tosiaczek2 13.05.07, 11:32 Hej, byl ktos w hotelu Baron Palms Resort5* w Sharmie ? Lecę tam 17 lipca, prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejlitwicki Re: Baron Palms Resort Sharm 13.05.07, 22:04 ...to nie zapommnij opisać hotelu po powrocie, bo my lecimy do niego 18 września... :-) www.asiaiandrzej.com Odpowiedz Link Zgłoś
ajulka0505 Re: Baron Palms Resort Sharm 14.05.07, 14:33 Hej, mogę Wam napisać coś ale na poczatku lipca..wybieram siętam 27 czerwca na tydzień.... Odpowiedz Link Zgłoś
mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 30.05.07, 21:51 Właśnie wróciłam, hotel jest piękny, czściutko, obsługa bardzo dobra, piekny basen w porównaniu ze starym Baronem. Jedynie co można złego powiedzieć, to to że część pokoi ma kiepski widok. Ale na wakacjach w Egipcie to chyba bez znaczenia. Jeśli chodzi o konkrety chętnie służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlitwicki Re: Baron Palms Resort Sharm 30.05.07, 23:16 miód na moje serce, lecimy 18 września... to nasza czwarta wyprawa do Egiptu, więc pytania mam sprecyzowane... :-) 1. jak z alkoholami w AI? Coś szczególnie smaczne? 2. zadowoleni jesteście z jedzenia? 3. jakieś polskie kanały w tv? 4. jest sens dogadywać się o lepsze pokoje (widok, odległość od restauracji, itp.)? gdybyś miała jakieś ciekawe fotki poproszę na nlitwicki@era.pl chętnie popatrzę zanim polecimy. pzdr www.asiaiandrzej.com Odpowiedz Link Zgłoś
mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 03.06.07, 21:14 Witaj! Alkohole są podobno egipskie ( niezłe co ) brendy i whiski u nich jedna to prawie pół szklanki. Kolorowe ndrinki sa wściekle słodkie i z lodem a na to wiadomo to trzba uważac. Ja nie jestem zwolennikiem mocnych alkoholi ale są dobre, pewnie,że nie jest to niebieski jasiu albo Otard ale jest dobrze. jedzeni jest bardzo dobre, duży wybór, a typowo egipskie jedzenie jest w egipskiej restauracji, która jak cały hotel jest All , tylko stolok na kolacje trzeba zamówić dzień wcześniej w recepcji. Kanały polskie to niw wiem, oglądałam BBC i CNN w ramach szlifowania języka. Jeśli chodzi o pokoje to czasami zmieniaja, ale ten hotel z racji swojej kameralności jest oblegany. Jest tylko kilka pokoi ze złym widokiem, ale wszystkie są dokładnie takie same. Różnica taka, że czasami jest wanna, a moi znajomi to mieli nawet dwie łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
adwi Re: Baron Palms Resort Sharm 04.06.07, 11:42 A jak wygląda plaża?? Z tego co wiem to nie jest tuż przy hotelu?? pzdr adwi Odpowiedz Link Zgłoś
kn777 Re: Baron Palms Resort Sharm 10.06.07, 11:30 Bardzo proszę o informację, czy Baron Palms Resort Sharm ma swoją plażę (taką jak Baron), czy trzeba przechodzić przez inny hotel, autostradę..., pas startowy..., 3 km pustyni lub inne ciekawe miejsca, np. zasieki z drutu kolczastego? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 15.06.07, 21:07 Do plazy wzdłuż hotelowego basenu, mijamy mały deptak handlowy, bierzemy na kartę plażową ręczniki i już leżymy na plaży. A na plaży bar od 10. żadnych obejść i innych niespodzianek. Handlowcy na deptaku zaczepiają, ale nie mogą przekroczyć linii deptaka, także spoko. Plaża w miarę ładna, nie ma kamyków, nawet maluchy spokojnie mogą się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
tosiaczek2 Re: Baron Palms Resort Sharm 16.06.07, 08:01 Witam, mam pytanie czy może orientujesz się w jakiej cenie byly masaże lub podobne usługi w Baronie, ponoć jest tam jakies SPa & Health club. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 18.06.07, 21:24 Witam! W Palmsie jest spa. Ceny ( mam przed sobą cennik zabrany z hotelu, a mąż mnie pytał po co to przywiozłam, a się przydało ha, ha).Najtańszy antystresowy kark, nogi, stopy - 175 funtów, antycelluitowy lub aromatyczny 300 funtów,oczyszczanie z błotem 350 funtów, programy "Dead Sea" 400. Fitnnes w ramach hotelu, (sauna, rowerek),rewelacyjnie robią depilację tą swoją nitka. Diabli wiedzą jak oni to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlitwicki Re: Baron Palms Resort Sharm 18.06.07, 22:39 przesłałabyś jakieś fotki na nlitwicki@era.pl wylatujemy równo za 3 m-ce. zawsze miło byłoby coś poogladać przed wyjazdem... pzdr www.asiaiandrzej.com Odpowiedz Link Zgłoś
tosiaczek2 Re: Baron Palms Resort Sharm 19.06.07, 08:15 hej, wielkie dzięki za ceny ! ;) Chyba na coś się skusze, skoro tak zachwalasz. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś