marcinula1 25.05.08, 22:06 Hej mam takie małe pytanko, a mianowicie czy na recepcji pracują egipcjanie,czy jacyś obco krajowcy. I które pokoje są z widokiem na morze( od jakiego numeru ) Dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinula1 Re: Wrucił ktoś ostatnio z King Tut??? 25.05.08, 22:12 A i jeszcze jedno pytanko ile trzeba wsadzić w paszport żeby pokój był z widokiem na morze :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinula1 Re: Wrucił ktoś ostatnio z King Tut??? 26.05.08, 17:11 Nikt ostatnio nie był w King Tut ??? :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
marcinula1 Re: Wrucił ktoś ostatnio z King Tut??? 29.05.08, 18:57 ponawiam pytanie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
dorador Re: Wrucił ktoś ostatnio z King Tut??? 30.05.08, 11:07 Witaj, byłam w tym hotelu w kwietniu. Niestety w sprawie pokoi niewiele pomogę. Mieszkałam w bungalowie-jedynym. Jest tam 3 pokoje: jeden rodzinny 2 sypialnie i salon nr 605 i dwa pokoje 2-osobowe nr 606 i 607. Bungalow jest położony przy zejściu na plażę obok resteuracji Isis. Dostałyśmy ten pokój po wręczeniu 10$ człowiekowi, który stoi w hallu (nie recepcjonista) i pokazywał nam wcześniej pokój z widokiem na budowę i bez balkonu. Nie oglądałam pokoi w głównym budynku więc nie znam ich numerów. Jeśli chodzi o pracowników recepcji,często obok Egipcjan można było spotkać młodą Rosjankę, która była niezbędna do "obsługi" swoich rodaków. W tamtym okresie stanowili oni około 80% wszystkich turystów. Warto też przy okazji poruszyć sprawę miejscowego lekarza!Nas najpierw wypytał skąd jesteśmy- do Niemców nie podchodził. Nachodzi gości np. w hallu przy kawie, wręcza jakieś kremy i maści,tabletki- próbki.Tłumaczył na co te specyfiki pomagają ( choroba lokomocyjna, ukąszenia owadów itp.) nic poważnego. Każdy takie leki ma w kosmetyczce. Oczywiście wszystko ma być gratis, po czym wyciąga z torby papierki i prosi o wpisanie swoich danych i podpis in blanco. Kiedy mu odmówiłam i nie przyjęłam "prezentu" jak oparzony uciekł i do końca pobytu mnie unikał. Dobrze, że naprawdę nie potrzebowałam jego pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Wrucił ktoś ostatnio z King Tut??? 30.05.08, 09:41 Zapewne pracują obywatele Egiptu.Byłam w kilku hotelachi i zawsze na recepcji urzędowali miejscowi. Litości...pisze się wrócił, obcokrajowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Wrucił ktoś ostatnio z King Tut??? 30.05.08, 09:43 jak juz to "wrócił" a nie "wrucił"!! Odpowiedz Link Zgłoś
rks1926 KING TUT 31.05.08, 12:42 Pokoje z widokiem na morze mają numery : 411-421, 511-521. W recepcji pracuje 3 Egipcjan ( na zmianę ) oraz Natasza do obsługi Rosjan. Za 10 dolarów dostaniesz pokój jaki zapragniesz. Wiecej pytań na gg 1808709 Odpowiedz Link Zgłoś
marcinula1 Re: Wrucił ktoś ostatnio z King Tut??? 31.05.08, 14:02 OKI dzieki wielkie :):) Odpowiedz Link Zgłoś