jacket5 29.06.07, 19:30 Kto się wybiera do tego hotelu 07.07.lub kto był w ostatnim czasie,proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neinessh Re: Sindbad Aqupark 30.06.07, 00:05 Hej ja byłam w tamtym roku z Alfa Star przełom sierpnia/września. Jak włożysz 5 $ do paszportu to dostaniesz ładny pokoik z widokiem na basen i blisko dojścia do windy lub ogólnie recepcji. Ten hotel to kolos na plaże trzeba przejść deptak Road Village i hotel Sindbad Beach( fajne kawiarenki i okolica w przeciwieństwie do Sakkali tj. centrum HRG ) , tam jest drugi basen z animacjami. Obok hotelu jest Aqua Park jeżeli masz Ultra ALL to za darmo jeśli HB trzeba płacić oddzielnie i wcześniej rezerwować w recepcji. Ogólnie wybór trafny ja byłam zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś
jacket5 Re: Sindbad Aqupark 30.06.07, 09:13 Dzięki za info,mam club all wstep gratis do aquparku.Jade z dziećmi dlatego zależało mi na aquparku,nie wiesz czy są w hotelu takie pokoje żebysmy mogli wszyscy być razem,wykupywałem sngl+dost,syngl+dost,ale może jak bym coś włożył do paszportu,tylko nie wiem czy są takie pokoje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neinessh Re: Sindbad Aqupark 01.07.07, 19:30 Tak, są takie jakby apartamenty jeden pokój dwójka dla rodziców - podwójne łoże i obok drugi pokój też dwójka dla dzieci czy tym podobne a łazienka już wspólna. Ale tak jak pisałam już wcześniej, ja nie dałam nic i dostałam zakichany pokój na samym dole z odrapanym balkonem i wyjściem od razu na taras jak to zobaczyłam to zwątpiłam zmieniłam na szóstym piętrze ale znowu kawał drogi do windy. W recepcji czasami udawali, że nic nie rozumią i były problemy przy deptaku polecam kawiarenkę CARAVAN podają dobre carcade i jest o wiele przyjemniej jak np. w centrum HRG na Sakkali. To życzę udanych wakacji i dla dzieci bardzo dobry wybór hotelu oszaleją z nadmiaru wody ! Odpowiedz Link Zgłoś