filmon 25.02.08, 10:36 Szukam towarzystwa na wyjazd do Egiptu. To mój pierwszy wyjazd, wcale nie jest zaplanowany...Pojadę gdziekolwiek z last minute. Ale sama? Czy ktoś wyruszył samotnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka37-38 Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 11:10 Ja bardzo chetnie wybrałabym sie z Tobą np. do Taby,gdyz tak samo jak Ty nie mam z kim jechać :( Mam 39 lat-co Ty na to?Ja mam 39 lat ijestem z Mazur a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
filmon Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 11:20 Troszkę nam do siebie daleko...ale jakie to ma znaczenie w obliczu wyjazdu do Egiptu! ???:):) Jestem z lubelskiego, okolice Puław, Kazimierza Dolnego. Mam 33 lata. Byłoby świetnie. Może jeszcze jacyś single? :) Musimy sie zgadać. Masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 11:40 Znaczenie ma tylko takie,ze moga nam nie pasowac miasta skąd mamy zamiar leciec :) Tobie napewno pasuje najbardziej Warszawa a mi Gdańsk ewentualnie Warszawa :)Moje gg 9037264 no właśnie może jest jeszcze ktos chetny....:) Odpowiedz Link Zgłoś
filmon Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 12:15 Odezwę się do Ciebie wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_sk Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 13:08 hej :) ja chce jechac w marcu, ale interesuje mnie najtansza oferta, wylot z katowic, wroclawia lub warszawy :) jesli chcesz mozesz, mozemy pojechac razem, nie trzeba wtedy doplacac do singla, lat mam 20, jestem z kluczborka (kolo opola) i bedzie to moj 12 wyjazd do egiptu :) ps. wp2007 po co psujesz kolejny watek ? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna0087 Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 29.02.08, 17:20 magda_sk napisała: > hej :) ja chce jechac w marcu, ale interesuje mnie najtansza oferta, > wylot z katowic, wroclawia lub warszawy :) jesli chcesz mozesz, > mozemy pojechac razem, nie trzeba wtedy doplacac do singla, lat mam > 20, jestem z kluczborka (kolo opola) i bedzie to moj 12 wyjazd do > egiptu :) > > ps. wp2007 po co psujesz kolejny watek ? Hej!!! Dalej interesuje Cię wyjazd do Egiptu?? Ja też mam 20 lat jestem z Warszawy i chce się tam wybrać w marcu. Może pojedziemy razem?? :) Czekam na odpowiedź. Podaję Ci ewentualnie numer mojego gg: 3766398 Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 22:15 Filmon dlaczego nie odezwałaś sie na gg wieczorem...?:( Odpowiedz Link Zgłoś
filmon Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 23:48 Myszka! Przepraszam Cię. Pamiętałam, ale zupełnie nie miałam czasu. Miałam mnóstwo pracy. Dopiero teraz się uporałam. Wieczorami jestem na gg 1629192 Odpowiedz Link Zgłoś
kryhula HRG 28 luty na tydzień 25.02.08, 18:00 Oj, Myszka, Myszka. To ja miesiąc temu szukałam kogoś na dokwaterowanie i znalazłam dziewczyny z drugiego końca Polski, a miałam w swoim wojwdództwie chętną na wyjazd. Oj Myszka, myszka, za późno zgadałysmy się, może następnym razem uda się nam szybciej dogadać. Lecimy 28 lutego do HRG hotel Sun^Sea pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Ktoś leci do Egiptu SAM? 25.02.08, 12:10 bylam sama i za 2 tyg tez jade sama :-). Gdyby Cie to interesowało to 11-18.03, wylot z KTW, h.Millennium, Sharm El Sheikh. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 ja dopiero 1-15 sierpnia 25.02.08, 14:15 wzdłuż Nilu, potem krótko Hurgada wprawdzie nie last minute ale biuro z którym lece nadal jeszcze ma na to promocję; wyraziłam zgodę na ewentualnie dokwaterowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
filmon Re: do iberia 25.02.08, 15:00 Miriam...trochę za mało...Co Ty tu napisałaś? coś Ci wycieło? Jedziesz? BYłaś? Masz wykupione? Chcesz jechać? Sama, z nami :)? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: do iberia 25.02.08, 16:37 Nic nie wycięło, po prostu się rano spieszyłam :) Jadę dopiero 1-15 sierpnia, mam założoną (w sensie - wpłacona zaliczka) rezerwację, na razie jest na 1 osobe (więc kalkulację mam zrobioną z dopłatami do singla), zaznaczyłam w biurze, że jeśli byłałby druga samotna kobieta to zgadzam się na dokwaterowanie, więc ewentualnie jest miejsce do zagospodarowania. Rozbudowany objazd, w tym rejs plus 4 dni w Hurgadzie w 5* z AI. Wg danych na dziś, lot AMC ale to się może zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: do iberia 28.02.08, 16:31 ja z kumpelą jedziemy 29.marca z Wwy. też jeszcze nie wiemy gdzie, bo chcemy last minute. także jeśli termin Ci / Wam odpowiada, to możemy połączyć siły - będzie raźniej w większym (babskim ;)) gronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: do iberia 28.02.08, 16:44 ....ja tam np. jestem póki co za podtrzymaniem pomysłu,aby zebrać własnie wieksza ekipę, wtedy jest weselej oraz rażniej na takiej wyprawie w nieznane...:)tez interesuje mnie dobry a tani last.Filmon co Ty na to....? Nie odzywasz sie wogóle moze Ty juz masz swoja współtowarzyszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: do iberia 29.02.08, 09:53 myszka, a Ty w jakim terminie planujesz jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: do iberia 29.02.08, 10:15 Ninko-ja myslałam o początku kwietnia a co z tego wyjdzie to zobaczymy :) A wy to juz pewne jesteście,ze uda Was sie zlapac konkretnie lasta na 29 marca ? Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: do iberia 29.02.08, 11:01 no to terminowo się zgadzamy :) nie no, pewna to jestem, że Kopernik nie żyje ;) ale tak będziemy oscylować, żeby wyruszyć w sobotę 29.03 (tak mam póki co zaklepany urlop). jeśli nawet będzie obsuwka parę dni czy tydzień, to też mała sprawa, byle by nie jechać w lipcu czy sierpniu. a masz już wybrany jakiś kierunek? my wstępnie myślimy o Hurgandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: do iberia 29.02.08, 11:16 uuuuuuuuuuuuu szkoda,bo ja to wybieram sie póki co do Sharm :) w Hurghadzie to byłam w czerwcu zeszłego roku.Hurghada co prawda jest troche tańsza,ale Sharm podobno duzo piekniejszy i za to drozszy.Nio i fakultety ciekawsze są z Sharm... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: do iberia 29.02.08, 14:21 Też się latem wybieram sam. Jak jest ktoś chętny to nie ma sprawy. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: do iberia 29.02.08, 16:16 hmm.. no ja nie wiem, jeszcze w Egipcie nie byłam, ale podobno w Sharm są kamieniste plaże, za to w Hurgandzie piaszczyste i bliżej do Kairu i Luxoru - dlatego na razie myślimy o H. o, no właśnie, ale skoro byłaś w Hurgandzie, to może coś więcej opowiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: do iberia 29.02.08, 20:35 ...wiesz Ninko tu bym sie z Tobą posprzeczała...:)Ja słyszałam wła snie ,ze w Sharm są plaże duzo ładniejsze z piekną rafą....a czy sie trafi kamienista czy piaszczysta to zalezy od hotelu,który wybierzesz...wiem jedno,ze w Hurghadzie nie ma rafy i plaże sa bardzo małe ograniczone plotem a obok stoja zacumowane statki :)tak jest napewno w centrum Hurghady tzw. Sakali....a do Kairu jest raczej blizej chyba z Sharm :)Wogóle porównując Hurghade do Sharm to tak jakby porównywać ze soba zupełnie inne dwa kraje... Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: do iberia 01.03.08, 09:04 dzięki za opinię :) w takim razie muszę jeszcze trochę poczytać przed wyjazdem.. a może masz gdzieś wrzucone fotki z tej Hurgandy? no a Ty co, jak nie znajdziesz nikogo do pary, to pojedziesz sama?.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: do nina 01.03.08, 13:43 ....nio poczytaj poczytaj....:)Polecam stronke www.karawana.fora.pl To sa wspomnienia ludzi,którzy byli w Egipcie i nie tylko. Wiesz kazdy ma inny gust i inne oczekiwania...a ja tylko wyrazilam swoje zdanie...:) Jak nie znajde nikogo to nie pojade sama,bo to wg.mnie byłby bardzo nudny wyjazd i mało bezpieczny i do tego nie znam jezyka angielskiego :( Zawsze mozna jechać jeszcze na trzeciego jako dostawka hihi-co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: do nina 02.03.08, 01:38 no ja sama chyba też bym się nie wybrała - jeszcze na tydzień to może (chociaż też niechętnie), ale na dwa... nuda. no i tubylcy... - po tygodniu w Tunezji mniej więcej wiem, czego się spodziewać ;) jako dostawka to nie wiem, w sumie się nie znamy ;) ale jeszcze trochę czasu zostało, może ktoś się zgłosi. a może spróbuj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36015 Odpowiedz Link Zgłoś
filmon Re: do nina 03.03.08, 17:28 Podsumowując: Jest nas cztery: Nina z koleżanką, Myszka i Filmon! Wszystkie chcemy jechać na przełomie marca i kwietnia! Brakuje nam tylko...faceta do ochrony! Może Janusza byśmy namówiły na zmianę terminu? Z tego co Myszka mówiła...lepiej mieć mężczyznę! Jeśli nie swojego, to przynajmniej w towarzystwie ;) Nina! W jakim wieku, kobietki jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: do nina 04.03.08, 13:27 mi facet nie jest potrzebny do ochrony ;) po to biorę koleżankę ;))) a tak serio, luz - poprzednio byłyśmy w Tunezji też we dwie i nic nam się nie stało. nie mamy po 15 lat, kurde! no właśnie, a'propos wieku to mamy tak mniej więcej ok. 30 ;) a Ty Filmonie (ale to brzmi ;)) dokąd konkretnie chcesz jechać? bo Myszka do Sharm już to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: do nina 04.03.08, 19:31 hehehe mi tam tez nie jest potrzebny...:) ale jako singielka wieczorowa porą to ja bym nie chciala sama spacerowac ulicami Egiptu....Egipt to nie Tunezja ani tez Turcja i wcale,aż tak bezpiecznie to tam nie jest....to raz a dwa to zalezy co kto i czego szuka hihi.Ninko widzialas Ty mega lasty + wycieczka fakult.gratis na 11 marca na www.ostatniemiejsca.pl-ja to juz jestem gotowa jechac do Millenium tylko nie mam z Kim :( Odpowiedz Link Zgłoś
bcentre a ktoś chetny od 8 do 22 sierpnia? 14.04.08, 10:47 Szukam osoby na wycieczkę objazdową do Egiptu.Cena 2460 za wszystko- z biletami wstępu. Odpowiedz Link Zgłoś
aisza5 Synaj od 18-03 najtaniej na 1T z W-wy 04.03.08, 10:50 Szukam na dokwaterowanie do najtańszej oferty na Synaj po 18-03 na 1 tydzień z wylotem z W-wy Jestem uchwytna na gg 1402247 Odpowiedz Link Zgłoś