Dodaj do ulubionych

Do Kairu samolotem?

09.07.07, 07:42
Witam! Czy macie moze namiary na jakies lokalne biuro w Hurghadzie, które
organizuje wycieczki do Kairu samolotem? Ewentualnie jak zorganizowac to
sobie samemu?
Obserwuj wątek
    • amidala1 Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 10:44
      Zdecydowanie polecam samodzielną wycieczkę. W maju byłam na takiej wyprawie z
      Sharmu, smolot i hotel rezerwowałam w Polsce, oczywiscie przez internet.
      Naprawdę warto, duża przygoda ale żadne biuro nie oferuje takiego programu
      zwiedzania. I szkoda kasy na pośrednika, lepiej wydac na zwiedzanie.
    • aniasmith Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 10:54
      Kurcze zabij mnie a nie moge tego znalesc, ale czytalam przed weekendem, ze
      ktos pisal ze byl z dziecmi w Kairze samolotem, ze kosztowalo to cos powyzej 200
      $, ze rewelacja bo leci sie kilkanascie minut tylko, musisz poszperac moze nie
      tu a na wakacje.pl tez. i z te go co pamietam oferowalo ta wycieczke jakies
      polskie biuro, moze Exim, bo Triada nie, bo ja z nimi bylam :)
      • iwter Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 10:59
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=65482687
        My też planujemy taki wypad ale w sierpniu.może zorganizujemy coś razem?
        rozpoczęlam też wąntek "do annsa"jeśli odpisze to warto poczytać.pozdrawiam
        iwona
        • hary111 Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 11:33
          My bedziemy w Hurghadzie od 20.07 do 03.08. Bardzo chcielibysmy zobaczyc Kair
          ale ta droga!!! Czytalem ze w przypadku 1 dniowej wycieczki to jest 24h.
          • iwter Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 12:19
            No to niestety się miniemy.Ja też sobie nie wyobrażam wyprawy autokarem.Może
            ktoś się nad nami zlituje i opisze ze szczegółami swą wyprawę samolotową .Mnie
            najbardziej przeraża to targowanie.Nie cierpię tego!A nie mam zielonego pojęcia
            ile co może kosztować a egipcjanie na takich wlaśnie laikow czekają!pozdrawiam
            • jadokama Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 18:23
              Witam ! Gdybyście trochę poszperali w wyszukiwarkach,Gazety bądź Wakacje.pl
              znajduje się tam sporo informacji na temat lotów Hurghada-Kair. Wczoraj
              bukowałem bilety tam i z powrotem w sierpniu- 460 funtów czyli coś około
              260zł.Dzieci mają zniżkę, wszystko łącznie z symulacją na stronie egiptair.
              • sharmdiver Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 18:27
                jadokama napisała:
                > Witam ! Gdybyście trochę poszperali w wyszukiwarkach,Gazety bądź Wakacje.pl
                > znajduje się tam sporo informacji na temat lotów Hurghada-Kair.

No tak, ale wtedy trzeba by włączyć szare komórki a z tym niestety bardzo ciężko...
                • bergasse Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 19:09
                  sprawdziłem teoretycznie dla 3 osób dorosłych z Sharmu do Kairu 1371 EGP - 238 USD
                  wylot o 7.35 powrót o 23.59 .
                  Chyba się zapiszę .
                • iwter Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 20:33
                  Nie bądź dla siebie taki krytyczny -Kretynizm jest wyleczalny,musisz tylko
                  spotkać miłą osobę,która zechce Cię wyleczyć
                  • sharmdiver Re: Do Kairu samolotem? 09.07.07, 20:49
                    Ja? Hm..
                    Ale jeśli jesteś młodą blondynką z "dużymi niebieskimi oczami" i nogami do samej
                    ziemi z chęcią się poddam "leczeniu".
                    Jako ersatz może też być brunetka...
    • iwter Re: Do Kairu samolotem? 10.07.07, 10:11
      Hary 111 jeśli nikt przed Tobą nie rozwinie tego tematu to mam nadzieję ,że po
      powrocie opiszesz swoje perypetie.Zyczę udanego urlopu.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka