Dodaj do ulubionych

prośba o opinię OasisTour

IP: *.europe.hp.net 16.03.06, 08:33
Cześć,
Chciałbym uzyskać opinie na temat BP OasisTour.
Zależy mi na opiniach z ostatniego roku.
Jeżeli ktoś wyjeźdzał i ma jakieś ciekawe opinie na plus i na minus to proszę
o wpis.
Obserwuj wątek
    • Gość: do turystki Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.03.06, 08:46
      czy na tym forum dziala wyszukiwarka czy ja usuneli?
      dziesiec linijek nizej masz:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=34583361
      • Gość: Grzesiek Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:14
        jako "stary turysta" widzę, ze OASIS prawdopodobnie szykuje sie do wielkich
        zmian, a w takim czasie należy na biuro uważać!!!
        Zmieniają "image", WYMIENIAJĄ CAŁY PERSONEL, a zatrudniając w Warszawie
        kandydatów na rezydentów niejaki TARIK (jako reprezentant czysto arabskiego
        zarządu firmy) kieruje się względami ironicznie mówiąc estetycznymi ("obfite"
        blondynki) - czyżby szukali późniejszych kozłów (raczej owiec) ofiarnych?
        • Gość: agamemnon Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:30
          Tarek jest wspolwlascicielem egipskiego biura - kontrahenta Oasis.
          Masz racje, niektore z "owieczek" moga pasc ofiara "amorow" wlascicieli lub
          Managerow w/w biura. Wiem, ze gdy przyjezdza nowy "narybek" panowie robia
          zaklady, ktory pierwszy poderwie panne. Czasem odmowa spotkan moze zakonczy
          "kariere" i dama raptem przestaje sie nadawac do pracy i zostaje odeslana do kraju.
          • Gość: Asia Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:43
            Byłam w ubiełym roku Z BP Oasis na Krecie/po raz pierwszy i ostatni z tym
            biurem/Na lotnisku od aroganckiej rezydentki dowiedzialam się o zakwaterowaniu
            na 3 dni w innym hotelu niż wykupiony,co wprowadziło dużo zamieszania w planach
            wakacyjnych zwłaszcza że wykupiłam hotel przy plaży a zostałam zakwaterowana w
            hotelu w centrum miasta.Stanowisko rezydentki było takie-jak się nie podoba,to
            można wracać do Polski.Uważam,że takie podejście BP Oasis do klienta jest
            karygodne.Pozdrawiam serdecznie,życząc potencjalnym klintom Oasis tours,aby nie
            przytrafiła Im się podobna do mojej "przygoda"
            • Gość: turysta Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.europe.hp.net 17.03.06, 09:00
              Przeraziłaś mnie....
              Ale kicha....
              zatem z tego co napisałaś to na 3 dni byliście w hotelu innym niż
              zamawialiście.. a potem wróciliście do tego co zamawiliście?
              A jak było ze standardem tego podmienionego hotelu.. trzymał standard tego
              zamówionego? I czy Oasis zwrócił Wam coś kasy za taką niewygodę?
        • edylaur do Grześka 17.03.06, 00:35
          dzieki za to zdanie-naprawdę super, że masz takie zdanie....
          edyta
    • Gość: zirytowany Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.europe.hp.net 17.03.06, 09:38
      Mam pytanie czy zdażają się w OasisTour takie przypadki, że zamawiasz hotel X a
      dostajesz hotel zupełnie inny o podobnym standardzie?
      Czy ktoś się z czymś takim spotkał w Egipcie w OasisTrours? Proszę o opinie
      • teskniacy1 Re: prośba o opinię OasisTour 17.03.06, 10:13
        Tak, w Hrg zdarzaly sie w ubieglym roku prawie co tydzien w okresie letnim.
        Zmiana byla zawsze na hotel lepszy lub na wersje AI.
        Czesto goscie dostawali rowniez gratisowa wycieczke....
        Problemem bylo, ze najczesciej zmiana byla na hotel oddalony od Hrg o 25 km (ale
        sa bezplatne hotelowe busiki)
        • Gość: Asia Re: prośba o opinię OasisTour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:38
          Oasis na Krecie zamienił hotel 3* na 4* czyli niby na lepszy,ale pokoje w
          których nas zakwaterowano i jeszcze jedno małżeństwo miściły się na
          poddaszu,małe,duszne klitki,nie spełniające stand.nawet 2*.Po przeniesieniu nas
          do właściwego hotelu dowiedziałam się od osób z poprzedniego turnusu,ze takie
          zamiany miały miejsce wielokrotnie.Doradzono mi,abym zażądała rekompensaty od
          rezydentki,po długich targach dostałam rekompensatę w postaci wycieczki
          fakultatywnej na Ellafonisi.Złe wrażenie jednak pozostało i napewno już z
          Oasisem nigdzie nie pojadę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka