Gość: tomenbe IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 10:43 Czy w poblizu hotelu jest rafa koralowa? Jak daleko od brzegu i na jakiej glebokosci? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 23:11 A kiedy jedziesz do Hiltona, jeśli można spytać? Bo ja 8 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.acn.pl 06.08.03, 23:25 wiecie, że tam jest remont? czy Triada nie poinformowala Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezydent Re: Hurgada Hilton Resort IP: 217.29.140.* 07.08.03, 12:57 jestem na miejscu, w Hiltonie jest remont i jestescie zakwaterowani w drugiej czesci hotelu, do morza trzeba przejsc przez jezdnie, ale nie jest zle. blagam, jak sie macie pozniej zloscic na rezydentow, to wroccie sie do osoby, ktora wam impreze sprzedala i z nia pogadalcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.acn.pl 07.08.03, 14:27 Ciesze sie, że sie pan odezwał, szkoda tylko że panie, które sprzedaja imprezy nie chcą gadac o takich sprawch i nie uprzedza klientów, którzy wydaja pieniądze. To ja powinnam zdecydowac, czy chce mieszkac w hotelu gdzie jest remont czy nie? I czy chce mieszkac za ulicą czy nie. Słowem nikt nie wspomniał, że pokoje sa za ulicą. W katalogu w opisie jest informacja, że hotel jest usytuowany przy plazy. Dowiedziałam sie przypadkiem o tym remoncie z forum, apotem od znajomych, którzy sa aktualnie w Hurgadzie i podjechali sprawdzic. Oczywiście znajomi odradzili mi mieszkanie w Hiltonie, pokoje sa daleko od plazy, a my jedziemy z dzieckiem. A tak dobrze sie dotychczas współpracowało z Triadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomenbe Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 17:11 Wiem ze jest remont. Lece 29.08. Moze rezydent odpowie mi na moje wczesniej zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 12.08.03, 19:35 Gość portalu: tomenbe napisał(a): > Czy w poblizu hotelu jest rafa koralowa? Jak daleko od brzegu i na jakiej > glebokosci? > > Z gory dziekuje. Wrocilem kilka dni temu z Hiltona. Odpowiedz brzmi: nie. Ale mimo tego cos mozesz tam obejrzec jesli przeplyniecie 200 do 300m w pletwach nie jest dla ciebie problemem. Podaj jakis adres mailowy to podam Ci szczegoly(podparte fotkami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomenbe Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 08:01 > Wrocilem kilka dni temu z Hiltona. Odpowiedz brzmi: nie. > Ale mimo tego cos mozesz tam obejrzec jesli przeplyniecie 200 do 300m w > pletwach nie jest dla ciebie problemem. > Podaj jakis adres mailowy to podam Ci szczegoly(podparte fotkami). tomenbe@wp.pl thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Hurgada Hilton Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 19:48 to co tam jest nie mozna nazwac rafa ale spoko hotel ma fajny remont wiec jest co podziwiac:)) Odpowiedz Link Zgłoś