02.10.06, 09:12
Bardzo proszę o opinie nie temat hotelu Lillyland, jakieś dane o plazy,
jedzeniu, pokojach.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • li1210 Re: Lillyland 02.10.06, 17:31
      Byłam tam w maju -poczytaj na forum.Można śmiało tam jechać .W all brak było
      alkoholi typu \oczywiście ich alkoholi\ wódka ,koniak,rum, itp.Wino ,piwo do
      woli,fanta,cola,mirinda też ile się chce.Jedzonko dobre.Jeżeli masz jakieś
      pytania chętnie odpowiem.Udanych wakacji
      • kasiulekkoz Re: Lillyland 03.10.06, 11:14
        WItam serdecznie.
        Bardzo prosze o podanie daty listu z maja ewentualnie tematy, niestety coś nie
        mogę znależć:) Zależy mi szczególnie na informacji dot. pokoi czy jest czysto
        oraz jedzenia czy można się tam wyżywić będąc wegetarianką.(nie jem ryb)
        Pozdrawiam
        • li1210 Re: Lillyland 05.10.06, 00:03
          Przepraszam Cię bardzo pomyliłam daty -mój post jest z 08.07.2006 \w maju byłam
          w innym hotelu\Pokoje są czyste nie obawiaj się.Z wyżywieniem napewno sobie
          poradzisz ,bo są dania wegetariańskie .ale z tego co pamiętam to nie będziesz
          miała dużego wyboru .Miłego pobytu.
          • kasiulekkoz Re: Lillyland 05.10.06, 14:24
            Witam ponownie.
            Post znalazłam, informacje przeczytałam, na pewno okazały się bardzo przydatne.
            Mam jeszcze pytanie, czy pokój w hotelu można jakoś sobie wybrać, ewentualnie
            wymienić jak mi nie będzie pasował? Pozdrawiam
            kasiulekkoz
            • li1210 Re: Lillyland 07.10.06, 17:20
              Witaj .Ja zmieniałam pokój ,bez dodatkowej kasy.Pozdrawiam,
              • li1210 Re: Lillyland 07.10.06, 17:34
                Może przy meldunku nie proś o fajny pokój.Opiszę Ci jak było z nami.Często
                jestem w Egipcie.Pierwszy raz w Lililand poprosiłam o fajny
                pokój ,recepcjonista powiedział nam,że dobry to koszt 10 dolarów od osoby za
                dobę .|było to w nocy -może miał zły humor\ ,Dał na klucz,okazało się że pokój
                jest na zadupiu ,nie ma okna tylko drzwi balkonowe.Ja nie mogę włączać
                klimy ,bo mam uczulenie,byłam złatwiona.Przemęczłam się do rana.Po śniadaniu
                poszłam do recepcji i po romowie dostaliśmy inny pokój bez problemów,dokładnie
                w tym skrzydle co kwaterowano polaków.Może "nocny " recepcjonista myślał,że
                wyłożymy mu kasę i w ten sposób zarobi sobie trochę szmalu .Pozdrawiam ,nie
                martw się ,będziesz miała dodrą lokalizację i fajny pokój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka