, 23:09 Czy ten Imad( bardziej Emad) to taki przy kości jest i super po polsku mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha971 Re: imad przewodnik ALFA STARU 27.06.07, 21:38 Cześć, choć wątek jest już dość stary może się coś dowiem a propo's Imada;-) Macie może jakieś zdjęcia, namiary? Jeżeli tak , to proszę o mailika gocha971@gazeta.pl lub na gg 10591982. Odpowiedz Link Zgłoś
aldrei1 Re: imad przewodnik ALFA STARU 19.11.07, 20:25 Wątek może trochę zakurzony, ale Imad ciągle w dobrej formie. Człowiek-niespodzianka. Na wstępie myślałam, że jako jeden z niewielu Egipcjan traktuje swoją pracę poważnie, a nie wykorzystuje okazji do podupczenia, co mi zaimponowało. Małomówny, konkretny, niechętny do nawiązywania jakichkolwiek kontaktów towarzyskich. Rzeczywiście, jego powaga w pewien sposób pociąga. Aktor jakich mało... W swoich zalotach jest wręcz bezczelny, nie cofnie się przed niczym. Pozostawił po sobie wielki niesmak. Teraz wspominam to z ironicznym uśmiechem, ale wtedy sytuacja bynajmniej nie wprawiała mnie w dobry humor. Ale jedno co trzeba mu przyznać-świetny organizator, bardzo dobrze włada językiem polskim, a i wiedzy ma naprawdę sporo. Życzę Wam abyście trafili na tego przewodnika, ale radzę trzymać się od samego początku z daleka od niego i NIE DAĆ SIĘ ZWABIĆ DO KAJUTY NA DAKTYLE! Odpowiedz Link Zgłoś
hazimi79 Re: imad przewodnik ALFA STARU 23.11.07, 00:01 :-) wjakim terminie bylas na rejsie ? Odpowiedz Link Zgłoś
aldrei1 Re: imad przewodnik ALFA STARU 23.11.07, 16:05 powiedzmy, że w połowie września ;) Odpowiedz Link Zgłoś