Dodaj do ulubionych

do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 09:50
Mam pytanie. Na ile dni przed wylotem biuro poinformowało Was o godzinie
zbiórki na lotnisku i czy w ogóle poinformowało, czy musieliście się sami
dowiadywać? Godzina lotu jest podana na ich stronie internetowej ale przecież
nie wszyscy mają dostęp do sieci, a poza tym informacja elektroniczna chyba
nie może być wiążąca.
Obserwuj wątek
    • Gość: banan Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 10:41
      ja dowiedziałem sie o zmianie wylotu oraz o godzinie 2 tygodnie przed Więc
      zastanawiam sie dlaczego ludzie mają ztym problem co do przylotu to tylko wiem
      ze od rezydenta sie dowiem kiedy bedziemy wracali A kiedy ty lecisz? bo my
      01.08.2003 z Warszawy
      • Gość: mala Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 11:34
        Przy zakupie wczasów (jakieś 3 tygodnie temu) powiedziano nam, że biuro
        zadzwoni z informacją dotyczącą godziny wylotu, ponieważ nie są one stałe.
        Miało to być jakiś tydzień przed wyjazdem. Lecimy 1.08 z Katowic (czyli za 3
        dni od dzisiaj) i nikt do nas nie dzwonił. Ze strony www wiem, że wylot z
        Katowic jest o 10:30 ale potrzebuję potwierdzenia. Po prostu tam zadzwonię.
        Chciałam tylko wiedzieć czy inni też tak mają.
        • Gość: banan Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 11:51
          A do jakiego hotelu lecicie?
          • Gość: mala Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 12:08
            do Aidy a Ty?
          • Gość: Kasia Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 12:08
            Ja też musiałam się sama informować o godzinę wylotu. Wylatujemy z Wrocławia
            31,07,03. I tam mam ból głowy co do tego wylotu... z pewnych xródeł wiem że
            czesto te godziny są zmieniane
            • Gość: banan Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 12:19
              a my do Zahabii
              • Gość: osa Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 21:27
                hello mala, tez wylatuje 1 sierpnia z Katowic do Hurghady. wylot jest o
                10. 30 , a spotkanie na lotnisku -obowiazkowe- o 8.30
                wiec pewnie sie spotkamy, pozdrufffka
                aha, niby mieli powiadomic uczestnikow wyjazdu, ale wyszlo na to, iz sama
                musialam zadzwonic..
                • Gość: Olesia Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 29.07.03, 22:16
                  Podzielcie się proszę wrażeniami jak było, po powrocie. Ja też będę wylatywała
                  z Katowic, z Big Blue, ale dopiero 05.09.Póki co, zycze Wam wspaniałego urlopu,
                  dobrej organizacji, świetnej ekipy no i humoru. On załatwia wszystko, nawet
                  pewne niedociągnięcia. Bawcie się dobrze!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Beata Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.acn.pl 29.07.03, 22:24
                    Olesia, słyszałas że kolejne biuro zbankrutowało? Tym razem SDS HOLIDAY.
                    Własnie mówili o tym w Panoramie. Nawet nie maja na odbiór gosci z hoteli.
                    • Gość: olesia Re: do Beaty IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 29.07.03, 22:37
                      Bea, jeśli to Ty, to nie martw się, ani moje ani Twoje biuro nie zbankrutuje.My
                      jesteśmy porządne kobietki i będziemy mieć wakacje bardzo!!!!!!!udane. WIEM TO
                      • Gość: Beata Re: do Beaty IP: *.acn.pl 29.07.03, 22:57
                        No toja, bo nie moge Cie złapac na skrzynke. Kiedys byłam z SDS w Turcji, było
                        super. Byli rewelacyjni w obsłudze klienta (pierwszy rok ich działalnosci),
                        hotel 4 gwiazdki za smieszne pieniadze, dzieci jechały za darmo. czego więcej
                        od życia trzeba.
                  • Gość: Jovi Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 12.08.03, 14:38
                    Cześć, my też lecimy z kumpelą 05.09 z Katowic do hurghady.
                    Do jakiego jedziesz holelu??? My do Le Meridiem.
                    Pozdrawiam, Jovi
                    • Gość: olesia Re: do Jovi IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 17.08.03, 23:34
                      My mamy pobyt wykupiony w Sheraton Miramar, ale gdzie wyladujemy to sie okaze
                      na miejscu. Wyjazd organizowany przez Big Blue.Dzisiaj zaglebilam sie w posty i
                      znow wlos mi sie zjezyl.Dzasty z forum mial byc w Long Beach, zebral 100000
                      informacji i jest zupelnie gdzie indziej. Lecial z Oasis, teraz pisal z Egiptu
                      bardzo wkurzony. My przygode mamy przed soba, zobaczymy jak to bedzie.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Jovi Re: do Olesi IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.08.03, 08:28
                        Witaj Olesiu!!!!!
                        rozumię , że też lecisz 05.09 z Katowic jako i my :)))))
                        Raczej w zmianę hotelu już nie wierzę bo muszą go zmienić na tej samej lub
                        lepszej klasy - a takowych już nie ma. Czyli albo bedziemy w Le Meridien albo w
                        Sheratonie - innych możliwości nie ma. jak dotą byłam zadowolona z usług BB ale
                        po przeczytaniu portalu dokładnie osiwiałam. A tak naprawdę to zobaczymy jak
                        będzie - liczę, że super.
                        Pozdr. i do zobaczenia na lotnisku
                        Jovi
                        • Gość: olesia Re: do Jovi IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 18.08.03, 23:18
                          Hej Jovi, ciesze sie,ze jestes taka optymistka. Ja tez podrózowalam juz z BB i
                          wszystko bylo zawsze OK. W tym roku ja tez osiwialam i przestalam nawet na
                          jakis czas wczytywac sie w posty. Wlos sie mi zjezyl, a mam krotkie wlosy. Mam
                          nadzieje,ze rozpoznamy sie na lotnisku, chociazby po to zeby sobie
                          powiedziec,ze my wylatujemy planowo i docelowo. Wtedy juz chyba wszystko bedzie
                          wiadomo. Rozgladaj sie za pania, ktora z tylu wyglada na 16-tke, z przodu
                          niestety duzo wiecej, ale tez nie jest zle.Liczy sie wiek emocjonalny, prawda?!
                          hi,hi.Nosze okulary, male czarne, a mój facet jest brodaczem. Pozdrawiam olesia
        • Gość: Jasiek Re: do wyjeżdżających do Egiptu z Big Blue IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.07.03, 14:21
          Cześc Mała. My też lecimy z katowic 10.30 do Aidy. Zapraszam na małą pogawędkę
          na gg4327962 będę dziś po 19.00. Pozdrawiam Jasiek
          • Gość: Jasiek Re: do Małej IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.07.03, 14:45
            Przeczytaj wiadomośc wyżej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka