habibka 31.01.07, 02:05 czy ktos zna Mohameda z Taby z Alfastaru? jezdzi na gore sw katarzyny, kairu, safari, wiem ze do sharmu tez jezdzi.czy ktos moze cos mi o nim opowiedziec? bylabym wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosiek_m Re: Mohamed Taba Alfa star 31.01.07, 18:59 Wysłałam ci wiadomość na twoją skrzynkę w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
habibka Re: Mohamed Taba Alfa star 31.01.07, 21:35 hej, odeslalam ci e maila,nie wiem czy doszedl bo nie mam nic w folderze wyslane ale nie wiem czy ma sie tam zapisac czy nie. odpisz czy doszlo i odpowiedz na e maila.pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
lajla45 Re: Mohamed Taba Alfa star 02.02.07, 20:08 Znam Mohameda.Bylam tam od 6.01.do 16.01.07. Niedawno rozmawiałam telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-a00 Re: Mohamed Taba Alfa star 15.08.07, 11:08 Wiadomość trochę stara... Czy chodzi o Mohameda Khalel-a ?? rezydenta Alfa Star w Tabie?? Jeśli tak bardzo proszę o jakieś inrofmację. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed Taba Alfa star 06.02.07, 14:53 O matulu, toż to ten sam Mohamed o którym jest całkiem długi wątek poniżej. Wcześniej był w Sharm, ale go przenieśli. Poczytaj sobie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
hezire Re: Mohamed Taba Alfa star 20.08.07, 19:04 nie mów, że chodzi ci o mikiego... hahahahahaha.... o matulu... ten mały karakan ;))) padam ze śmiechu...... Odpowiedz Link Zgłoś
mal-a00 Re: Mohamed Taba Alfa star 20.08.07, 21:20 To nie ten sam Mohamed, ich jest dwóch jeden pracuje w Sharmie-Miki, drugi pracuje w Tabie..:> Odpowiedz Link Zgłoś
hezire Re: Mohamed Taba Alfa star 21.08.07, 17:21 miki mieszka w hotelu holiday taba resort, z ktorego w niedziele wrocilam.. czesto jest w sharmie,bo ma wyycieczki stamtad a poza tym jezdzi,zeby sie tam nawalic (to cytat z mikiego). a mohamed (taki niezbyt wysoki, troszke przy kosci, okragla buzia) to niesamowity człowieczek, bardzo intelignetny, dowcipny i kompetentny. bardzo fajny człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek_m Re: Mohamed Taba Alfa star 21.08.07, 17:49 hmmm "nawalic". no niezle. to widze ze masz najnowsze newsy o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
habibka Re: Mohamed Taba Alfa star 23.08.07, 16:27 Przyznaje:) Mohamed ten nizszy i grubszy bardzo mily gosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
mal-a00 Re: Mohamed Taba Alfa star 23.08.07, 17:36 A czy ktoś pozanł może bliżej tego niższego i grubszego??? Taki sam bajerant jak ten Miki?? Odpowiedz Link Zgłoś
hezire Re: Mohamed Taba Alfa star 23.08.07, 19:31 ja z nim gadałam kilka razy. to jest zupełne przeciwienstwo mikiego- wykształcony, ułożony, spokojny, inteligentny. mówił, że był kiedyś bardzo zakochany w polce, ale coś tam im się poplątało i zamiast ślubu jest kicha. mądry facet. nie wiem,czy mogę mówić o takich prywatnych sprawach, ale to jest fajny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
habibka Re: Mohamed Taba Alfa star 25.08.07, 14:32 ja tez z nim sporo rozmawialam i tez wydaje mi sie ze jest ok. Jako znajomy. bo jako faceta napewno bym go nie chciala bo wiem ze tez nie jest swiety pod tym wzgledem. ale ogolnie jako kompan jest ok mozna z nim pogadac na powazne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś