Dodaj do ulubionych

Country Club-19.09.2006

08.08.06, 23:00
Kto sie wybiera do hotelu Country Club w Sharm 19.09.2006r???????
Obserwuj wątek
    • pillowbook Re: Country Club-19.09.2006 09.08.06, 21:37
      Uciekaj od tego hotelu.
      Byłam tam - straszne. Na pierwszy "rzut oka" jest OK, ale: czeka cię spędzanie
      czasu na małym basenie z łomoczącą muzyką. DJ ew. zatańczy Greka Zorbę.
      Jedzenie beznadziejne.Plaża bardziej niż straszna! Jeszcze nigdy nie spędzałam
      wakacji w tak okropnym hotelu. Obok są hotele 4* i naprawdę warte tych
      gwiazdek. Ten może ma jedną, a w porywach 2.
      Fotki już zamieściłam na forum "Podróże - zdjęcia hoteli w Egipcie - Country
      Club.
      • rainii Re: Country Club-19.09.2006 09.08.06, 23:37
        Wielkie dzięki za ostrzezenie, chociaz faktycznie po fotkach..i opisach na forum
        ten hotel wydaje sie mily, dzisiaj zdazylam wycofac rezerwacje i lece jednak do
        Mexicany 4* tez w Sharm, moze wiesz cos na temat tego hotelu..juz zaplacone mam.
        z gory dzieki pozdrawiam :)))
        • andro1 Re: Country Club-19.09.2006 10.08.06, 11:49
          Myślę, "że zamienił stryjek siekierkę na kijek". Hotel Maxicana jest 200m od
          hotelu Country Club i z zewnątrz wyglądał gorzej niż Country (moje osobiste
          zdanie). Byłem w Egipcie w kilku hotelach i zauważyłem pewną prawidłowość, jak
          na zewnątrz tak i w środku, ale oczywiście chciałbym być w błędzie i oczywiście
          życzę Ci jak najlepiej. W hotelu Country Club też byłem i częściowo popieram
          przedmówczynię, ale z drugiej strony jeżeli wybiera się hotel kameralny z 60
          pokojami to nie można oczekiwać kilku basenów o wymiarach olimpijskich i terenu
          wielkości boisk golfowych.
          Pzdr i życzę udanego pobytu w Mexicanie.
          • rainii Re: Country Club-19.09.2006 10.08.06, 21:51
            hmmm...mam nadzieje ze jednak jestes w bledzie :)), hotel juz opłacony wiec
            klamka zapadla, w sumie same pozytywy mozna znalezc na jego temat na forum wiec
            jestem dobrej mysli, na pewno przesle info po powrocie..dobrze ze chociaz pogoda
            dopisze,
            pozdrawiam karolina & arek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka