Dodaj do ulubionych

LTI Thalassa Sousse

IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 21:07
Hej,
czy ktos wrocił z tego hotelu? Mam klika pytań:
-czy polaków traktują gorzej?
-czy posiłki na kilka tur?
-jak wyglada aqupark, podobno otwarty w 2013
-jakie warunki w pokoju?
-czy hotel zadbany?
-jak jedzenie

Czy cena za 2+1 w II czerwca na 7 dni-5600 jest dobra?
- czy moze czekac na lasta?
Obserwuj wątek
    • bylemwtunezji Re: LTI Thalassa Sousse 17.01.14, 23:33
      To moj ulubiony hotel, choc nie mam porownania. Latam tam co roku od trzech lat, zawsze pod koniec sierpnia na dwa tygodnie. Rok temu placilem 2800 za osobe, dwa lata temu troche ponad 3000.
      Kiedys dla roznych narodowosci byly rozne opaski, delikatnie roznice w traktowaniu byly. W 2013 wszyscy (po za kolalnymi goscmi) mieli jednakowe opaski, duzy plus!
      Aquapark bardzo fajny, ale duzo na nim lokalnych gosci. Hotel raczej zadbany, sprzatany codziennie.
      Faktycznie posilki na dwie tury, ale absolutnie w niczym to nie przeszkadzalo i bywalo ze chodzilem o roznych porach na posilki, wcale nie pilnujac mojej kolejki - nie bylo problemu.
      Jedzenie zroznicowane, dla kazdego cos dobrego. Jalowe, ale wystarczy umiejetnie dobrac przyprawy, dodatki - ja sobie bardzo chwale.
      Na tydzien szkoda jechac, lepiej na dwa :-)
    • Gość: gostek Re: LTI Thalassa Sousse IP: *.181.178.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.01.14, 13:50
      Jedzenie ok :)
    • Gość: ted Re: LTI Thalassa Sousse IP: *.eaw.com.pl 19.01.14, 18:33
      Plaża OK. Piasek prawie jak nad Bałtykiem.
    • Gość: Ridick26 Re: LTI Thalassa Sousse IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.14, 10:06
      - Nie,kompletna bzdura :)
      - Tak, sa 2 tury ale tylko kolacja
      - nie wypowiem sie bo bylismy w 2011
      - my pierwszy dostalismy z widokiem na plaze i morze(bungalow) ale byly mrowki i po rozmowwie zmieniono na inny bungalow z widokiem na basen. warunki- wszystko aby przenocowac,przebrac sie itp jest,bo przeciez nie jedziesz aby siedziec w pkoju :)

- jedzenie OK,kazdy znajdzie cos dla siebie,ale jedzenie np w Turcji i Grecji mi odpowiadalo bardzej

aha no i oczywiscie z usmiechem na twarzy wszystko da sie zalatwic :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka