Gość: Ola IP: *.crowley.pl 07.08.03, 09:44 Zastanawiam się nad wykupieniem samego przelotu do Egiptu, ewentualnie nad wykupieniem wczasów na tydzień last-minute i przesunięciem wylotu na za dwa tygodnie. Uda mi się to zrealizować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROBERT Re: Chce zobaczyć Egipt. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:24 MOZESZ SIE WYBRAĆ Z ALFA STAR, OASIS TOURS, NECKERMANN. NIGDY Z EXIM TOURS CZY BIG BLUE. DOŚWIADCZYŁEM TO NA WŁASNEJ SKÓRZE Z EXIM-EM W EGIPCIE, Z BIG BLUE NA KRECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Chce zobaczyć Egipt. IP: *.crowley.pl 08.08.03, 07:35 Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar. Re: Chce zobaczyć Egipt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 07:37 Gość portalu: Ola napisał(a): > Zastanawiam się nad wykupieniem samego przelotu do > Egiptu, ewentualnie nad wykupieniem wczasów na tydzień > last-minute i przesunięciem wylotu na za dwa tygodnie. > Uda mi się to zrealizować? Proponowałbym tylko BIG BLUE lub Vinga. W Egipcie z nimi najlepiej. Ciekawe hotele to SHERATON MIRAMAR, LE MERIDIEN - są przepienkne. Odpowiedz Link Zgłoś
magedha13 Re: Chce zobaczyć Egipt. 08.08.03, 14:57 Jeżli jesteś zainteresowana na objazdówka prawie csły egipt na 11.09 do 25.09 napisz na magedha13@plusnet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Chce zobaczyć Egipt. 18.10.03, 20:14 Gość portalu: Ola napisał(a): > Zastanawiam się nad wykupieniem samego przelotu do > Egiptu, ewentualnie nad wykupieniem wczasów na tydzień > last-minute i przesunięciem wylotu na za dwa tygodnie. > Uda mi się to zrealizować? ja dokładnie tak zrobiłam last minute (kupione w dzień wylotu) - tydzień w Hurghadzie + 2 tygodnie plątania się po kraju Odpowiedz Link Zgłoś