Dodaj do ulubionych

Al Diwan czy Regency Sharm?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:27
Do finału dostały się te 2 hotele. Który z nich warto wybrać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Al Diwan Re: Al Diwan czy Regency Sharm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:06
      Al Diwan zdecydowanie - Regency znacznie gorszy według mnie, choć inni mogą sie
      nie zgodzić, oczywiście.
    • kasssiek Re: Al Diwan czy Regency Sharm? 30.05.06, 19:02
      Hej.Ja bylam w obydwu hotelach. Al Divan jest o wiele ladniejszy od Regency ale
      wszedzie trzeba dojechac taksowka.Z Regency jest 10 minut spacerkiem do Old
      Market (starej czesci Sharm). A ja wychodze z zalozenia, ze nie jade na wakacje
      po to zeby siedziec w hotelu. Pozdrawiam
      • Gość: cantata Re: Al Diwan czy Regency Sharm? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:53
        Pytanko. Jakie biuro ma Al Diwan w ofercie, bo przeglądam różne katalogi i nie
        moge znaleźć?
        • Gość: kj2 Re: Al Diwan czy Regency Sharm? IP: 195.116.183.* 30.05.06, 22:16
          Alfa Star ... ja zdecydowanie wolałabym Al divana
          jak na 3 * to nie ma co narzekać ..
          cena tez dobra ...
          w czerwcu tydzień z hb 1250 zł os
    • Gość: mika Re: Al Diwan czy Regency Sharm? IP: *.edica.pl / *.edica.pl 31.05.06, 07:38
      ja zawsze wybieram regency (wlasnie wrocilam 30.05) jest on dobrze polozony
      wszedzie w miare blisko, ale jesli masz w planach spedzic wiekszosc czasu w
      hotelu to zdecyduj sie na al diwan jesli chcesz dowiedziec sie czegos wiecej
      to gg 9389680
      • Gość: babka Re: Al Diwan czy Regency Sharm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:32
        Al Divan moge spokojnie polecić. Byliśmy w zeszłym roku z dzieckiem i bawiliśmy
        się tam świetnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka