Gość: wloszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:43 znacie jakies dobre, polecone i bezpieczne dyskoteki w Hurghadzie? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: dyskoteki 12.06.06, 17:31 średnio raz na 2 miesiące ktos o to pyta :) to może zróbmy tu spis wszystkich ?? niech zaczne od południa Hurghady ..... Hard Rock Dutch Bar Calypso African Pub Bonanza - Ip. Black House Ministry of Sound w hotelu Sand Beach - nie pamiętam nazwy więcej nie pamietam ale ja jeszcze bawiłam se w Juke BOX - na pierwszym piętrze jest dyskoteka typowo arabska Peanut's Bar hmm i wiecej naprawdę nie pamiętam no może jeszcze ta nowa w Aladynie ale o niej wiecej w listopadzie jak wrócę :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkk Re: dyskoteki IP: *.range86-144.btcentralplus.com 12.06.06, 19:06 a ktora z nich najfajniejsza? :-)) jaka muzyke graja ? czy ''tubylcy'' tez w nich sie bawia ? czy raczej tylkko turysci? Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 dyskoteki w Sharm 12.06.06, 18:31 a czy ktoś baluje w tym Sharm, bo cosik mi sie wydaje że to miast emerytów, którzy tylko poza hotel nie wychylają nosa:)))))Jeżeli się mylę, to ja z kolei szukam fajnych imprezowni w Sharm. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: dyskoteki w Sharm 12.06.06, 21:49 ha we wszystkich są tubylcy. Muzyk arózna od czarnej po house techno itd najgorsza muza była w Ministry of sound ale to moje zdanie w Sharmie jest BUS STOP i masa innych ale ja bywałam na hotelowych bo po rafach nie miałam już sił - o i tam jeżdżę z męzem on nie lubi nocnych szaleństw wiec ja szaleję w Hurghadzi e:) ewa Odpowiedz Link Zgłoś