grinlock78 30.04.07, 00:31 Witam.14 maja wybieram sie wlasnie do tego hotelu.czy to prawda co o nim pisza,ze syf kila i mogila?smierdzace oczyszczalnie sciekow i obsluga taka jakby miala Cie zaraz zabic jak nie jestes niemcem wlochem czy ruskiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liszu Re: hotel le pacha 30.04.07, 21:05 Gdzie tak piszą?? Jaki syf jaka kiła??? Ludzie...... Znam ten hotel i moge powiedzieć, że po Sea Gull to najlepszy hotel w centrum HGR. Jedź spokojnie bo to naprawdę bardzo fajny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha123 Re: hotel le pacha 01.05.07, 13:03 Nie wiem skąd masz taką wiedzę, ale my tam lecimy już kolejny raz. Fakt, dużo turystów z Czech i Niemiec, ale to chyba nie jest przeszkoda. Poza tym oni są mniej pruderyjni i wiele pań opala sie w topless :-)), a panom oczy latają dookoła głowy. Obsługa jest miła, pokjoje są zawsze czysto wysprzątane (zastawialiśmy pod poduszką kilka funtów), ręczniki czyściutkie i pachnące. Fajny basen, plaża dość spora (buty do wody, bo trochę kamieni przy wejściu), leżaki wygodne a bar na plaży zaopatrzony też OK. A jak się znudzi, to po drugiej stronie hotelu jest centrum miasta i wszystkiego pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
mojakarolinka Re: hotel le pacha 01.05.07, 16:44 A ja uważam, że jest to najgorszy hotel w jakim byłam. Mam tak niemiłe wspomnienia, że nie wrócę już do Hurghady. Potraktowana tam byłam jak szmata. Niczym na to nie zasłużyłam. Obsługa jest chamska i bezczelna. Oczyszczalnia i stada komarów, które zżerały nas żywcem. Ten hotel może być jedynie bazą wypadową, na pewno nie miejscem wypoczynku. Jak kupowałam wycieczkę to agent mi odradzał ten hotel. Przestrzegał, że jest głośno, że pokoje od ulicy, stary, nienajczystszy hotel. Ale ja się uparłam, że tym razem chcę w centrum mieszkać. Było słuchać agenta.... Odpowiedz Link Zgłoś
liszu Re: hotel le pacha 01.05.07, 17:42 w Le Pacha pokoje od strony ulicy... to rzeczywiście Cie potraktowali jak szmate i chyba zakwaterowali w pomieszczeniu gospodarczym:)tam nie ma pokoi od strony ulicy a sam hotel bezposrednio przy niej nie stoi Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: hotel le pacha 01.05.07, 19:55 mojakarolinka napisała: > A ja uważam, że jest to najgorszy hotel w jakim byłam. Mam tak niemiłe > wspomnienia, że nie wrócę już do Hurghady. Potraktowana tam byłam jak szmata. > Niczym na to nie zasłużyłam. Obsługa jest chamska i bezczelna. Oczyszczalnia i > stada komarów, które zżerały nas żywcem. Ten hotel może być jedynie bazą > wypadową, na pewno nie miejscem wypoczynku. > Jak kupowałam wycieczkę to agent mi odradzał ten hotel. Przestrzegał, że jest > głośno, że pokoje od ulicy, stary, nienajczystszy hotel. Ale ja się uparłam, że > > tym razem chcę w centrum mieszkać. Było słuchać agenta.... --A ja widzę że na wszystkich możliwych forach o Egipcie tylko ty tak krytykujesz ten hotel , oprucz Ciebie wszyscy go chwalą fakhat fi masr elbi jadahik Odpowiedz Link Zgłoś
grinlock78 Re: hotel le pacha 01.05.07, 22:37 tez tak wlasnie zauwazylem.widze ze jest Pani bardziej wymagajaca niz moj buldog francuski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eva2412 Re: hotel le pacha 01.05.07, 23:09 Gwoli ścisłości: w głównym budynku, nad restauracją, rzeczywiście są pokoje od strony ulicy i może być w nich głośno. Podczas mojego pobytu nie kwaterowali tam Polaków. Zresztą było nas ok 7 osób. Hotel położony przy głównej ulicy, ale hałas nie dociera nawet do recepcji. Nie jest to nowy hotel i z pewnością niektóre pokoje wymagałyby odnowienia, ale w ciągu 1 lub 2- tygodniowego pobytu to nie jest aż tak istotne. Jest bardzo czysto, a obsługa była miła. Komarów nie zauważyłam. Ja byłam zadowolona i z czystym sumieniem polecałam go znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
grinlock78 Re: hotel le pacha 28.05.07, 08:36 Bylem wrocilem i jestem bardzo zadowolony.gratulacje wspanialego podejscia do zycia oraz zrozumienia arabusow....... Odpowiedz Link Zgłoś
aannii7 Re: hotel le pacha 07.05.07, 13:53 Wróciłam z Le Pacha 20.04 i polecam ten hotel. Bardzo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś