Dodaj do ulubionych

Shams Safaga, El Greco, wróciłam :-))

IP: 213.17.164.* 17.09.03, 15:47
chętnie odpowiem na pytania związane z biurem, Safaga, hotelem Shams,
wycieczkami fakultatywnymi, itp, mam nadzieje, ze komus sie przyda,
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Shams Safaga, El Greco, wróciłam :-)) IP: 213.17.240.* 18.09.03, 12:15
      Lecę jutro z Oasisem do hotelu Shams Safaga. Możesz coś o nim napisać? Będę
      wdzięczny za każde INFO !!!
      • Gość: Aska Re: Shams Safaga, El Greco, wróciłam :-)) IP: 213.17.164.* 19.09.03, 10:08
        Obawiam sie ze odpisuje za późno, nie wiem co chcesz wiedziec, hotel
        przyzwoity, obsługa przemiła, okolica ładna, plaza przy samym hotelu, pokoje z
        widokiem na morze numery od 15 do 21 (to końcówki, jezeli dobrze pamietam),
        biuro tez ok, nie było wpadek, miłej podrózy zyczę.
    • Gość: madzia Re: Shams Safaga, El Greco, wróciłam :-)) IP: *.acn.pl 18.09.03, 23:45
      Witam! Piszę pracę licencjacką o Polakach w Egipcie. Jeżeli możesz
      odpowiedzieć na kilka pytań ankietowych to wyślij mi maila. W temacie
      wpisz "Egipt". Bardzo mi pomożesz! :) mój mail to: mada.yogi@wp.pl
      • Gość: Filip Re: Shams Safaga, El Greco, wróciłam :-)) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.09.03, 10:23
        Witaj!!

Czy mialas opcje ALL INCLUSIVE??
        Jak to wyglada?? Czy jest duzo wszystkiego??
        Jak z czystością pokoi??
        Jak wygląda plaża?? Ładna?? duza??
        Jak dlaeko jest do Safagi?? Czy sa tam jakies dyskoteki??
        a do Hurghady mozna jakos dojechac!!

Pozdrawiam serdecznie

Filip
        • Gość: Aska Re: Shams Safaga, El Greco, wróciłam :-)) IP: 213.17.164.* 19.09.03, 13:00
          Mialam All inclusive, wyglada to tak, ze masz dodatkowo obiad i wszystkie
          napoje od 10 do 24, dla dzieci chyba lody, nie wiem, nie mam dzieci,
          generalnie jedzenia jest pod dostatkiem, pomimo, ze sa okreslone godziny czyli
          sniadanie 7-10, obiad 13-15 i kolacja 7-10, napoje w czasie posiłkow, przy
          basenie i na plazy, alkohole oczywiscie tez, pokoje sa rozne, mozliwe ze na
          poczatek dostaniesz gorszy, mozna dac napiwek i poprosic o pokój z widokiem na
          morze, przy okazji ładniejszy. Widok na morze to pokoje z końcówkką 15( chyba)
          do 21. Plaża w miarę, jak chodzi o czystość, bo przewracają się niedopałki
          pomimo stojących koszy, ale czyja to wina??? Lezaków bardzo duzo, zawsze wolny
          sie znajdzie, reczniki do pobrania, materace tez, tylko najpierw karta w
          recepcji. Nie wiem szczerze mówiąc czy sa dyzkoteki w Safadze, chyba nie
          bardzo, jechałam raz w nocy przez Safagę, raczej tam cicho, zupełnie inaczej
          niz w centrum Hurghady. Do Hurgady mozna dojechac taksówką oczywiście lub
          busikiem, którzy mozesz zamówić z hotelu jeśli masz all inclusive, podobno
          taniej, trzeba pytac w recepcji, cos takiego mówili. Obsługa dla nas byla
          bardzo miła. Jesli cos jeszcze chcesz wiedziec to pisz. pozdrawiam.
          • pc_maniac EGIPT - HOTELE: podziel się swoją opinią 19.09.03, 14:50
            Dział forum HOTELE w EGIPCIE cały czas się powiększa, ale nadal sporo opisó
            hoteli w nim brakuje.

Jeśli byłeś w Egipcie na pewno masz jakieś zdanie o "swoim" miejscu pobytu.
            Opisz obiektywnie co Ci się podobało, a co nie w "twoim" hotelu.

Wiele osób czeka na takie informacje, a dzięki temu działowi i Twojej
            informacji szybciej znajdą odpowiedź na najczęstsze na tym forum pytania.

Adres działu HOTELE W EGIPCIE:
            www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14938
            Dziękuję
            PC_M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka