Dodaj do ulubionych

do wszystkich

IP: 62.139.27.* 07.09.03, 22:23
Jezeli jeszcze nie byliscie na mojej stronie, zapraszam:
www.hurghada.republika.pl

Strona ma dopiero miesiac, pracuje nad nia caly czas, dorzucam nowe
informacje, staram sie, aby byla jak najblizasza idealu. Prosze Was wiec o
opinie: JAKICH INFORMACJI (LUB CZEGO) BRAKUJE NA MOJEJ STRONIE, A POWINNY
WASZYM ZDANIEM TAM SIE ZNALEZC.
Bede bardzo wdzieczna za Wasze opinie, ta strona jest przeznaczona wlasnie
dla Was - turystow.
Czy interesuje Was mini-ksiazka telefoniczna (telefony hoteli, ambasady,
pogotowia itp)?
Wydarzenia w Hurghadzie (party, koncerty w barach, otwarcia nowych lokali)?
Spis restauracji z adresami i cenami?
Spis produktow spozywczych (jakich?)dostepnych w sklepach?
Fotoreportaze z wycieczek fakultatywnych?
Artykuly o kulturze i zyciu wspolczesnych Egipcjan?
Inne informacje?
Bede bardzo wdzieczna za Wasze uwagi.
Serdeczne pozdrowienia z Hurghady;
Agnieszka Pikulska

Obserwuj wątek
    • noor Re: do wszystkich 08.09.03, 11:35
      Aga to wszystko co napisałaś byłoby się baaaaaaaaardzo przydalo,stronka jest
      super ,pozdrawiam
    • Gość: monachijka Re: do wszystkich IP: *.fms-media.com 08.09.03, 14:03
      Witaj Agnieszko,

moja imienniczko:-)
      Dzieki za Twoja strone! Nareszcie cos po polsku, bo dotychczas moglam zasiegnac
      informacji tylko z niemieckich stron o Hurghadzie.
      Moze moglabys podac, jakie ceny sa OK, za pamiatki (szisza, papirusy, itp) -
      zeby wiedziec, kiedy jest sie oszukiwanym a kiedy nie (targowac sie dalej, czy
      juz nie spuszcza ceny, itp)
      Czy np. przy kupowaniu owocow ceny tez trzeba zbijac, czy tez sa one
      juz "odgornie" ustalone.
      Pozdrawiam i byc moze miniemy sie wkrotce na jednej z uliczek Hurghady:-)
    • leo76 Re: do wszystkich 08.09.03, 14:14
      hej Aga, jeszcze raz gratuluje stronki, powiedz czy tam naprawde o wszystko sie
      trzeba targowac? a np o kartki pocztowe tez?? o np. papierosy czy gumy dop
      zucia???
    • Gość: aga Re: do wszystkich IP: *.u.mcnet.pl 08.09.03, 15:58
      Bardzo fajna strona. Gratuluje. Ciekawe informacje i oprawa bardzo ladna.
      Mam jedno pytanie - nie znalazlam hotelu beirut na Twojej stornie. czy wiesz
      cos o tym hotelu??
    • Gość: ARSI Re: do wszystkich IP: *.bunkier.tbg.net.pl 08.09.03, 16:20
      Świetna jest ta twoja stronka i bardzo praktyczna , naprawde wiele ciekawych
      informacji no i namaiary na biuro alibaba to jest to, bo za 100 dolarów zobacze
      Kair luksor, wyspe Giftun,przejazdzke jeepem i jeszcze cos, a z biura 70 dolców
      za sam kair sie płaci:).
      To wszystko co opisałas przydało by sie a szczególnie ceny ze skleow i
      restauracji i wiadomosci o nowo otwrtych knajpkach i o wydarzeniach w
      Hurghadzie.
      Tak trzymaj.
    • Gość: bobisiowa_29 Re: do wszystkich IP: *.54.16.248.tisdip.tiscali.de 08.09.03, 16:35
      no no no...jestem strona zachwycona. lece z mezem 30 wrzesnia do sunrise
      palacio i potrzebowalismy takich wlasnie informacji (szczegolnie o nocnym
      zyciu Hurgady)
      pozdrawiam i byc moze do zobaczenia w Hurgadzie :)
    • Gość: Agnieszka Pikulska o targowaniu IP: 62.114.154.* 08.09.03, 19:08
      Dzieki wszystkim za mile slowa, az chce mi sie pracowac:)
      W sklepach spozywczych (wiekszych np Abu Ashara na przeciwko Aqua Fun i Waves)
      nie trzeba sie targowac, papierosy maja raczej stala cene (Marlboro ok 7LE, LM
      4.25 LE). W wiekszych sklepach sa podane ceny, czasem po arabsku, radze wiec
      sobie spisac arabskie cyferki przed wyjazdem.
      Pocztowki kosztuja 1-1,5 LE za sztuke, a na znaczku jest cena (nie pamietam
      dokladnie, ale sa to grosze).
      Na bazarze o wszystko niestety nalezy sie targowac:). Nie podam na razie
      orientacyjnych cen, bede musiala sprawdzic (dopiero po powrocie z wakacji,
      czyli pod koniec wrzesnia:( Najlepiej przejsc sie po roznych sklepach i
      zorientowac sie w cenach(nie kupowac nic od razu). A pozniej wytargowac do 1/3
      minimum!!!
      W restauracjach obiad (przystawka, zupa, drugie danie, salatka, deser i
      napoje) na dwie osoby kosztuje od 120 (sredniej klasy jak El Joker) - 300 LE
      (restauracje 5* np te w Grand Hotelu).

Hotel Beirut znajduje sie w Dahar, zaraz przy Arabella i Arabia (na mapie).
      Niestety w samym hotelu nie bylam, nie otrzymalam tez jak na razie o nim
      zadnych opinii:(

Serdecznie wszystkich pozdrawiam;
      Aga
      • Gość: Agnieszka Pikulska Informacje przed moim wyjazdem IP: 62.114.154.* 08.09.03, 19:24
        Ambasada polska w Kairze: 5 Aziz Osman St., Zamalek
        Tel. (002) 027367456; 027359583.

Jezeli potrzebujecie jakies info jestem jeszcze w Hurghadzie do polnocy, moge
        przeszukac tutejsze ksiazki telefoniczne i sprawdzic niektore informacje.
      • Gość: Minius O targowaniu bardziej szczegółowo IP: 81.219.125.* 08.09.03, 20:50
        Zakupy w Egipcie możecie podzielić na 4 kategorie
        1. Urzędy, sklepy na stacjach benzynowych, sklepy samoobsługowe, banki, kantory
        i wszystkie w których cena jest wybita na towarze, sklepy w hotelach (choć tu
        nie wszystkie), restauracje, bary.

W NICH NIE MOŻNA SIĘ TARGOWAĆ - ponieważ sprzedawca nie jest właścicielem towaru
        ========================================================================
        2. Sklepy (przypominające wyglądem nasze sklepy) w których właściciel jest
        sprzedawcą -

MOŻNA SIĘ TARGOWAĆ- ale jest to wskazane gdy kupujecie więcej niż 1 sztukę
        towaru i najczęściej jest to targowqanie symboliczne o jakieś niewielkie upusty.
        =========================================================================
        Sklepiki (przypominające bardziej sklepikowy bazar-bałagan), sklepiki z
        pamiątkami, stoiska napowietrzne, handlarze na ulicach, pamiątki -

NALEŻY SIĘ TARGOWAĆ - (poza handlarzami pamiątek) targ polecam od rzucenia ceny
        poniżej 50% - np.40% i dojście do ceny 50-55% (jak to zrobić? Okazać
        zaiteresowanie, a kiedy sprzedawca rzuci cenę wyjść z ironicznym uśmiechem,
        zawsze pobiegnie zqa Wami!!!)

Handlarze pamiątek (tu już inna sprawa) są cwani, przebijają wartość
        dziesięciokrotnie, czasem nawet dużo więcej. Np. za Galabiję zaczynają targ od
        250-280 LE, należy rzucić max. 10% na początek. Udany interes to taki, który
        zakończy się na poziomie nie większym niż 20%, ale to zależy od wielu
        czynników, m.in. od ilości turystów w pobliżu.
        =============================================================================
        MIKROBUSY W HURGADZIE

Mikrobusy w Hurgadzie mają z góry wyznaczoną cenę. Za odcinek np. Grand Ressort-
        Sakkala mają ustaloną cenę 1LE. Oczywiście nigdy się tej ceny nie trzymają
        (podziękujcie Niemcom). Zanim wejdziecie do busa od razu powiedzcie, że dajecie
        1 LE for 1 "person". Nawwet jeśli zacznie marudzić, to kiedy się odwrócicie od
        niego, zaraz się zgodzi.
        NIGDY NIE WSIADAJCIE DO BUSA jeśli nie ustaliliście ceny, możecie zostać
        wywiezieni gdzie indziej, lub skończy się pyskówką.
        ==============================================================================
        NIE CHCECIE NIC KUPOWAĆ - po prostu nauczcie się udawać, że jesteście ślepi i
        głusi.
        Nie wdawajcie się w rozmowy, nawet przyjacielskie, oni nauczyli się, że jeśli
        zaczną Was zagadywać o cokolwiek, to z dobrego serca potem coś od nich kupicie.
        NIE DAWAJCIE DZIECIOM MASKOTEK - jeśli nie chcecie by za chwilę opędzać się od
        kilkudziesięcioosobowej chmary dzieci.
        NIE CHCECIE BYĆ ZATRĄBIENI NA ŚMIERĆ PRZEZ MIKROBUSY, jeśli wyszliście jedynie
        na spacer -
        idźcie lewym chodnikiem, jeśli będziecie szli prawym, gwarantuję, że mniej
        więcej co 10-15 sekund będzie na Was trąbił kolejny bus by Was podwieźć.
      • Gość: Renata Re: o targowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:44
        Strona świetna, ale dziewczyno gdzie Ty jeździsz na wakacje mieszkając w takim
        miejscu?
        • Gość: Agnieszka do Renaty IP: 62.114.154.* 08.09.03, 21:51
          do Polski!
          • Gość: Renata Re: do Renaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:55
            To witamy serdecznie może zahaczysz o Kraków? A strona faktycznie coś się
            skopała, dzisiaj ją przeglądałam (po raz kolejny) około 17 i wszystko było ok,
            teraz nie działa
            • Gość: Agnieszka do Renaty IP: 62.114.154.* 08.09.03, 21:58
              A jaka informacja sie pokazuje?
              • Gość: Renata Re: do Renaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:02
                Nie może odnależć strony, mam stałe łącze polpaka, internet explorer 6.0
                wszystkie inne strony chodzą bez kłopotu
              • Gość: Renata Re: do Renaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:10
                Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> A jaka informacja sie pokazuje?
                Działa, wypoczywaj spokojnie
      • Gość: Rem]nata Re: o targowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:45
        Gość portalu: Agnieszka Pikulska napisał(a):

> Dzieki wszystkim za mile slowa, az chce mi sie pracowac:)
        > W sklepach spozywczych (wiekszych np Abu Ashara na przeciwko Aqua Fun i
        Waves)
        > nie trzeba sie targowac, papierosy maja raczej stala cene (Marlboro ok 7LE,
        LM
        > 4.25 LE). W wiekszych sklepach sa podane ceny, czasem po arabsku, radze wiec
        > sobie spisac arabskie cyferki przed wyjazdem.
        > Pocztowki kosztuja 1-1,5 LE za sztuke, a na znaczku jest cena (nie pamietam
        > dokladnie, ale sa to grosze).
        > Na bazarze o wszystko niestety nalezy sie targowac:). Nie podam na razie
        > orientacyjnych cen, bede musiala sprawdzic (dopiero po powrocie z wakacji,
        > czyli pod koniec wrzesnia:( Najlepiej przejsc sie po roznych sklepach i
        > zorientowac sie w cenach(nie kupowac nic od razu). A pozniej wytargowac do
        1/3
        > minimum!!!
        > W restauracjach obiad (przystawka, zupa, drugie danie, salatka, deser i
        > napoje) na dwie osoby kosztuje od 120 (sredniej klasy jak El Joker) - 300 LE
        > (restauracje 5* np te w Grand Hotelu).
        >
        > Hotel Beirut znajduje sie w Dahar, zaraz przy Arabella i Arabia (na mapie).
        > Niestety w samym hotelu nie bylam, nie otrzymalam tez jak na razie o nim
        > zadnych opinii:(
        >
        > Serdecznie wszystkich pozdrawiam;
        > Aga
        Strona świetna, ale dziewczyno gdzie Ty jeździsz na wakacje mieszkając w takim
        miejscu?
    • Gość: Agnieszka opinie o hotelach IP: 62.114.154.* 08.09.03, 19:48
      przed sekunda odswiezylam strone: doszla strona: opinie o hotelach:
      Beach Albatros
      Albatros Resort
      Golden 5
      Ali Baba
      Royal Palace
      Samaka Beach
      Samaka Superior
      Roma
      Bella Vista
      Waves
      Sea Gull
      Helnan Regina
      (link od "hotele").
      Pozdrawiam
      Aga
    • Gość: esse Re: do wszystkich IP: *.3w.pl 08.09.03, 20:54
      Coz, napewno strona bylaby super, gdyby dzialala :))) Godz 20:53 Poniedzialek
      08.09.03 Moze poprostu mam niefart
    • Gość: Wojtek Re: do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:18
      Witam
      Pytanko - czy znasz hotel Regina Style (moze to ten sam co Helnah Regina???),
      jesli tak to gdzie jest - moze jakas opinia lub linki?
      Pozdr
      Wojtek
      • Gość: Agnieszka do Wojtka IP: 62.114.154.* 08.09.03, 21:40
        Regina Style = Helnah Regina. Miesci sie w Sakalla, naprzeciwko McDonalds.
        • Gość: Agnieszka do esse IP: 62.114.154.* 08.09.03, 21:46
          PC czy Mac? jaka masz przegladarke? a moze bylo przeladowanie strony...
    • Gość: Anna strona nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:50
      Strona nie działa, jest 8.09.2003 godz. 21.50
      pzdr
      • Gość: Agnieszka Re: strona nie działa IP: 62.114.154.* 08.09.03, 21:54
        Czy wszystkim nie dziala? U mnie sie wszystko otwiera. Piszcie prosze nazwe
        przegladarki jakiej uzywacie i systemu, jesli strona nie chce Wam sie
        wyswietlic, moze uda mi sie cos na to poradzic...
        • Gość: Anna Re: strona nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:59
          Mam Internet Explorer wersja 6.0
          z innymi stronami raczej nie mam problemu.
          pzdr

Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> Czy wszystkim nie dziala? U mnie sie wszystko otwiera. Piszcie prosze nazwe
          > przegladarki jakiej uzywacie i systemu, jesli strona nie chce Wam sie
          > wyswietlic, moze uda mi sie cos na to poradzic...
          • Gość: Agnieszka juz chyba dziala:) IP: 62.114.154.* 08.09.03, 22:08
            to chyba wina serwera, raz dziala a raz nie. nie bardzo wiem co robic...
        • noor Re: strona nie działa 08.09.03, 22:07
          a mnie się często zawiesza komputer kiedy otwieram slownik,poza tym żadnych
          zastrzeżeń
          • Gość: m Strona DZIAŁA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:20
            u mnie strona zawsze dziala (xp, sdi)- a pare razy dziennie zagladam zeby cos
            sprawdzic (za 2 tyg. jade na urlop)

ps. moze powiesz pare zdan o hotelu megawish. na stronie jest link ale do
            informacji oficjalnych czyli nie zawsze realnych...

• Gość: Anna Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:15
      działa, OK
      pzdr
      • Gość: Agnieszka Re: do wszystkich IP: 62.114.154.* 08.09.03, 22:19
        No to kamien mi z serca spadl:)
        • Gość: Minius Republika i problem ze stronami IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 08.09.03, 22:34
          Bezpłatny portal Onetu Republika.pl jest ogólnie mówiąc portalem dość
          przeładowanym i często wieszającym się. Ma również ograniczenia związane z
          odwiedzinami.

Więc Agnieszko, sądzę, że powinnaś znaleźć na wszelki wypadek jeszcze jeden
          portal i na nim również zrobić mirror tej strony.

Przy okazji podzielę się (mam nadzieję, że obiektywną) opinią o hotelu (***)
          Ambassador Club (którego nie ma w Twoim spisie). Możesz go wykorzystać, jeśli
          chcesz.

Ambassador Club - leży ok. 8km od Sakkali, przy drodze szybkiego ruchu,
          naprzeciw wjazdu na lotnisko. Hotel trzypiętrowy, z basenem na podwórzu. Pokoje
          bardzo duże (living room + sleeping room), living room oddzielony od części
          kuchennej przepierzeniem. Łazienki nie za czyste. Na terenie hotelu znajduje
          się sklepik z bardzo atrakcyjnymi cenami (mineralna 1,5 LE). Obsługa niestety
          kiepsko radzi sobie z j. angielskim, choć miła i uczynna. Pomimo bliskości
          lotniska i drogi szybkiego ruchu, hotel można polecić osobom, które nie lubią
          hałasu. Po prostu po drodze szybkiego ruchu mają zakaz poruszania się busy.
          Więc odpada ciągłe trąbienie. Samolotów praktycznie nie słychać. Otoczenie
          hotelu w chwili obecnej bardzo nieciekawe (plac budowy dookoła). Plaża wspólna
          z hotelem Royal Pallace (na terenie tego hotelu). Dojście na piechotę 10 min.
          lub dojazd hotelowym busem co pół godziny do 23:00 włącznie. Posiłki nie
          wyszukane, lecz smaczne i wystarczające. Bardzo smaczne wypieki i słodycze w
          dużych ilościach.

Jeśli chciałabyś wykorzystać jakieś moje zdjęcia z Egiptu (są w kolekcji
          również fotki z Royal Pallace), to masz wolną rękę. mam również kilka fotek z
          Ambassador Club (ale nie zamieszczałem na niżej podanym adresie.

Tu masz adres moich kolekcji community.webshots.com/user/pc_maniac100 .
          Jeśli któreś Ci się przyda do tworzenia stronki, to będę zaszczycony.
          • Gość: kama Re: Republika i problem ze stronami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:40
            Mam prośbę czy mogłbys wysłac pare fotek Ambasadora na bluefrog1@interia.pl?
            z góry dzięki;)
          • Gość: Agnieszka do Minius IP: 62.114.154.* 08.09.03, 22:41
            Czy moglbys przeslac mi swoj e-mail? Chetnie zamieszcze Twoj opis hotelu na
            stronie (ale juz teraz nie dam rady, dopiero na poczatku pazdziernika), za
            zdjecia tez bede ogromnie wdzieczna. Zastana podpisane Twoim imieniem i
            nazwiskiem. Dzieki:)
          • Gość: Agnieszka Jeszcze raz do Miniusa; IP: 62.114.154.* 08.09.03, 22:43
            Mam wykupiona opcje Republika PRO. Moze powinnam zglosic reklamacje? Jestem
            poczatkujacym webmasterem i troche jeszcze zagubionym:)
            • Gość: Minius Re: Jeszcze raz do Miniusa; IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 08.09.03, 22:48
              Nie sądzężeby reklamacja coś poprawiła. Od kiedy Onet przeszedł z serwerów
              unixowych na inny system po prostu czasami ma zaciachy. Nawet Onet czasem ma
              problemy, choć nie jest tak przeładowany stronami, szczególnie ich serwis
              mailowy. Po prostu zrób 2 serwisy i zawsze podawaj obydwa adresy.

Jeśli chodzi o maila, to na tym forum wolałbym nie podawać(masę spamu potem
              przychodzi), napiszę na Twoim serwisie w księdze gości lub w zapytaniach.
              Mogę Ci zaś od razu podać numer Gadu-Gadu: 1061245
              • Gość: Agnieszka Re: Jeszcze raz do Miniusa; IP: 62.114.154.* 08.09.03, 23:07
                Czekam na maila. I rzeczywiscie, teraz Onet nie chce mi sie otworzyc...
                Pomysle nad nowym kontem jak wroce z Ojczyzny... Juz czuje zapach kabanosow..
                mmmmm...:)))
                • Gość: Minius Re: Jeszcze raz do Miniusa; IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 08.09.03, 23:14
                  Kabanosy wziąłem do Hurgady :D i poza jednym, którym skarmiłem kota (egipskim
                  kotom bardzo smakują ;o) ), resztę przywiozłem do kraju. Branie do Egiptu
                  jedenia jest totalną pomyłką.
                  Może o tym świadczyć, że i ja i żona przytyliśmy na wyjeździe ;o)
                  • Gość: Agnieszka Re: Jeszcze raz do Miniusa; IP: 62.114.154.* 08.09.03, 23:20
                    Dobrze, ze Was nie przeszukali na lotnisku. Nie wolno wwozic tutaj jedzenia.
                    Raz moj maz placil kare, przez kabanosy...
                    I przy okazji nie wolno wywozic muszelek, korali - nic z morza. niektorym to
                    sie udaje, ale jak Was zlapia kary sa naprawde wysokie.
                    • Gość: Minius Re: Jeszcze raz do Miniusa; IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 08.09.03, 23:23
                      O muszelkach i darach morza wiedziałem, o jedzeniu nie.
                      Najwyżej usiadłbym na lotnisku i zrobił sobie party przy kabanosach ;o)
                      • Gość: Agnieszka Re: Jeszcze raz do Miniusa; IP: 62.114.154.* 08.09.03, 23:29
                        Raz udalo mi sie uniknac kary: powiedzialam, ze musze jesc wieprzowine - tak
                        mi lekarz nakazal. Uwierzyli i puscili z 7 kg kabanosow i szynki...
                        • Gość: Minius Re: Jeszcze raz do Miniusa; IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 08.09.03, 23:33
                          Zapamiętam tą wymówkę. Może się kiedyś przyda ;o)

BTW. Swojego maila wysłałem z Twojej stronki. Jeśli będziesz miała jakieś
                          pytania, to zaklikaj na GG, to łatwiejszy i szybszy sposób kontaktu.
                          • Gość: Agnieszka do wszystkich pa pa:) IP: 62.114.154.* 08.09.03, 23:40
                            oczy mi sie kleja, a jutro czeka mnie podroz hurghada-kair-budapeszt-warszawka
                            (zazdroszcze Wam tych lotow charterowych), wiec zycze wszystkim slodkich snow
                            i oczywiscie wspanialego wypoczynku w Hurghadzie. Jesli macie jakies pytania
                            piszcie na hurgh@op.pl, w miare mozliwosci postaram sie na nie odpowiedziec.
                            pozdrawiam;
                            aga
                            • Gość: dotka Re: do wszystkich pa pa:) IP: *.pagi.pl 10.09.03, 13:03
                              czesc Agnieszka,
                              szkoda ze juz odleciałas w ojczyste strony bo ja wlasnie mialam do Ciebie pisac
                              z pytaniami
                              ale musze czekac do Twojefgo powrotu
                              pzdr,
    • Gość: Edyta Re: do wszystkich IP: 217.98.127.* 09.09.03, 11:11
      Aga - twoja strona o Hurghadzie jest super!!!!
      Szkoda, ze nie ma takiej stronki o Sharm El Sheikh. Na pewno wielu osobom by
      pomogla. Moze kiedys zrobisz taka stronke o Synaju?
      My Ci mozemy pomozemy. Ja lece do Sharm pod koniec wrzesnia, po powrocie moge
      sie podzielic swoimi wiadomosciami i fotkami.
      Co Ty na to?
      Goraco pozdrawiam
    • Gość: Wojtek Re: do Agnieszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 14:36
      Dzieki za info o Regina Style
      Stronka jest bardzo dobra - jedna uwaga ktora nasunela mi sie jako
      uzytkownikowi - czasem nie wiadomo co jest linkiem a co tylko tekstem - efekt
      jest taki ze trzeba najezdzac na wszysko myszka zeby zobaczyc czy przez
      przypadek nie znajdzie sie wiecej informacji na innej stronce :)
      Mysle ze linki moglyby zostac np. podkreslone - byloby ciut latwiej :)
      Ale i tak mi sie podoba :-)
      Pozdr
      Wojtek
    • Gość: Photon Re: do wszystkich IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:41
      na slowniczku /slow.htm/ zawiesza sie przeglądarka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka