jacko2333 07.09.06, 22:14 Wybieram sie z tym biurem podrozy do Sharmu do Orientala, czy ktos moze cos napisac albo o biurze i rezydentach albo o Hotelu ? dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi782 Re: ITAKA - czy ktos byl z nimi ? 08.09.06, 08:36 Hej Ja byłem w zeszlym roku z Itaką na Rodos. Niestety to była najgorsza decyzja turystyczna w moim zyciu. ITAKA - NIGDY WIĘCEJ! W tym roku przysłali mi kartę stałego klienta. Wychodzi mniej więcej tak, że jak wydasz u nich 6000 PLN to dostaniesz piłke plażową. Żenada. T Odpowiedz Link Zgłoś
adampiotr Re: ITAKA - czy ktos byl z nimi ? 23.09.06, 01:49 Byłem w Amar Sina w Sharmie. Jeśli traficie na rezydentkę Olgę to niczego się nie dowiecie. Nie wiem jak u innych rezydentów, ale u tej realizacja programu wycieczek i zapewnienia o polskich tłumaczach (szczególnie na łodziach) to czysta fantazja, a owa Pani robi potem wielkie oczy i pyta naprawdę? Jak zwiejecie rezydentce to pobyt okaże się miły. Kupujcie wycieczki na plaży lub w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_tha78 Re: ITAKA - czy ktos byl z nimi ? 24.09.06, 13:54 Właśnie wróciłam z Amar Sina z Itaką. Na szczęście p. rezydentka nie była potrzebna, wiec urlop przebiegł wspaniale ;) Przy założeniu, że wszystko będzie OK, opieka rezydenta nie jest potrzebna. Uwaga na polecane przez rezydentów bazy nurkowe (niekoniecznie będziesz zadowolony. Wycieczki oczywiście z lokalnego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_tha78 Re: ITAKA - czy ktos byl z nimi ? 24.09.06, 15:10 Warto zaznaczyć, że rezydenci z b.p. Itaka wmówią turystom, że w przypadku wykupienia wycieczki fakultatywnej z lokalnego biura, biuro podróży nie ponosi żadnej odpowiedzialności za turystów. Nie należy tego jednak tłumaczyć jako ustanie na ten czas ubezpieczenia ( bo tak to może być przedstawione, co skutecznie odstrasza turystę, chcącego skorzystać z lepszej cenowo oferty). Pomijając samą organizację rezydentki na miejscu, wyjazdy z ITAKĄ są sprawdzone pod względem miejsc, hoteli, wiec nie należy biura przekreślać, oceniając rezydentów. Odpowiedz Link Zgłoś
barrrbarrra Re: ITAKA - czy ktos byl z nimi ? 30.09.06, 23:56 Hotele w istocie maja niezłe, tyle że kto do nich rezydentów rekrutuje to Bóg raczy wiedzieć, - to patrząc na większość przypadków tragedia Odpowiedz Link Zgłoś