crazyibox 28.04.08, 08:11 Witam! Był ktoś w tym hotelu? Jeśli tak to poprosiłbym o jakieś szczegóły. Jak tam wygląda all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazyibox Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 28.04.08, 19:37 Naprawdę nikt nic nie wie o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
crazyibox Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 30.04.08, 21:56 Naprawdę proszę o jakiekolwiek informacje na temat tego hotelu. Niewierze że nikt nic nie wie. Strona hotelu www.pickalbatros.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
cobus Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 01.05.08, 10:44 zdiecia z link sa z hoteli albatros w hurgadzie oprucz jednego Odpowiedz Link Zgłoś
aldik2008 Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 08.07.08, 13:41 Będę w tym hotelu 16 lipca i sama jestem ciekawa jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyibox Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 08.07.08, 18:48 To jak wrócisz to daj znać jak wrócisz jak było. Z jakim biurem jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
crazyibox Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 11.07.08, 23:39 Ja też z Triadą. Tylko później. Jak wrócisz to czekam na relacje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aldik2008 Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 31.07.08, 13:57 A więc wróciłam. W sumie nie było źle ale już tam nie wrócę. Hotel wymaga remontu. Jedzenie było ok (opcja all) , za to był bardzo ograniczony wybór alkoholi. Codziennie były problemy z klimatyzacją. Pomieszczenie, w którym zostawia się bagaże przed wylotem tragiczne z dużymi mrówkami. Te wszystkie niedoskonałości wymagradzał widok na morze oraz bliskość do Old Market i aquaparku. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyibox Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 01.08.08, 19:39 A jak wyglądają pokoje? Jak jest z opcją all na plaży i przy basenie? Trzeba "walczyć" o leżaki? Co do jedzenia? Jaka obsługa? Można prosić o jakieś fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
aldik2008 Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 04.08.08, 13:23 Moj pokój był ok ale siostra dwa razy przenosiła się do innego pokoju. W naszym klimatyzacja działała bardzo głośno i często się psuła. No i tak jak pisałam cały hotel jest do remontu. Nie narzekałam na pokój, bo najważniejsze, że był sprzątany i nie było robaków. Odnośnie opcji all przy basenie, to była bardzo skromna. Można było tylko napić się kawy, soków, coli, wody, piwa i rumu z colą. Na plaży praktycznie było samo do picia oraz można było coś zjeść(2-3 dania, w tym pizza). Wyglądało to bardzo skromnie w porównaniu do innych hoteli, w których byłam. Leżaki rezerwowałam sobie przed śniadaniem (między godz.8,00 a 9,00). Obsługa byla ok. Zdjęcia wkleję później. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyibox Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 13.08.08, 22:47 aldik2008 wrzucisz te zdjęcia? Możesz odezwać się do mnie na maila- artekk"małpa"neostrada.pl bo mam parę pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
tomoni Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 14.07.08, 11:56 Podaj e-maila to ci dzisiaj prześlę zdięcia z plaży hotelowej, ponieważ byłam w Aqua Park i do naszej plaży szliśmy przez ten hotel, a jutro będę miała z hotelowego basenu, ponieważ tam też zrobiłam jakieś fotki Odpowiedz Link Zgłoś
crazyibox Re: Hotel Beach Albatros - Sharm El Sheikh 14.07.08, 18:12 to jest mój mail:artekk@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś