Dodaj do ulubionych

Hotel Hostmark w Hurghadzie

IP: *.jwt.com.pl 06.10.03, 13:26
Witam,

wykupilam wyjazd do Hostmarku w El Greco. Zaniepokoily mnie wypowiedzi o
zmianach rezerwacji tego hotelu przez Alfastar.
Czy ktos byl tam z El Greco? Jakie sa Wasze opinie o hotelu ?
Dziekuje za informacje !!!
KJ
Obserwuj wątek
    • Gość: Awex Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: 157.25.43.* 06.10.03, 13:43
      El Greco tez zmienia rezerwacje na Hostmarka. Przykro mi, ale na 100% nie
      wyladujesz w tym hotelu. ja jechalem z El Greco i wszystkim nam zmienili.
      • Gość: KJ Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: *.jwt.com.pl 06.10.03, 13:55
        Dziekuje za info... w jakim terminie byl ten wyjazd ?
      • Gość: KJ Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: *.jwt.com.pl 06.10.03, 13:59
        Jeszcze jedno pytanie do Awex: jaki hotel zaproponowano Ci w zamian ?
    • Gość: agnienienia Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: *.dialup.supermedia.pl 06.10.03, 14:05
      Właśnie wróciłam z tego hotelu Grand Seas Resort Hostmark, to chyba jeden z
      najlepszych i najnowszych hoteli w Hurghadzie. Jest naprawde luksusowy,
      kameralny, brak słów, zeby opisac wszystkie jego zalety. Ja byłam w nim z
      Eximem i z tego co zauwazyłam, na tablicach informacyjnych to dawno nikogo nie
      było w nim z Alfy i ElGreco, tak czy inaczej, zycze szczescia, hotel wart jest
      tego by spedzic w nim urlop!!!!!!!!
      Gdybys miał/a jakies pytania chetnie odpowiam, pozdrawiam!!!!
    • Gość: Anna Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.10.03, 14:04
      Ogólnie B.P. Elgreco to " niekompetentni ludzie", przepraszam zwracam
      honor ,chodzi mi wyłącznie o osoby z Orange Holidays bo właśnie z takiego biura
      jedziesz do Egiptu !. Naprawdę będziesz miała szczęście jak trafisz właśnie do
      tego hotelu ( jest naprawdę w porządku). Do jakiego trafisz przekonasz się
      dopiero na lotnisku w SHARM EL SHEIKH!!!( jak się okazało biuro już na min. 3
      tygodnie sprzedaje nieaktualną ofertę, przekonali się o tym wszyscy Ci co
      wykupiliofertę do np. htl. PYRAMISA lub TROPICANA GRAND OASIS). Do centrum
      Naama Bay jest ok.20 km.,a do starego SHARM ok.25 km.. Hotel Hostmark jest co
      prawda tam gdzie wrony zawracają ale jest naprawdę porządnym hotelem ( i obyś
      tam trafiła ). Pozdrawiam :)
      • Gość: PS Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: 217.96.79.* 07.10.03, 14:23
        Chodzi w tym wątku o hotel Hostmark w Hurghadzie, a nie Host Mark Oriental
        Resort w Sharm. Pzdr.
    • Gość: paweł Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: *.autotest.com.pl 07.10.03, 15:39
      jak się akurat niemcy nie zwalą to masz małe szanse tam się znaleść jak
      przylecą niemcy to nie masz najmniejszych szans
      rezydenci el greco są bardzo niekompetetni zwłaszcza pan FILIP WASIAK ich
      główny rezydent spójrzcie mu w oczy to się sami przekonacie co to za zakłamany
      sukinsyn i nie dajcie się omamić słodkimi słówkami tylko walczcie o swoje

ps. nam w/w pan zamącił w mózgach ale przez tydzień dał się poznać z tej
      najgorszej strony

udało nam sie nocować jedną noc w tym hotelu (przed wyjazdem na wyc. po nilu)
      ale to podobno wielkie szczęscie, był prawie pusty niestety później wylądowały
      samoloty luftwafe i niemcy zajeli cały, polacy mogli tylko pomarzyć o tym hotelu

hotel fajny ogród i baseny ładne pokoje bardzo duże ładne ale łazienki małe,
      parterowe pokoje mają psełdo balkonay tzn wychodzisz na dwór gdzie stoi stolik
      z fotelami żadnej prywatności, jego wada to bardzo mały teren w porównaniu z
      resortami, jakby ktoś na 2 tygodnie tam pojechał umarł by z nudów, bo wieczorne
      animacje trochę tandetne (może w inne dni jest inaczej)

restauracja bardzo ładna, duży wybór jedzenia, naprawdę duży (mam porównanie z
      innych hoteli egipskich)

ale tak naprawdę nie ma zbytnio czego żałować jeżeli wylądujesz w innym 5*
      hotelu to każdy z nich ma coś innego do zaproponowania

ale rezydenci mogą spróbować swojego starego manewru i jeżeli się poddacie
      wylądujecie w 4* hotelu ROMA w centrum Hurghady podobno fajny (byłem w holu
      kłócąc się 3 godziny o swój opłacony 5*) ale w życiu bym nie zamienił go na
      żaden z resortów 5* położonych nad morzem gdzie w spokoju można pospacerować
      alejkami wśród palm i podziwiać wspaniałe zachody słońca i lazur wody z daleka
      od zgiełku do którego zawsze można podjechać za niecałe 2 złote
      i cały dzień się wylegiwać na słońcu z daleka od walczących ze sobą ludzi o
      ręczniki i leżaki porozstawiane jeden przy drugim żeby jak najwięcej weszło
      (widziałem plaże Romy - okropna)

• pc_maniac Hotel Hostmark w Hurghadzie opiszcie 07.10.03, 16:18
        Dzień dobry

Stworzyłem na forum gazeta.pl dział dotyczący hoteli w Egipcie (
        www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14938 ). Forumowicze
        wpisują w nim swoje spostrzeżenia i opinie o hotelach w których przebywali
        (obiektywnie plusy i minusy). Miałbym prośbę, czy mogłabyś również i Ty
        wpisać swoje spostrzeżenia o "swoim" hotelu do tego działu?
        Wpisywanie opinii na forum ogólnym o Egipcie całkowicie mija się z celem.
        Taki wątek po tygodniu, dwóch spada na
        dalsze strony i nowi czytelnicy w kółko będą zadawać to samo pytanie.

Zaś w dziale Egipt - Hotele będą mieli prosty sposób na odnalezienie
        interesującego ich hotelu wraz z opisem.

Oto adres działu:
        www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14938
        Z góry dziękuję.

Z poważaniem
        PC_Maniac
      • Gość: agnienienia Re: Hotel Hostmark w Hurghadzie IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 17:42
        Byłam dwa tygodnie w Hostmarku, nie zanudziłam sie, polecam kazdemu, kto
        poszukuje spokoju, MAŁO Niemców(głównie Francuzi)!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka