zbawca.ks 18.01.07, 21:43 WE WTOREK WYLATUJEMY DO HOTELU PRIMA LIFE REHANA, CZY KTOś MOżE COś NA TEMAT TEGO HOTELU I TEJ MIEJSCOWOśCI NAPISAć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaga33 Re: sharm el sheikh 18.01.07, 21:47 ciągle w kółko to samo, poczytaj trochę.Przecież nikt nie ma ochoty pisac ciągle tego samego od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona123 Re: sharm el sheikh 18.01.07, 21:47 osobiście w Sharmie nie byłam,ale podobno nie ma nad czym ubolewać.Słyszałam,że typowo turystyczna miejscowość,praktycznie zero prawdziwych arabów,ale nie mówię,że tak jest,bo nie byłam =) Pozdrawiam =) Czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: sharm el sheikh 18.01.07, 21:52 ja chcesz czerwona prawdziwych arabów to musisz sie wybrac gdzieś do wiosek po Kairem albo na trasie wzdłuż Nilu, ale na pweno nie z gołą gową i reszta ciała ;) A do czego Ci arabowie w Sharm? tak na marginesie. Są, są zapewniam cię, ale nie chciałabyś ich zbyt blisko poznać, bo rdzenna ludność jest po prostu stara. Za to arabów z całego Egiptu jest po prostu zatrzęsienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona123 Re: sharm el sheikh 18.01.07, 21:57 To miło wiedzieć,że są.Ja np. będąc w Hurghadzie "dostąpiłam zaszczytu" przejechania się po arabskich uliczkach.Było strasznie,ale i sympatycznie ;) Do czego mi arabowie?? W sumie to do niczego,chyba tylko do tego,żeby czuć ten jakże sympatyczny arabski klimacik ;) Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś