rainii 08.08.06, 23:00 Kto sie wybiera do hotelu Country Club w Sharm 19.09.2006r??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pillowbook Re: Country Club-19.09.2006 09.08.06, 21:37 Uciekaj od tego hotelu. Byłam tam - straszne. Na pierwszy "rzut oka" jest OK, ale: czeka cię spędzanie czasu na małym basenie z łomoczącą muzyką. DJ ew. zatańczy Greka Zorbę. Jedzenie beznadziejne.Plaża bardziej niż straszna! Jeszcze nigdy nie spędzałam wakacji w tak okropnym hotelu. Obok są hotele 4* i naprawdę warte tych gwiazdek. Ten może ma jedną, a w porywach 2. Fotki już zamieściłam na forum "Podróże - zdjęcia hoteli w Egipcie - Country Club. Odpowiedz Link Zgłoś
rainii Re: Country Club-19.09.2006 09.08.06, 23:37 Wielkie dzięki za ostrzezenie, chociaz faktycznie po fotkach..i opisach na forum ten hotel wydaje sie mily, dzisiaj zdazylam wycofac rezerwacje i lece jednak do Mexicany 4* tez w Sharm, moze wiesz cos na temat tego hotelu..juz zaplacone mam. z gory dzieki pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andro1 Re: Country Club-19.09.2006 10.08.06, 11:49 Myślę, "że zamienił stryjek siekierkę na kijek". Hotel Maxicana jest 200m od hotelu Country Club i z zewnątrz wyglądał gorzej niż Country (moje osobiste zdanie). Byłem w Egipcie w kilku hotelach i zauważyłem pewną prawidłowość, jak na zewnątrz tak i w środku, ale oczywiście chciałbym być w błędzie i oczywiście życzę Ci jak najlepiej. W hotelu Country Club też byłem i częściowo popieram przedmówczynię, ale z drugiej strony jeżeli wybiera się hotel kameralny z 60 pokojami to nie można oczekiwać kilku basenów o wymiarach olimpijskich i terenu wielkości boisk golfowych. Pzdr i życzę udanego pobytu w Mexicanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rainii Re: Country Club-19.09.2006 10.08.06, 21:51 hmmm...mam nadzieje ze jednak jestes w bledzie :)), hotel juz opłacony wiec klamka zapadla, w sumie same pozytywy mozna znalezc na jego temat na forum wiec jestem dobrej mysli, na pewno przesle info po powrocie..dobrze ze chociaz pogoda dopisze, pozdrawiam karolina & arek :) Odpowiedz Link Zgłoś