Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:50 Kto wylatuje z Krakowa 29 lipca do Hurghady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renata Re: Kraków 29 lipca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:02 nie ciesz się tak , bo loty z Krakowa podobnie jak w zeszłym roku nie są pewne, nam zmienili do Sharm Kraków na Katowice-bez transferu do Katowic!!!Mamy sobie sami dojechać coć płaciliśmy za wylot z Krakowa!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kraków 29 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:29 Będę się cieszyć, bo czwarty raz już tam lecę i nie mam powodu przypuszczać, że coś się zmieni. Poza tym Twoją opowieść łatwo można było wygrać - no chyba, że biuro podróży, z którego jechałaś zastrzegło sobie takie zmiany. Cóż... ja czytałam umowę i jestem pewna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Kraków 29 lipca 11.07.06, 19:21 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach lub Balicach to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trawa771 Re: Kraków 29 lipca 11.07.06, 19:26 my lecimy 28 do hotelu roma z poznania.do jakiego hotelu jedziecie?moze sie umowimy na browarka??????? Odpowiedz Link Zgłoś