vivawawa 02.07.03, 15:19 czy w dobrych hotelach 4-5* też spotykają was kłopoty żołądkowe boje się pojechać do egiptu z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: klątfa faraona !!!! IP: 89.0.1.* 02.07.03, 15:40 Kategoria hotelu i "klątwa faraona" nie mają ze sobą wiele wspólnego. Są ludzie którzy w 5* mają i tacy którzy nie mają nawet w 2*. To zależy tylko i wyłącznie od twojego zołądka, w Egipcie (i innych krajach w Afryce też) jest inna flora bakteryjna i jeżeli żołądek ją zaakceptuje to O.K. a jak nie to jest problem. Jeżeli na początku pobytu powstrzymasz się od jedzenia surowych warzyw i owoców to nie powinno Ci się to przydarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: klątfa faraona !!!! IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 17:57 W wiekszości krajów afrykańskich, czy arabskich mój żołądek odmawia posłuszeństwa. Jest to niezależne od ilości gwiazdek. Ale z tego powodu nigdy nie zrezygnowałabym z podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: klątfa faraona !!!! IP: *.acn.pl 02.07.03, 18:40 W 5 było wszystko ok, niestety powrót do warszawskiej wody spowodował "klatwe syrenki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: klątfa faraona !!!! IP: 217.97.164.* 03.07.03, 10:27 W Egipcie byłam 3 miesiące temu,jadłam praktycznie wszystko,nawet w miejscowych knajpkach,nie miałam żadnych problemów z żołądkiem.Dwa razy dziennie podczas posiłków brałam Trillac-reguluje pracę jelit.Jest dostępny w polskich aptekach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś