diameh 04.09.07, 16:25 Czy ktos byl w hotelu tropicana Grand Oasis w Sharm el Sheikh? co sadzicie o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinballer Re: Tropicana Grand Oasis 24.11.07, 03:05 Sorry ,że tak późno ale dawno tu nie zaglądałem. Byłem na pocz tego roku. Super (wziąłem all).Wszytsko było tak jak chcieliśmy. Bardzo dobra i miła obsługa. Zarcie w porządku . Pokój był czysty. Hotel jest wprawdzie położony daleko od Naama bay ale taxi nie są drogie.. w końcu to Egipt. Odpowiedz Link Zgłoś
pinballer Re: Tropicana Grand Oasis 24.11.07, 03:07 Acha - to jest dobre miejsce do oglądania Hoteli www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Tropicana+Grand+Oasis-hid_8776.html - ja dałbym 4,5 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
butynski Re: Tropicana Grand Oasis 25.11.07, 19:40 Witam.Byłem w tym hotelu w styczniu 2007 .Ogólnie można powiedzieć ,że jest ok.Część pokoi jest od strony innego hotelu i one są beznadziejne ja za drobną opłatą dla recepcjonisty zamieniłem na lepszy w mniejszych budynkach bliżej morza .Troszkę słychać samoloty gdyż hotel jest blisko lotniska .Plaża tarasowa -wejście do wody z pomostu,ładna rafa .Jedzenie ok.Nie zapomnij dać kelnerowi "dolarka" przy kolacji będziesz mieć własny stolik własnego kelnera i zawsze pełne kieliszki z winem (w końcu Dolar to tylko 2,5 zł a wiele zmienia ).Niezłe posiłki są w restauracjach a la carte -rezerwuje się je przy recepcji . W tym hotelu gadają po"rusku" bo jest ich tam 80%.Jeden basen ma podgrzewaną wodę w okr.zimowym.Animacje w podziemiu marne .Do centrum SSH kursuje bezpłatny bus(zapisy na wyjazd i powrót obok recepcji u Guest Relations (Rosjanka!).Goście hotelowi dzieleni są na Rosjan , Włochów i innych (kolory opasek naręcznych są różne),ale wynika to z racji posługiwania się językami (ruski animator gada z Ruskiem , włoski z Włochem )Polaków śladowe ilości.Jeśli chcesz więcej konkretów -pytaj.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pinballer Re: Tropicana Grand Oasis 27.11.07, 19:14 Hehe .. w Egipcie kto smaruje ten jedzie ;-) a na animacjach w dolnej części nie byłem...generalnie większość animacji jest "disco polo style". Rosjanka z Guest relations była niczego sobie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
butynski Re: Tropicana Grand Oasis 28.11.07, 16:36 Eeee ta Rosjanka za bardzo wymalowana - takie tam stare pudło ! Odpowiedz Link Zgłoś
1rych Re: Tropicana Grand Oasis 02.12.07, 15:48 Panowie i Panie, mam pytanie o basen podgrzewany. Wybieram się z rodzinką w lutym. Czy basen jest mały, czy jest kryty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
butynski Re: Tropicana Grand Oasis 03.12.07, 16:40 Jest podgrzewany .Dość duży ( zobacz zdjęcia - ten okrągły jest podgrzewany -nie kryty).Do tego większego o nieregularnych kształtach nie da się wejść choć mój młody wskakiwał tam regularnie .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pinballer Re: Tropicana Grand Oasis 03.12.07, 17:41 eee... to ja widziałem jakąś inną w takim razie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
butynski Re: Tropicana Grand Oasis 03.12.07, 17:56 Powiem Ci , że po paru drinkach to ona mi się zaczynała podobać - no i miała złoto w ustach !! Odpowiedz Link Zgłoś