kasia_p45 20.07.08, 17:02 Wiem, ze zaraz iberia wtraci swoje trzy grosze, ze zasmiecam forum itd.. Ale takiego wątku nie widziałam wiec jesli ktos ma jakies doswiadczenia z tym biurem w Egipcie to bardzo prosze :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 20.07.08, 17:03 kasia_p45 napisała: > Wiem, ze zaraz iberia wtraci swoje trzy grosze, ze zasmiecam forum > itd.. Ale takiego wątku nie widziałam wiec jesli ktos ma jakies > doswiadczenia z tym biurem w Egipcie to bardzo prosze :)) . Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 20.07.08, 18:46 Kasiu robisz się mecząca , dla odmiany napiszę Ci tak : To fatalny organizator , bierze pieniądze nie wiadomo za co , Triada tańsza a kwateruje w prawie takich samych hotelach , więc po co przepłacać . Jak sie rezerwuje hotel ze Scanem zwłaszcza wczesnym terminem to katastrofa , bo 90% klientów zostaje wtedy przekwaterowanych , do innych hoteli , hotele te są tylko nominalnie tej samej jakości , a w rzeczywistości są dużo słabsze od zamawianego wcześniej . Klienci Scana w hotelu w ktorym są kwaterowani są traktowani źle przez obsługę , zupełnie inaczej niż goście innych biur podróży , drinki dla scanowców są rozlewane w plastiki , pozostałym leją w szkło , w restauracji są dla gości ze Scana , osobne miejsca w wydzielonej części i obługa pilnuje aby goście z tego biura do bufetu podeszli tylko raz . Częstym mankamentem dla turystów jeżdżących ze Scana jest ostatnia kolejność kwaterunku do pokoju , w recepcji czekają aż wszystkie biura przewidziane na ten dzień przywiozą swoich klientów , a klienci Scana czekają przy recepcji na swoją kolejność , logicznym jest , że w takim przypadku zostają dla nich najgorsze pokoje , ktorych turyści z innych biur poprostu nie chcieli . Animatorzy klientów Scana omijają szerokim łukiem , a zwłaszcza dzieci , które są strasznie poszkodowane bo nikt nimi nie chce sie zająć i mogą tylko patrzeć jak inne dzieci mają wspaniałe wakacje (ja uważam , że jest to szczególnie okrutne) . Po za tymi wszystkimi niedogodnościami trzeba się liczyć z jeszcze jedną , a mianowicie dla klientów tego biura (to najgorszy rodzaj klienta na wakacjach) wprowadzane są godziny policyjne w hotelu , więć jak wieczorem masz ochotę wyjść gdzieś na miasto lepiej nie zostawiaj kluczy w recepcji , bo wrócisz za późno i cię do hotelu w ogóle nie wpuszczą . Mąż musi chodzić przez całe wakacje w krawacie , bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się i jako taki jest lepiej tolerowany przez obsługę mimo , że ze Scana przyleciał . Pozdrawiam , życzę miłych wakacji - Wojtek P.S. Tylko nieobeznani klienci , kupują w tym biurze wakacje - no świry totalne . Odpowiedz Link Zgłoś
sobol74 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 20.07.08, 18:51 wojtek - masz może pożyczyć krawat ? bo tak się składa że ze scanem lecę do aqua. Jeszcze jedno - wychodząc z pokoju nie zamykaj balkonu - wtedy możesz wrócić z imprezy nawet w nocy :D pozdrawiam HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 20.07.08, 19:08 haha, ale jestescie dowcipni.. Czy nie mozecie sie jeszcze tydzien ze mna pomeczyc...pozniej obiecuje dac spokoj z tymi pytaniami...sama bede odpowiadac na glupie pytania jak juz wroce..:)) A teraz.. ogarnia mnie juz lekka panika.. wiec powinniscie to zrozuimiec! Odpowiedz Link Zgłoś
sobol74 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 20.07.08, 19:14 z tego co wiadome - na tym forum jak i na innych - scan to jedna z wyższych półek jeśli chodzi o biura. Najmniej wpadek - jeśli się takie wogóle zdarzają - jest to ''odłam'' niemieckiego biura podróży. Sam lecę z nimi do Aqua Blu - i mam nadzieję że będzie tak jak o tym biurze piszą . Nie masz co się denerwowac - bo napewno nie masz wpływu na to czy coś się będzie działo złego - więc myśl o plazy, słońcu i wypoczynku - a nie o pierdołach !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 20.07.08, 19:23 No i taka mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
kah777 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 20.07.08, 19:35 Proponuje więcej optymizmu. Ja byłam ze Scanem w Tunezji i w Egipcie i nie ma się do czego przyczepić. Jedno z lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 24.07.08, 06:12 kah777 napisała: > Proponuje więcej optymizmu. Ja byłam ze Scanem w Tunezji i w Egipcie > i nie ma się do czego przyczepić. Jedno z lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
kst72 Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 30.07.08, 14:13 Drogi Wojtku, nie wiem skąd się wyrwałeś i podajesz takie bzdury, może spędzasz wakacje w Polsce i żal Ci bo inni wyjeżdźają np ze Scanem za granicę, bądź jesteś niekumatym turystą i spotkały Cię te wszystkie przykrości???? Jeżdżę ze Scanem od paru lat i nić co napisałeś się nie potwierdza, wręcz przeciwnie Scan to grupa TUI i tak są traktowani klienci Scana jak klienci TUI, niedawno wróciłam z Aqua Blue byłam oczywiście ze Scanem i było nienagannie, zakwaterowani byliśmy w pierwszej kolejności i traktowani bez zarzutu. Proponuję wszystkim którzy czytają Twój komentarz aby nie brali go pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Egipt ze ScanHoliday - opinie 30.07.08, 15:13 kst72 napisała: > Drogi Wojtku, nie wiem skąd się wyrwałeś i podajesz takie bzdury, > może spędzasz wakacje w Polsce i żal Ci bo inni wyjeżdźają np ze > Scanem za granicę, bądź jesteś niekumatym turystą i spotkały Cię te > wszystkie przykrości???? Jeżdżę ze Scanem od paru lat i nić co > napisałeś się nie potwierdza, wręcz przeciwnie Scan to grupa TUI i > tak są traktowani klienci Scana jak klienci TUI, niedawno wróciłam z > Aqua Blue byłam oczywiście ze Scanem i było nienagannie, > zakwaterowani byliśmy w pierwszej kolejności i traktowani bez > zarzutu. Proponuję wszystkim którzy czytają Twój komentarz aby nie > brali go pod uwagę. Świerzy na forum ? To zostałeś dostrzeżony , ale Cię nie skomentuję - szkoda czasu , poprostu nie jesteś w TEMACIE " Ja i Kasia_45p" :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia.pl Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 20.07.08, 21:35 właśnie wróciłam z wczasów ze scana. Jestem bardzo zadowolona, rezydentka bardzo miła i pomocna. Goście ze scana traktowani są na równi z innymi,z resztą obsługa hotelu w Egipcie na wysokim poziomie wszyscy przemili. Na fakultetach scan też się spisał na szóstkę, więc bez obaw bardzo dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
arnoldpr Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 21.07.08, 09:15 Mam takie małe pytanko co do wycieczek fakultatywnych ze Scana jakie są ceny i czy byłaś w Hurghadzie czy w Sharm el Sheikh? Odpowiedz Link Zgłoś
renary Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 21.07.08, 10:58 Wróciłam w piątek, byłam w Serenity (Makadi Bay). Podaję ceny w dolarach i euro, tak jak to robiła nasza rezydentka p. Natalia. Podczas naszego pobytu Luksor podrożał o 10$. Zatem: Luksor - 80$, Kair - jednodniowy - 65$, Quady 3 godz. - 45€, Wyprawa statkiem na pełne morze - 39 € , nurkowanie powierzchniowe (WYSPA GIFTUN) - 32$, wycieczka 1,5godz. na łodzi z przeszklonymi bokami - 45$. Jeśli wykupi się jedną w tych wycieczek - wycieczka po HURGHADZIE gratis, normalnie 10 €. Dzieci do 11 lat mają zniżkę 50%. TUI i Scan współpracują z agencją TRAVCO, która jest organizatorem wszystkich FAKULTETÓW. Zatem na wycieczkach przewodnikami są Egipcjanie. Niestety ich znajomość języka polskiego pozostawia wiele do życzenia!!!Warto mieć ze sobą jakiś przewodnik po Egipcie wydany w Polsce. W naszym przypadku znakomicie sprawdził się przewodnik wydany przez GW. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku i wielu niezapomnianych wrażeń! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 21.07.08, 17:32 renary napisała: > Wróciłam w piątek, byłam w Serenity (Makadi Bay). Podaję ceny w > dolarach i euro, tak jak to robiła nasza rezydentka p. Natalia. > Podczas naszego pobytu Luksor podrożał o 10$. Zatem: Luksor - 80$, > Kair - jednodniowy - 65$, Quady 3 godz. - 45€, Wyprawa statkiem na > pełne morze - 39 € , nurkowanie powierzchniowe (WYSPA GIFTUN) - 32 $, > wycieczka 1,5godz. na łodzi z przeszklonymi bokami - 45$. > Jeśli wykupi się jedną w tych wycieczek - wycieczka po HURGHADZIE > gratis, normalnie 10 €. Dzieci do 11 lat mają zniżkę 50%. TUI i Scan > współpracują z agencją TRAVCO, która jest organizatorem wszystkich > FAKULTETÓW. Zatem na wycieczkach przewodnikami są Egipcjanie. > Niestety ich znajomość języka polskiego pozostawia wiele do > życzenia!!!Warto mieć ze sobą jakiś przewodnik po Egipcie wydany w > Polsce. W naszym przypadku znakomicie sprawdził się przewodnik > wydany przez GW. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku i wielu > niezapomnianych wrażeń! Rozumiem, ze ze Scana jestes zadowolona?? A jesli chodzi o przewodnikow to czy , pomijajac ich slaba znajomosc polskiego, to czy ogolnie dobrze sie wywiazywali ze swoich zadan??? Czy mieli zlew na wszystko i wszystkich?? A tak jeszcze zapytam cie czy byly dwu dniowe wycieczki do Kairu i ile kosztowaly?? Odpowiedz Link Zgłoś
renary Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 24.07.08, 09:00 Przepraszam za zwłokę z odp. Tak, ze SCANA byłam zadowolona. W ubiegłych latach jeździłam z TUI i też wszystko było o.k. Wycieczki dwudniowe do KAIRU są w ofercie rezydentki TUI, kosztowały 150$ (program ten sam, co na jednodniowej). Podczas naszego pobytu nikt nie był nimi zainteresowany, a musi być min. 6 osób, aby zorganizować taki wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 24.07.08, 15:58 Czyli co? .. jak nie bedzie chetnych na Kair dwudniowy to nie pojade?.. a jednodniowe sie odbyly?? Odpowiedz Link Zgłoś
renary Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 25.07.08, 09:13 Tak, wycieczki jednodniowe odbyły się. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Facultety-przewodnicy ? Hurgada 25.07.08, 09:41 Mam pytanie, bo przeglądam katalog i przy wycieczkach fakutatywnych pisze polski przewodnik. Natomiast tu czytam, że przewodnicy są arabscy niby mówiący po polsku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 25.07.08, 11:39 Dobre i to...Ale tak czy owak wolalabym na dwa dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 13.08.08, 20:59 Co do Egipcjan, ktorzy byli przewodnikami na wycieczkach fakultatywnych z firmy Travko nie bylo tak zle jak tu piszecie...dosc dobrze gadali po polsku i mozna bylo sie z nimi calkiem dobrze porozumiec.. Zawsze dobrze wywiazywali sie ze swoich zadan i nie bylo z nimi problemow.. i byli pomocni jak trzeba bylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl wara ode mnie! 21.07.08, 10:35 kasia_p45 napisała: > Wiem, ze zaraz iberia wtraci swoje trzy grosze, ze zasmiecam forum > itd.. jak widac, nie tylko dla mnie jestes nudna i meczaca....moze to ci da do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
escada92 Re: wara ode mnie! 21.07.08, 11:38 Iberia wyluzuj, może Kasia jedzie po raz pierwszy i to przeżywa wszystko i się nie może doczekać, nie wiem dokładnie co jest tego przyczyną, ale są różni ludzie na świecie, trzeba to uszanować, naucz się współżyć z różnymi typami ludźmi, po prostu nie możesz na coś kiedyś przymnknąc oko i się już nie kłócić, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do escady:-) 21.07.08, 11:59 escada92 napisała: > Iberia wyluzuj, może Kasia jedzie po raz pierwszy i to przeżywa > wszystko i się nie może doczekać, nie wiem dokładnie co jest tego > przyczyną, ale są różni ludzie na świecie, trzeba to uszanować, > naucz się współżyć z różnymi typami ludźmi, po prostu nie możesz na coś kiedyś przymnknąc oko i się już nie kłócić, pozdrawiam :) Escada, ja rozumiem, ze ktos jedzie do Egiptu po raz pierwszy i mimo ilus watkow na forum ma jakies dodatkowe pytania.Cenie turystow swiadomych, ktorzy pytania zadaja PRZED wyjazdem a nie za piec dwunasta. Ale zauwaz, ze akurat dziwnym trafem dawno na tym forum nie bylo takiej osoby, ktora jadac pierwszy raz zalozylaby az tyle watkow.Skoro juz ma mnostwo watpliwosci to niech zalozy jeden: "moj pierwszy raz w Egipcie i 100 pytan." Tez kiedys byl moj pierwszy raz w Egipcie, Kanarach, Hiszpanii itd. i jakos nie przypominam sobie abym zakladala az tyle watkow, bo i po co skoro pewne informacje mozna sobie wyszukac jak nie na forum to w googlach.A informacja z forum czesto jest bardzo subiektywna:komus dany hotel 5* pasowal i powalil go na kolana a inny uwaza, ze nie zasluguje nawet na 3* bo do tej pory bywal w Ritzu itd. Jesli juz nawet cierpliwy Wojtek poczul sie zmeczony jej watkami to cos jest na rzeczy.Poza tym jakby to forum wygladalo gdyby kazdy pierwszak produkowal taka ilosc watkow przed wyjazdem i odpowiednia ilosc po przyjezdzie? I tak Giwi nie nadaza z porzadkami tutaj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
escada92 Re: do escady 21.07.08, 12:33 Ja też nie zakładałam tyle wątków, no ale sama wiesz są różni ludzi, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do escady:-) 21.07.08, 16:37 iberia.pl napisała: > escada92 napisała: > > > Iberia wyluzuj, może Kasia jedzie po raz pierwszy i to przeżywa > > wszystko i się nie może doczekać, nie wiem dokładnie co jest tego > > przyczyną, ale są różni ludzie na świecie, trzeba to uszanować, > > naucz się współżyć z różnymi typami ludźmi, po prostu nie możesz > na coś kiedyś przymnknąc oko i się już nie kłócić, pozdrawiam :) > > > Escada, ja rozumiem, ze ktos jedzie do Egiptu po raz pierwszy i mimo > ilus watkow na forum ma jakies dodatkowe pytania.Cenie turystow > swiadomych, ktorzy pytania zadaja PRZED wyjazdem a nie za piec > dwunasta. > Ale zauwaz, ze akurat dziwnym trafem dawno na tym forum nie bylo > takiej osoby, ktora jadac pierwszy raz zalozylaby az tyle > watkow.Skoro juz ma mnostwo watpliwosci to niech zalozy jeden: "moj > pierwszy raz w Egipcie i 100 pytan." > > Tez kiedys byl moj pierwszy raz w Egipcie, Kanarach, Hiszpanii itd. > i jakos nie przypominam sobie abym zakladala az tyle watkow, bo i po > co skoro pewne informacje mozna sobie wyszukac jak nie na forum to > w googlach.A informacja z forum czesto jest bardzo subiektywna:komus > dany hotel 5* pasowal i powalil go na kolana a inny uwaza, ze nie > zasluguje nawet na 3* bo do tej pory bywal w Ritzu itd. > > Jesli juz nawet cierpliwy Wojtek poczul sie zmeczony jej watkami to > cos jest na rzeczy.Poza tym jakby to forum wygladalo gdyby kazdy > pierwszak produkowal taka ilosc watkow przed wyjazdem i odpowiednia > ilosc po przyjezdzie? > I tak Giwi nie nadaza z porzadkami tutaj. > > :-) > Kiedys musi byc ten pierwszy raz..:)) A tak swoja droga nigdy nie spotkalam takiej osoby jak ty, ktora we wszystko sie wtraca i wtraca choc nie zawsze ma racje.. ale nie da sobie niczego powiedziec bo jest najmadrzejsza ze wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: wara ode mnie! 21.07.08, 16:53 escada92 napisała: > Iberia wyluzuj, może Kasia jedzie po raz pierwszy i to przeżywa > wszystko i się nie może doczekać, nie wiem dokładnie co jest tego > przyczyną, ale są różni ludzie na świecie, trzeba to uszanować, > naucz się współżyć z różnymi typami ludźmi, po prostu nie możesz na > coś kiedyś przymnknąc oko i się już nie kłócić, pozdrawiam :) Rzeczywiscie jade poraz pierwszy do Egiptu i dlatego chce sie dobrze przygotowac..Zawsze myslalam, ze takie fora po to sa, zeby zadawac pytania, a nie ze sie bedzie ktos wiecznie czepial. Wiem, ze mozna przekopac internet w inny sposob ale chyba najlepiej popytac ludzi, ktorzy juz tam byli...kazdy ma inne doswiadczenia i inna wiedze.. Ja oczywiscie wczesniej przekopalam rozne stronki... ale nigdzie nie dowiedzialam sie tylu przydatnych rzeczy co tu.. i dlatego bardzo dziekuje tym wszystkim, ktorzy okazali mi anielska cierpliwosc i odpowiedzieli dosc obszernie na moje czasem moze glupie pytania. Jestem zdania, ze jezeli ktos nie chce odpowiadac to nie musi. Forum jest publiczne i chyba kazdy moze tu wejsc byle nie krzywdzil innych.. itd.. A ze jest tlok... no coz... takie sa juz uroki internetu :))) Pozdrawiam wszystkich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: wara ode mnie! 21.07.08, 17:37 No kasiu_p45 słodka jesteś , no już mnie rozbroiłaś , ale trzeba sobie powiedzieć wprost : jedziesz i panikujesz , pytania zadajesz bez ładu i składu , o samo biuro pytasz na kilku wątkach , to nic , że są inaczej zatytułowane , problemy w nich poruszane są te same . Na tym forum rzeczywistość jest taka , że jakiś konkretnych inforamcji ogólnych udziela kilanaście nicków i nikt Ci już nic bardziej prawdziwego nie napisze . Napisało Ci już na tym forum kilkanaście osób , że Scan z grupy turystcznej TUI jest biurem bardzo rzetelnym , to biuro tego rodzaju , które ściąga klientów nie najniższą ceną tylko jakością oferowanej oferty , to biuro które pamięta o tym , że jedziesz na wakacje odpocząć , a nie denerwować się niezgodną rzeczywistością z ofertą katalogową . Moja droga przestań panikować , zajmij się czymś innym , nie myśl o tym urlopie aż tyle , podchodź do tego z nastawieniem , że i tak już nic nie zmienisz , zapłaciłaś i nie ma już tu miejsca na wątpliwości - będzie jak będzie . Ja i wielu innych jeżdżacych często ze Scanem zapewniamy Cię - BĘDZIE BARDZO DOBRZE Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: :)) 21.07.08, 18:33 wojtek37k napisał: > No kasiu_p45 słodka jesteś , no już mnie rozbroiłaś , ale trzeba > sobie powiedzieć wprost : jedziesz i panikujesz , pytania zadajesz > bez ładu i składu , o samo biuro pytasz na kilku wątkach , to nic , > że są inaczej zatytułowane , problemy w nich poruszane są te same . > Na tym forum rzeczywistość jest taka , że jakiś konkretnych > inforamcji ogólnych udziela kilanaście nicków i nikt Ci już nic > bardziej prawdziwego nie napisze . Napisało Ci już na tym forum > kilkanaście osób , że Scan z grupy turystcznej TUI jest biurem > bardzo rzetelnym , to biuro tego rodzaju , które ściąga klientów nie > najniższą ceną tylko jakością oferowanej oferty , to biuro które > pamięta o tym , że jedziesz na wakacje odpocząć , a nie denerwować > się niezgodną rzeczywistością z ofertą katalogową . > Moja droga przestań panikować , zajmij się czymś innym , nie myśl o > tym urlopie aż tyle , podchodź do tego z nastawieniem , że i tak już > nic nie zmienisz , zapłaciłaś i nie ma już tu miejsca na > wątpliwości - będzie jak będzie . Ja i wielu innych jeżdżacych > często ze Scanem zapewniamy Cię - BĘDZIE BARDZO DOBRZE > > Pozdrawiam Wojtek Bardzo ci Wojtusiu dziekuje za dobre slowa:)) I obiecuje juz nie panikowac. I nie zadawac glupich pytan.. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: :)) 24.07.08, 21:56 Dziś wróciłam z wypoczynku ze scanem w hurgadzie i jestem zadowolona. moja córka była wprost zakochana w paniach od animacji klubu scanbo. byłam z aqua blu K. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: :)) 24.07.08, 22:28 kkk_k napisała: > Dziś wróciłam z wypoczynku ze scanem w hurgadzie i jestem zadowolona. moja córk > a > była wprost zakochana w paniach od animacji klubu scanbo. byłam z aqua blu > > K. A przekopali wam walizki na lotnisku???? Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: :)) 25.07.08, 16:45 Przy wjeździe bardzo, przy wyjeździe tak trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: :)) 09.08.08, 22:16 kkk_k napisała: > Przy wjeździe bardzo, przy wyjeździe tak trochę... A wiesz, ze mi walizek w ogole nie przekopali.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: :)) 09.08.08, 22:17 A i jeszcze jedno... wnioslam wode mineralna przez kontrole celna.... w ogole nie trzeba bylo wyrzucac...bylam w szoku ale zadowolona bo nie musialam kupowac na bezclowce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: :)) 10.08.08, 18:24 i to jest głowny powód twojego zadowolenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
fejs2fejs Re: :)) 25.07.08, 18:26 miało nie być głupich pytań, a to pojawiło już się kilka razy...:)))) pomimo tego życzę udanych wakacji .. a jak wrócisz to ja będę pytał o wszystko co związane z Serenity:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreski69 Re: :)) 09.08.08, 20:16 Wyrazy wspolczucia dla wszystkich tez popelnilem ten blad i bylem w tym hotelu od 18.07 do 01.08.hotel moze sie podobac tylko ludziom ktozy nigdzie nie byli i nic nie widzieli i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem tekstu.Roznice miedzy opisem katalogowym a rzeczywistoscia sa tak duze ze poraz pierwszy zdecydowalem sie napisac reklamacje i dodatkowo skarge na rezydenta.Wszyscy zainteresowani prosze o kontakt andreski1@wp.pl udziele szczegolowych wyjasnien. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: :)) 09.08.08, 21:43 Może tak napiszesz jaki hotel tak powalił cię na kolana , twój post można czytać w nieskonczoność , jest tak przepełniony informacjami , że mając okulary na nosie nie mogę stwierdzić : ale o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas21 Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 26.07.08, 08:16 Bylam z tym biurem 2 razy i nigdy więcej pszeplacilam a w dodatku rezydęci mają cię gdzies niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 26.07.08, 10:49 Jeżeli chodzi o Pana rezydenta to może orłem nie był, jak każdy był nastawiony na sprzedaż wycieczek, natomiast nie robił problemów przy ich zwrocie jak ludzi Faraon nawiedził i dość przejął się moją reklamacją ze mi wózek uszkodzili w samolocie. Poza tym w mig załatwił transport do kliniki jak męża ucho bolało. Biorąc pod uwagę przysłowie "kto z kim przestaje takim się staje" Rezydent upodabnia się do miejscowych Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt ze ScanHoliday - opnie 09.08.08, 01:17 Własnie wrocilam ze Scanem z Serenity Makadi... i jestem poprostu zachwycona i pełna wrazen :))) Odpowiedz Link Zgłoś