hary111 09.07.07, 07:42 Witam! Czy macie moze namiary na jakies lokalne biuro w Hurghadzie, które organizuje wycieczki do Kairu samolotem? Ewentualnie jak zorganizowac to sobie samemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amidala1 Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 10:44 Zdecydowanie polecam samodzielną wycieczkę. W maju byłam na takiej wyprawie z Sharmu, smolot i hotel rezerwowałam w Polsce, oczywiscie przez internet. Naprawdę warto, duża przygoda ale żadne biuro nie oferuje takiego programu zwiedzania. I szkoda kasy na pośrednika, lepiej wydac na zwiedzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasmith Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 10:54 Kurcze zabij mnie a nie moge tego znalesc, ale czytalam przed weekendem, ze ktos pisal ze byl z dziecmi w Kairze samolotem, ze kosztowalo to cos powyzej 200 $, ze rewelacja bo leci sie kilkanascie minut tylko, musisz poszperac moze nie tu a na wakacje.pl tez. i z te go co pamietam oferowalo ta wycieczke jakies polskie biuro, moze Exim, bo Triada nie, bo ja z nimi bylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=65482687 My też planujemy taki wypad ale w sierpniu.może zorganizujemy coś razem? rozpoczęlam też wąntek "do annsa"jeśli odpisze to warto poczytać.pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
hary111 Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 11:33 My bedziemy w Hurghadzie od 20.07 do 03.08. Bardzo chcielibysmy zobaczyc Kair ale ta droga!!! Czytalem ze w przypadku 1 dniowej wycieczki to jest 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 12:19 No to niestety się miniemy.Ja też sobie nie wyobrażam wyprawy autokarem.Może ktoś się nad nami zlituje i opisze ze szczegółami swą wyprawę samolotową .Mnie najbardziej przeraża to targowanie.Nie cierpię tego!A nie mam zielonego pojęcia ile co może kosztować a egipcjanie na takich wlaśnie laikow czekają!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 18:23 Witam ! Gdybyście trochę poszperali w wyszukiwarkach,Gazety bądź Wakacje.pl znajduje się tam sporo informacji na temat lotów Hurghada-Kair. Wczoraj bukowałem bilety tam i z powrotem w sierpniu- 460 funtów czyli coś około 260zł.Dzieci mają zniżkę, wszystko łącznie z symulacją na stronie egiptair. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 18:27 jadokama napisała: > Witam ! Gdybyście trochę poszperali w wyszukiwarkach,Gazety bądź Wakacje.pl > znajduje się tam sporo informacji na temat lotów Hurghada-Kair. No tak, ale wtedy trzeba by włączyć szare komórki a z tym niestety bardzo ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
bergasse Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 19:09 sprawdziłem teoretycznie dla 3 osób dorosłych z Sharmu do Kairu 1371 EGP - 238 USD wylot o 7.35 powrót o 23.59 . Chyba się zapiszę . Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 20:33 Nie bądź dla siebie taki krytyczny -Kretynizm jest wyleczalny,musisz tylko spotkać miłą osobę,która zechce Cię wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 20:49 Ja? Hm.. Ale jeśli jesteś młodą blondynką z "dużymi niebieskimi oczami" i nogami do samej ziemi z chęcią się poddam "leczeniu". Jako ersatz może też być brunetka... Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: Do Kairu samolotem? 10.07.07, 10:11 Hary 111 jeśli nikt przed Tobą nie rozwinie tego tematu to mam nadzieję ,że po powrocie opiszesz swoje perypetie.Zyczę udanego urlopu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś