Dodaj do ulubionych

**********Sylwester HELP!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:14
Czy mogę prosić forumowiczów(bywalców tamtych rejonów) o pomoc przy wyborze
między Hurgadą i Szarem Shaik w czasie sylwestra. Mam dylemat- Sharem ma
lepsze możliwości do snoorklingu(podobno piękne rafy) i jest cieplej(chyba,
że się myle), Hurgada to mozliwość zobaczenia Luksoru, Kair(wypady-
temperatury mogą nie zachęcać do pływania). Na co sie nastawiać? jest za
zimno do kąpieli? Może snoorkling w Hurgadzie? Chcę zrobić prezent pod
choinkę mojej Żonie- ona jest baaaaaardzo ciepłolubna- to będzię
rodzaj "miesiąca poślubnego" :))
Bardzo dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • cameltravel Re: **********Sylwester HELP!!!! 08.12.05, 00:41
      hmmmmm - byłam i tu i tu w czasie świąt - polecam jednoznacznie - na małżeński
      wypad ............. EL GOUNĘ hotel sultan bey lub panorama!
      jest romantycznie - i trochę wszystkiego w zasięgu ręki!
      do hurghady 30 minut więc 2 w jednym - a na pewno na pierwszy krok będzie to
      lepsze nież Las Vegasowate Sharm El Sheikh - tam na druga podróż poślubną jak
      jużpoznacie obyczaje ;)
      Pozdrawiam Ewa
      • Gość: Grzesiek Re: **********Sylwester HELP!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:34
        Popieram powyższą wypowiedź (odnośnie "Panoramy")!!! Zimniej niż w Sharmie nie
        jest, "Panorama" ma ponadto ogrzewany basen (o nieogrzewanych w zimie
        zapomnij!), a zabawa sylwestrowa jest w nim bardzo dobra!!! Byłem w zeszłym
        roku na sylwka i mimo że SAM, to bawiłem się świetnie!!!
        Pozdrawiam
        Grzesiek
        W Polsce "Panoramę" prowadzi biuro EXIM. Mieszkanie w cudownych bungalowach,
        cenowo tydzień na sylwestra - ok. 2000 chyba (zajrzyj do nich na stronę!)
        • Gość: gooneybird Re: **********Sylwester HELP!!!! IP: 62.111.172.* 08.12.05, 18:30
          Z panoramą to dobry pomysł, tylko słaba rafa... Trochę sie nastawiam na min.
          snoorkling.
          Nie mnie dziękuje za podpowiedzi!
          • Gość: Grzesiek Re: **********Sylwester HELP!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:18
            Masz rację, bo ta na końcu mola przy Zeytunie jest słaba!!! ALE: "Panorama" od
            niedawna ma własny kuter, cumowany przy hotelu, który za opłatą pływa na rafy
            i "fishing" - oni w tej "panoramie" jednak mają nosa i rozwijają się!!! Napisz
            do nich na www.panorama.com - sam się spytaj, jeśli Ci zależy!!!
            Pozdroofki
    • Gość: Daro Re: **********Sylwester HELP!!!! IP: *.crowley.pl 09.12.05, 14:38
      Ja tez polecam Panoramę w El Gounie:
      lastminute-oferty.pl/735_1332232_hotel-Panorama_El_gouna.html
      • Gość: gooneybird Re: **********Sylwester HELP!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:30
        Bardzo Wam wszystkim dziękuję! Myślę, że właśnie tam pojadę- w razie kiepskiej
        pogody można pojechac np. do Luksoru.
        Jeszcze raz dzięki. Dam znać jak było po powrocie.
        • Gość: Grzesiek Re: **********Sylwester HELP!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 09:28
          Daj znac wcześniej, bo moze się tam spotkamy na sylwka!!!
          • Gość: gooneybird Re: **********Sylwester HELP!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 21:25
            ok, dam znać ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka