Gość: filipo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 00:11 MAM PYTANKO JAK JEST W HOTELU AIDA I GDZIE MOZNA SIE DOBRZE W HURGANDZIE ZABAWIC I CO MNIE CZEKA TAM NA MIEJSCU ? :) WYSOKIE CENY ? PISZCIE CO SIE DA !! DZIEKI BARDZO :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szika Re: PROSBA !!!PROSBA !!!PROSBA !!!PROSBA !!!PROSB IP: *.corenet.gda.pl 24.07.03, 00:16 My też tam jedziemy.Właśnie czytamy o tym hotelu.Podobno jest super jedzonko,miła obsługa ale nie ma pokoji z balkonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: PROSBA !!!PROSBA !!!PROSBA !!!PROSBA !!!PROSB IP: 89.0.1.* 24.07.03, 08:22 Witam, nie będę sie wypowiadac o hotelu bo go nie znam, ale mogę polecić dyskoteki w Hurgadzie: najlepsza to Papa's Beach (jak sama nazwa wskazuje jest na plaży), Roma (w hotelu o tej nazwie) i Calypso (trochę za hotelem Roma) ale tam przeważnie ruscy. jezeli chodzi o ceny to nie jest drogo, w Papa's wstep 30 funtów (18 zł) dostajesz 3 żetony do wymiany na drinki, piwo 2 żetony, woda,sok - 1 żeton. Pozdrawiam i miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś