Dodaj do ulubionych

Hurgada Hilton Resort

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 10:43
Czy w poblizu hotelu jest rafa koralowa? Jak daleko od brzegu i na jakiej
glebokosci?

Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anita Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 23:11
      A kiedy jedziesz do Hiltona, jeśli można spytać? Bo ja 8 sierpnia.
      • Gość: Beata Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.acn.pl 06.08.03, 23:25
        wiecie, że tam jest remont? czy Triada nie poinformowala Was?
        • Gość: rezydent Re: Hurgada Hilton Resort IP: 217.29.140.* 07.08.03, 12:57
          jestem na miejscu, w Hiltonie jest remont i jestescie zakwaterowani w drugiej
          czesci hotelu, do morza trzeba przejsc przez jezdnie, ale nie jest zle.
          blagam, jak sie macie pozniej zloscic na rezydentow, to wroccie sie do osoby,
          ktora wam impreze sprzedala i z nia pogadalcie
          • Gość: Beata Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.acn.pl 07.08.03, 14:27
            Ciesze sie, że sie pan odezwał, szkoda tylko że panie, które sprzedaja imprezy
            nie chcą gadac o takich sprawch i nie uprzedza klientów, którzy wydaja
            pieniądze.
            To ja powinnam zdecydowac, czy chce mieszkac w hotelu gdzie jest remont czy
            nie? I czy chce mieszkac za ulicą czy nie.
            Słowem nikt nie wspomniał, że pokoje sa za ulicą. W katalogu w opisie jest
            informacja, że hotel jest usytuowany przy plazy.
            Dowiedziałam sie przypadkiem o tym remoncie z forum, apotem od znajomych,
            którzy sa aktualnie w Hurgadzie i podjechali sprawdzic.
            Oczywiście znajomi odradzili mi mieszkanie w Hiltonie, pokoje sa daleko od
            plazy, a my jedziemy z dzieckiem. A tak dobrze sie dotychczas współpracowało z
            Triadą.
            • Gość: tomenbe Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 17:11
              Wiem ze jest remont. Lece 29.08. Moze rezydent odpowie mi na moje wczesniej
              zadane pytanie.
    • Gość: gosc Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 12.08.03, 19:35
      Gość portalu: tomenbe napisał(a):

> Czy w poblizu hotelu jest rafa koralowa? Jak daleko od brzegu i na jakiej
      > glebokosci?
      >
      > Z gory dziekuje.

Wrocilem kilka dni temu z Hiltona. Odpowiedz brzmi: nie.
      Ale mimo tego cos mozesz tam obejrzec jesli przeplyniecie 200 do 300m w
      pletwach nie jest dla ciebie problemem.
      Podaj jakis adres mailowy to podam Ci szczegoly(podparte fotkami).
      • Gość: tomenbe Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 08:01
        > Wrocilem kilka dni temu z Hiltona. Odpowiedz brzmi: nie.
        > Ale mimo tego cos mozesz tam obejrzec jesli przeplyniecie 200 do 300m w
        > pletwach nie jest dla ciebie problemem.
        > Podaj jakis adres mailowy to podam Ci szczegoly(podparte fotkami).

tomenbe@wp.pl

thx
    • Gość: macio Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 19:48
      to co tam jest nie mozna nazwac rafa
      ale spoko hotel ma fajny remont wiec jest co podziwiac:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka