Dodaj do ulubionych

Regency Plaza 5*

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:42
wiecie cos moze na temat tego hotelu ?? pierwszy wyjazd do tego hotelu jest 9
maja hmmmm nie wiem co robic hotel niby nowy cena atrakcyjna bo 2 tygodnie z
al 2490 wiec bajka ale..... czy nie spotkaja mnie na miejscu jakies
rozczarowania czyli trwajaca budowa . NIe wiem co robic doradzcie
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Regency Plaza 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:57
      Najpierw wykupujesz imprezę ,a teraz się martwisz?.
      Ja zawsze wybieram hotele sprawdzone i opisane na różnych forach.
      W tamtym roku byłem świadkiem jak ludzie narzekali na Triadę,która ulokowała
      ludzi w hotelu Country,ponoć ukończonym.Było to kłamstwem,był ten hotel tylko
      częściowo skończony,bez gwiazdek nadanych przez Ministerstwo Turystyki
    • bubusia Re: Regency Plaza 5* 28.01.06, 23:13
      Hej! Bedzie wesolo bo jedzie duzo ludzi z Wroclawia i z Gdańska.Hotel jest w
      stanie surowym i wszyscy jadacy licza ,ze jak zastaną plac budowy to biuro musi
      ich zakwaterować do hotelu o takim samym standardzie lub wyzszym.Już widze ten
      tłum pod placem budowy i betoniarki.Jedno wiem -bedzie duzo smiechu!!! Za 3
      tyg. wraca osoba ze zdjeciami hotelu ,jak tylko je zobacze to dam znać.
      Pozdrawiam
      • nadia332 Re: Regency Plaza 5* 31.01.06, 09:18
        dzieki ,ze napisalas bylabym bardzo wdzieczna za udostepnienie zdjec napisz mi
        czy ty tez lecisz i w jakim dniu pozdrawiam nadia
        • Gość: bubusia Re: Regency Plaza 5* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:13
          Hej! My jedziemy 9 maj na 2 tyg,jak sie coś dowiem to dam znać,głowa do góry!!!
          • Gość: bubusia Re: Regency Plaza 5* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:17
            Nie martw sie wejdz na www.wakacje.pl i na forum,poczytaj ile osób jedzie i że
            bedzie wesoło a ciepłe kluchy niech jada do sprawdzonych hoteli i oby sie nie
            przeliczyli!
            Pozdrawiam
            • Gość: nadia332 Re: Regency Plaza 5* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:20
              dzieki mam nadzieje ,ze bedzie super zabawa pozdrawiam nadia
            • Gość: nadia332 Re: Regency Plaza 5* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:22
              czesc mam do ciebie pytanie kiedy dokladnie bedziesz miala najswiezsze zdjecia
              z tego hotelu??
              • bubusia Re: Regency Plaza 5* 01.02.06, 11:02
                Hej! za 2,3 tyg.
                Pozdrawiam
                • Gość: nadia332 Re: Regency Plaza 5* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:22
                  ok czekamy z niecierpliwoscia pozdrawiam
                • Gość: nadia Re: Regency Plaza 5* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:44
                  czesc pisze do ciebie tutaj poniewaz nie odpisujesz wiec skoro nie masz zdjec
                  nie jest to twoja wina skoro ktos ci obiecal i niedotrzymal slowa odezwij sie
                  pozdrawiam NADIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka