barolo 06.07.06, 18:45 czy moge prosic stalych bywalcow o wskazowki gdzie w sharme mozna sie zabawic noca pora - jakies tance brzucha itd.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaga33 Re: nocne zycie w sharm 06.07.06, 19:46 Obok hotelu La Perla jest klub, do którego przychodzą raczej egipcjanie i tam tańczą Belly Dance + arabska muzyka na żywo, oraz pod hotelem Amar Sina- tu nie byłam ale wiem że też tańczą. W obu klubach pomimo raczej znikomej ilości turystów jest przemiło i bezpiecznie. Tylko zachowujcie się tam przyzwoicie!!!! Oba hotele są na Hatabie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megbutterfly Re: nocne zycie w sharm 06.08.06, 18:52 szaga33 napisała: > Obok hotelu La Perla jest klub, do którego przychodzą raczej egipcjanie i tam > tańczą Belly Dance + arabska muzyka na żywo, oraz pod hotelem Amar Sina- tu nie > > byłam ale wiem że też tańczą. W obu klubach pomimo raczej znikomej ilości > turystów jest przemiło i bezpiecznie. Tylko zachowujcie się tam przyzwoicie!!!! > > Oba hotele są na Hatabie. Pozdrawiam W podziemach Amar Siny usłyszycie fantastyczną muzyke egipską na zywo i taniec arabski ..wieczór ze specyficznym klimatem unoszący sie zapach sziszy, półmroku w przewqażającym towarzystwie Egipcjan. polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: nocne zycie w sharm 07.07.06, 09:41 poza tym są dyskoteki w centrum: Hard Rock Cafe, Pacha, Bus Stop, Dolce Vita (ta nie wiem gdzie), Black House, ale wjazdy kosztują ok. 15-20 Euro. Jak dla mnie to drożyzna i gruba przesada z tymi cenami. Miasto nocą oferuje knajpki na powietrzu, z miejscami leżącymi;) i muzyczką. Jak masz fajne towarzystwo to w takiej knajpie też możesz sobie potańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kreola Re: nocne zycie w sharm 07.07.06, 14:10 Na posiedzenie z przyjaciolmi polecam knajpke Sadiki, na klifie nad samym morzem, w dzielnicy Hadaba, niedaleko hotelu Farana. Ale tancow tam nie ma. Chyba najlepsze tance sa jednak w Hard Rock Cafe, choc upiornie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: nocne zycie w sharm 07.07.06, 16:45 właśnie się zastanawiałam, czy ta knajpa nadal jest, bo wiem, że była rok temu tam na tym klifie, ale ostatnio jakoś od strony morza jej nie widziałam. Osobiście tam nie byłam. Jak tam się idzie? Odpowiedz Link Zgłoś