psychopop1 30.01.07, 16:45 Znacie jakies inne, rownie czesto uczeszczane forum o Egipcie jak to gazetowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco O Egipcie na krajach arabskich 30.01.07, 18:22 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10662 Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: najpopularniejsze fora o egipcie 30.01.07, 19:38 Nawet częściej odwiedzane forum.wakacje.pl/list.php?dest=37|0|0 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: najpopularniejsze fora o egipcie 30.01.07, 19:50 A co. To forum Ci nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopop1 Re: najpopularniejsze fora o egipcie 30.01.07, 21:12 A jajco, a lubie miec wybór. Tak jak w ofertach wyjazdu. Nie zaspokajam sie jedna tylko oferta jednego biura podróży;) Nawet jesli mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: najpopularniejsze fora o egipcie 30.01.07, 21:50 No to se wybieraj. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: najpopularniejsze fora o egipcie 31.01.07, 18:24 janusz.amir napisał: > A co. To forum Ci nie odpowiada? . . Ktoś zadał konkretne pytanie nie znasz odpowiedzi ? / nie chcesz udzielić / to po co się wcinasz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2103 Re: najpopularniejsze fora o egipcie 30.01.07, 23:53 Z wielką przykrością czytm teraz forum.Janusz admir odpowiada na posty jakby zjadł wszelkie rozumy, uwłaczając myślącym inaczej,Z rozrzewnieniem myśle jak jechałem pierwszy raz do Egiptu 2 lata temu i też może zadawałem naiwne pytania ale otrzymywałem wyczerpujące odpowiedzi od derducha maniakai innych. Teraz po 2 latach jade ponownie i musze przyznac żę z przykrością czytam niektóre wypowiedzi ja już wiem żę Egipt to fajny kraj ale co majać ci co jadą pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś
niunka26 Re: najpopularniejsze fora o egipcie 31.01.07, 12:02 W zupełności zgadzam się z Piotrem. Ja też byłam już w Egipcie i miałam okazję się przekonać o wielu rzeczach, które czytałam na forum, a zadawałam też bardzo naiwne pytania. Uważam, że od tego jest to forum by się wzbogacać swoją wiedzą. Nie rozumiem więc podejścia "niektórych" osób , które na jakiekolwiek pytania, nic nie wnoszą swoimi wypowiedziami, ale jeszcze beznadziejnie komentują. Zastanów się nad tym Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: najpopularniejsze fora o egipcie 31.01.07, 16:54 Niunka , Piotr spoko !! jeszcze jest dużo ludzi życzliwych. Tych którzy was denerwują zakwalifikujcie do nieprzyjaciół w waszych ustawieniach i znikną dla Was na zawsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1982 Re: najpopularniejsze fora o egipcie 31.01.07, 17:56 Zgadzam się z powyższymi opiniami...Jestem tu od niedawna ale ciągle przewijają mi się sarkastyczne, cyniczne wypowiedzi pewnego pana.. Dziwię się tylko że dla sporej części tu obecnych jest wzorem i szkatułką bezkresnej wiedzy..Może wiedzę i ma ale z takim podejściem wielu przyjaciół nie znajdzie;;; Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir DO niunka 26 31.01.07, 17:55 Napewno na każde konkretne pytanie odpowiem też konkretnie zgodnie ze swoją wiedzą. Pozdrawiam. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś