Gość: ania IP: *.icpnet.pl 20.04.06, 14:27 Szukam dobrego hotelu 5 All najlepiej z rafą dziekuje za każdą opinie. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: szukam dobrego hotelu 5 All IP: *.icpnet.pl 20.04.06, 14:27 W hurgadzie Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: szukam dobrego hotelu 5 All 20.04.06, 14:31 Oberoi zadne biuro podrozy z Polski nie ma go w ofercie, niemieckie tak ten jest najdrozyszy-ponoc kazdy pokoj ma wlasny basen Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: szukam dobrego hotelu 5 All 20.04.06, 14:32 ups a jednak ma selectours www.selectours.com.pl/egipt/hotele/hurghada/oberoi.html Odpowiedz Link Zgłoś
monjan fotki 20.04.06, 14:34 images.google.pl/images?hl=pl&sa=N&resnum=0&ct=result&cd=1&q=oberoi%20hurghada&spell=1&tab=wi na pewno nie bedzie Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: fotki 22.04.06, 18:54 - Hilton Long Beach El Gouna może być ?? np - Movenpick, steingerberger golf - chyba tak to sie pisze. sprawdz hotele na www.elgouna.com Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szukam dobrego hotelu 5 All IP: 212.244.157.* 24.04.06, 15:00 Polecam, hotel sieci HILTON dobre All Inclusive, ladna szeroka plaza. Bylam w zeszlym roku na wczasach i znalazlam ten hotel tu: www.lastminute-oferty.pl/185_2297813_hotel-Hilton_Long_Beach_Hurghada.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRA Re: szukam dobrego hotelu 5 All IP: *.class147.petrotel.pl 25.04.06, 06:31 Super hotelem tylko z ultra all, własną dyskoteką i kawiarnią orientalna jest SUN RICE SELECT GARDEN BEACH. Rafy przy brzegu nie ma, ale mozna wynając łódkę i pojechać na wyspę naprzeciwko i wtedy jest pieknie. Znam widziałam wiele hoteli w Hurghadzie, ten jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: szukam dobrego hotelu 5 All IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:10 Najepiej przeszukać forum fotele, jest tam wiele cennych uwag, co może ułatwić podjęcie właściwego wyboru. Wszystko zależy od wymagań, bo 5* all, może mieć różne zabarwienie. Byłam również we wspomnianym tu hotelu Hilton Long Beach i bardzo mi się podobało, natomiast jest to hotel 4* a nie 5* i standard jest adekwatny, pod warunkiem, że nie trafi się jakiś kiepski pokój czy też jego umiejscowienie. Raczej ze średnim all, szeroką plażą niekoniecznie ładną (ubity piach) i ładną rafą. Na pewno wymieniany tu Sun Rice Select Garden Beach jest jednym z najlepszych w Hurgadzie. Potwierdzają to również rezydenci ale fafy nie ma. Nie byłam w Sharm ale wiem, że to jest lepsza opcja do znalezienia poszukiwanego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zets Re: szukam dobrego hotelu 5 All IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:49 royal moderna w sharmie Odpowiedz Link Zgłoś