Dodaj do ulubionych

Baron Palms Resort Sharm

13.05.07, 11:32
Hej, byl ktos w hotelu Baron Palms Resort5* w Sharmie ? Lecę tam 17 lipca,
prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • andrzejlitwicki Re: Baron Palms Resort Sharm 13.05.07, 22:04
      ...to nie zapommnij opisać hotelu po powrocie, bo my lecimy do niego 18
      września... :-)

www.asiaiandrzej.com
    • ajulka0505 Re: Baron Palms Resort Sharm 14.05.07, 14:33
      Hej, mogę Wam napisać coś ale na poczatku lipca..wybieram siętam 27 czerwca na
      tydzień....
    • mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 30.05.07, 21:51
      Właśnie wróciłam, hotel jest piękny, czściutko, obsługa bardzo dobra, piekny
      basen w porównaniu ze starym Baronem. Jedynie co można złego powiedzieć, to to
      że część pokoi ma kiepski widok. Ale na wakacjach w Egipcie to chyba bez
      znaczenia. Jeśli chodzi o konkrety chętnie służę pomocą
      • andrzejlitwicki Re: Baron Palms Resort Sharm 30.05.07, 23:16
        miód na moje serce, lecimy 18 września...
        to nasza czwarta wyprawa do Egiptu, więc pytania mam sprecyzowane... :-)
        1. jak z alkoholami w AI? Coś szczególnie smaczne?
        2. zadowoleni jesteście z jedzenia?
        3. jakieś polskie kanały w tv?
        4. jest sens dogadywać się o lepsze pokoje (widok, odległość od restauracji, itp.)?
        gdybyś miała jakieś ciekawe fotki poproszę na nlitwicki@era.pl
        chętnie popatrzę zanim polecimy.
        pzdr

www.asiaiandrzej.com
        • mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 03.06.07, 21:14
          Witaj! Alkohole są podobno egipskie ( niezłe co ) brendy i whiski u nich jedna
          to prawie pół szklanki. Kolorowe ndrinki sa wściekle słodkie i z lodem a na to
          wiadomo to trzba uważac. Ja nie jestem zwolennikiem mocnych alkoholi ale są
          dobre, pewnie,że nie jest to niebieski jasiu albo Otard ale jest dobrze.
          jedzeni jest bardzo dobre, duży wybór, a typowo egipskie jedzenie jest w
          egipskiej restauracji, która jak cały hotel jest All , tylko stolok na kolacje
          trzeba zamówić dzień wcześniej w recepcji. Kanały polskie to niw wiem,
          oglądałam BBC i CNN w ramach szlifowania języka. Jeśli chodzi o pokoje to
          czasami zmieniaja, ale ten hotel z racji swojej kameralności jest oblegany.
          Jest tylko kilka pokoi ze złym widokiem, ale wszystkie są dokładnie takie same.
          Różnica taka, że czasami jest wanna, a moi znajomi to mieli nawet dwie łazienki.
      • adwi Re: Baron Palms Resort Sharm 04.06.07, 11:42
        A jak wygląda plaża?? Z tego co wiem to nie jest tuż przy hotelu??
        pzdr
        adwi
    • kn777 Re: Baron Palms Resort Sharm 10.06.07, 11:30
      Bardzo proszę o informację, czy Baron Palms Resort Sharm ma swoją plażę (taką
      jak Baron), czy trzeba przechodzić przez inny hotel, autostradę..., pas
      startowy..., 3 km pustyni lub inne ciekawe miejsca, np. zasieki z drutu
      kolczastego?
      Pozdrawiam.
      • mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 15.06.07, 21:07
        Do plazy wzdłuż hotelowego basenu, mijamy mały deptak handlowy, bierzemy na
        kartę plażową ręczniki i już leżymy na plaży. A na plaży bar od 10. żadnych
        obejść i innych niespodzianek. Handlowcy na deptaku zaczepiają, ale nie mogą
        przekroczyć linii deptaka, także spoko. Plaża w miarę ładna, nie ma kamyków,
        nawet maluchy spokojnie mogą się bawić.
    • tosiaczek2 Re: Baron Palms Resort Sharm 16.06.07, 08:01
      Witam, mam pytanie czy może orientujesz się w jakiej cenie byly masaże lub
      podobne usługi w Baronie, ponoć jest tam jakies SPa & Health club.
      Pozdrawiam
      • mada631 Re: Baron Palms Resort Sharm 18.06.07, 21:24
        Witam! W Palmsie jest spa. Ceny ( mam przed sobą cennik zabrany z hotelu, a mąż
        mnie pytał po co to przywiozłam, a się przydało ha, ha).Najtańszy antystresowy
        kark, nogi, stopy - 175 funtów, antycelluitowy lub aromatyczny 300
        funtów,oczyszczanie z błotem 350 funtów, programy "Dead Sea" 400. Fitnnes w
        ramach hotelu, (sauna, rowerek),rewelacyjnie robią depilację tą swoją nitka.
        Diabli wiedzą jak oni to robią.
        • andrzejlitwicki Re: Baron Palms Resort Sharm 18.06.07, 22:39
          przesłałabyś jakieś fotki na nlitwicki@era.pl
          wylatujemy równo za 3 m-ce. zawsze miło byłoby coś poogladać przed wyjazdem...
          pzdr

www.asiaiandrzej.com
          • tosiaczek2 Re: Baron Palms Resort Sharm 19.06.07, 08:15
            hej, wielkie dzięki za ceny ! ;) Chyba na coś się skusze, skoro tak zachwalasz.
            Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka