Gość: Tomecki IP: 157.25.43.* 31.07.03, 09:51 Czesc, Czego dotyczy ta nazwa? Wyjezdzam do Hurghady i chcialem sie zapytac czy chodzi tu o jakas wycieczke fakultatywna a jesli tak to czego ona dotyczy? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: An Re: Sharm el naga IP: *.net.milek.com.pl / 192.168.2.* 31.07.03, 09:53 Gość portalu: Tomecki napisał(a): > Czesc, > > Czego dotyczy ta nazwa? Wyjezdzam do Hurghady i chcialem sie zapytac czy > chodzi tu o jakas wycieczke fakultatywna a jesli tak to czego ona dotyczy? > > Pozdr To rezerwat rafy koralowej. Cos ok. 40 km od Hurghady. Do rafy dopływa się tam bezpośrednio z plaży. Słyszałam, że jest tam przepięknie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Sharm el naga IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.07.03, 17:50 Tak to rezwerwat przyrody .Warto tam sie wybrac rafy rybki -piekne i wchodzi sie od plazy .Pierwsze wrazenie -samej plazy jest TAKIE SOBIE ale pod woda - szok! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogro Re: Sharm el naga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 07:38 Sharm El Naga to niewielka plaża, z rafa zaraz przy brzegu. Jest mozliwość kupienia picia i jedzenia, ale przede wszystkim - rafa. Ogladac ja mogą nawet nie umiejący pływac - wystarczy wejść do wody. A z maską i fajka - to raj. Leży się na wodzie, patrzy, i oczom nie wierzy! Koniecznie trzeba wzjiąć klapki, bo mozna trafic na jeżowca. Wożą tam wycieczki z biur, ale mozna dogadac sie z jakims kierowca busa (najlepiej poleconym w recepcji hotelu - tak sam zrobiłem), za niewielkie pieniądz zawiezie i przywiezie. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Sharm el naga IP: 212.160.114.* 11.08.03, 11:09 Prosiłbym o więcej informacji. Będę w Hilton Resort - ile to może kosztować na osobę (ewentualnie za cały pojazd - jak mniejsza grupa). mail: hubertwozniak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś