Dodaj do ulubionych

Rejs z Alfastarem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:31
Chce pojechac na tygodniowy rej po nilu "Egipt Starożytny",jak to mniej
wiecej wyglada??Do tego chcialabym dokupic tydzien w jakims hotelu w
Hurgadzie (Ali Baba,Sultan Beach,Alladin,nie wiem ktory byl by lepszy...??)
Pomóżcie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: Rejs z Alfastarem IP: *.crowley.pl 06.02.06, 14:12
      opis rejsu znajdziesz na stronie alfy.jezeli chodzi o hotel to z tych 3 sultan
      beach jest najslabszy( brak normalnej plazy, jest tam tylko zatoczka, gdzie
      woda jest zamulona, a jezli chcesz kapac sie w morzu to musisz przejsc przez
      martwego koralowca, uwazajac zeby sie nie skaleczyc-mi to zajelo okolo 5 minut;
      odcinek 30 metrowy.) juz lepsza ma plaze hor palace, ktory jest oobok, ale ma
      tylko 3* ,wiec nie wiem czy bedzie cie interesowal.
      • Gość: Aśka Re: Rejs z Alfastarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:18
        wiem,wiem na tej stronie juz bylam,ale chcialam poznac takiego ogolne wrazenia
        z tego rejsu ,dzieki za tego sulatana,tylko tego by mi brakowalo...:)pozdro
        • pc_maniac Już Ci odpowiadałęm na to pytanie w innym wątku 06.02.06, 14:36
          Nie wiem po co zakładasz 2 takie same wątki. Nie masz się co nastawiać na jakiś
          konkretny hotel.
          Czemu? Odpowiedziałem Ci w Twoim bliźniaczym wątku.
      • pc_maniac Do Emki 06.02.06, 14:39
        Jesli wybiera się na imprezę z rejsem, to nie wprowadzaj jej w błąd polecając
        jakikolwiek hotel, bo nastawi się, ze chce jechać do niego, a na miejscu okaże
        się, ze zakwateruja ich w innym hotelu.
        • Gość: emka Re: Do Emki IP: *.crowley.pl 06.02.06, 17:52
          do maniaka pisi.odpowiadalem na pytanie dotyczace hotelu.naaaaaara!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka