laama1 12.08.08, 01:01 Może ktoś ostatnio wrócił z wakacji z tego hotelu? Chętnie poczytam opinie i wskazówki ;-) My lecimy tam na początku września. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wazquez27 Re: Al Baba w Hurghadzie 12.08.08, 08:18 Witam, jeżeli chodzi o Ali Baba w Hurghadzie, byłem z żoną w maju w tym hotelu. Moim zdaniem hotel super, jedzenia nie brakowało (smaczne i duży wybór), pokoje codziennie sprzątane (prysznic średni), brak kradzieży. Ogólnie duży teren z piękną roślinnością, plaża średnia (drobny żwirek)ale w butach wodnych jest ok. Najlepsza plaża jest w Jasminie- piasek. Rafa koło hotelu też super. Ogólne wrażenia pozytywne, zasługuję na 4,5 gwiazdki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laama1 Re: Al Baba w Hurghadzie 14.08.08, 03:07 tak się śpieszę na ten urlop że zjadałem literę ;-) jasne że chodzi o ALI BABĘ w Hurghadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
laama1 Re: Al Baba w Hurghadzie 17.08.08, 22:17 jaki brać pokój aby wszędzie było blisko - lecę z SUN&FUN i może to BP ma już narzucone jakieś pokoje??? Kos był? Ktoś wie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sopo-ciak Re: Al Baba w Hurghadzie 23.08.08, 11:30 My wrócilismy wczoraj.Hotelik bardzo fajny, biura podrózy raczej nie maja znaczenia przy wyborze pokoju.Im blizej do glownego budynku, basenu tym dalej od plazy.Najlepiej to brac pokoj jaki daja, zobaczyc jak wyglada a jak bedziecie chcieli zmienic dac 10$ i wtedy nawet pytaja na jaki i gdzie maja zamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
wazquez27 Re: Al Baba w Hurghadzie 25.08.08, 15:08 Mieliśmy pokój na końcu basenu przy głównej alejce, myślę że było optymalnie blisko wszędzie (mniej więcej po środku kompleksu)chyba 5822 albo 5622, nie jestem pewny 8 lub 6. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sopo-ciak Re: Al Baba w Hurghadzie 26.08.08, 08:45 5622 pewnie, blisko głownego budynku na przeciwko placu zabaw to pokoje od numeru 4101 ale najdalej od plazy (5 min spacerkiem) Odpowiedz Link Zgłoś