Gość: turysta IP: *.europe.hp.net 16.03.06, 08:33 Cześć, Chciałbym uzyskać opinie na temat BP OasisTour. Zależy mi na opiniach z ostatniego roku. Jeżeli ktoś wyjeźdzał i ma jakieś ciekawe opinie na plus i na minus to proszę o wpis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do turystki Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.03.06, 08:46 czy na tym forum dziala wyszukiwarka czy ja usuneli? dziesiec linijek nizej masz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=34583361 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:14 jako "stary turysta" widzę, ze OASIS prawdopodobnie szykuje sie do wielkich zmian, a w takim czasie należy na biuro uważać!!! Zmieniają "image", WYMIENIAJĄ CAŁY PERSONEL, a zatrudniając w Warszawie kandydatów na rezydentów niejaki TARIK (jako reprezentant czysto arabskiego zarządu firmy) kieruje się względami ironicznie mówiąc estetycznymi ("obfite" blondynki) - czyżby szukali późniejszych kozłów (raczej owiec) ofiarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agamemnon Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:30 Tarek jest wspolwlascicielem egipskiego biura - kontrahenta Oasis. Masz racje, niektore z "owieczek" moga pasc ofiara "amorow" wlascicieli lub Managerow w/w biura. Wiem, ze gdy przyjezdza nowy "narybek" panowie robia zaklady, ktory pierwszy poderwie panne. Czasem odmowa spotkan moze zakonczy "kariere" i dama raptem przestaje sie nadawac do pracy i zostaje odeslana do kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:43 Byłam w ubiełym roku Z BP Oasis na Krecie/po raz pierwszy i ostatni z tym biurem/Na lotnisku od aroganckiej rezydentki dowiedzialam się o zakwaterowaniu na 3 dni w innym hotelu niż wykupiony,co wprowadziło dużo zamieszania w planach wakacyjnych zwłaszcza że wykupiłam hotel przy plaży a zostałam zakwaterowana w hotelu w centrum miasta.Stanowisko rezydentki było takie-jak się nie podoba,to można wracać do Polski.Uważam,że takie podejście BP Oasis do klienta jest karygodne.Pozdrawiam serdecznie,życząc potencjalnym klintom Oasis tours,aby nie przytrafiła Im się podobna do mojej "przygoda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.europe.hp.net 17.03.06, 09:00 Przeraziłaś mnie.... Ale kicha.... zatem z tego co napisałaś to na 3 dni byliście w hotelu innym niż zamawialiście.. a potem wróciliście do tego co zamawiliście? A jak było ze standardem tego podmienionego hotelu.. trzymał standard tego zamówionego? I czy Oasis zwrócił Wam coś kasy za taką niewygodę? Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur do Grześka 17.03.06, 00:35 dzieki za to zdanie-naprawdę super, że masz takie zdanie.... edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowany Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.europe.hp.net 17.03.06, 09:38 Mam pytanie czy zdażają się w OasisTour takie przypadki, że zamawiasz hotel X a dostajesz hotel zupełnie inny o podobnym standardzie? Czy ktoś się z czymś takim spotkał w Egipcie w OasisTrours? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
teskniacy1 Re: prośba o opinię OasisTour 17.03.06, 10:13 Tak, w Hrg zdarzaly sie w ubieglym roku prawie co tydzien w okresie letnim. Zmiana byla zawsze na hotel lepszy lub na wersje AI. Czesto goscie dostawali rowniez gratisowa wycieczke.... Problemem bylo, ze najczesciej zmiana byla na hotel oddalony od Hrg o 25 km (ale sa bezplatne hotelowe busiki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:38 Oasis na Krecie zamienił hotel 3* na 4* czyli niby na lepszy,ale pokoje w których nas zakwaterowano i jeszcze jedno małżeństwo miściły się na poddaszu,małe,duszne klitki,nie spełniające stand.nawet 2*.Po przeniesieniu nas do właściwego hotelu dowiedziałam się od osób z poprzedniego turnusu,ze takie zamiany miały miejsce wielokrotnie.Doradzono mi,abym zażądała rekompensaty od rezydentki,po długich targach dostałam rekompensatę w postaci wycieczki fakultatywnej na Ellafonisi.Złe wrażenie jednak pozostało i napewno już z Oasisem nigdzie nie pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś