myszka37-38 07.03.08, 12:23 Witam czy ktos zna moze adres internetowy w/w biura? Podobno maja ciekawe fakultety a nie wiem jak zobaczyc ich oferte...:( A może ktos był z nimi.....i moze mi zaopiniowac ów biuro ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karuzela100 Re: Luna Rossa w Sharm 08.03.08, 08:35 i luna i aba mieszczą sie w nana bay w centrum ceny na ich stronach int różnią się od tych na miejscu polecam wycieczke do centrum i wybór tego co cię interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: Luna Rossa w Sharm 08.03.08, 09:24 ....tyle to ja tez wiem :),dlatego chcem w domu na spokojnie przesledzic ich oferte,porownac program,aby wiedziec o czym ja mam tam juz konkretnie rozmawiac i nie kupic przysłowiowego kota w worku...a oprócz tego musze jeszcze dopasowac dzien aby mi to nie kolidowało z gratisową wycieczką od rezydenta i tak np, odpada mi juz biuro Aaba Sharm...:( Odpowiedz Link Zgłoś
vasylkova Re: Luna Rossa w Sharm 08.03.08, 13:13 o terminach tez lepiej rozmawiac na miejscu - bo nie zawsze pokrywaja sie z tymi na stronie. Ja jezdzilam na wycieczki wykupione w orbit, jak sie potem okazalo, jedna z nich byla organizowana przez aaba sharm, wiec oni jak widac w raziepotrzeby wspolpracuja miedzy soba. Terminy dopasowywalam na miejscu z p. Aneta, i wyszlo zupelnie inaczej niz u nich na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś