narciarka1 07.10.03, 15:53 Witam ! Jestem ciekawa czy ktoś był z nimi w Egipcie i jakie wrażenia? Jescze jedno pytanie ile mniej wiecej należy zabrac forsy na tydzień? N Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N. Re: OASIS TOURS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 21:10 Moim zdaniem Oasis jest w porządku Byłam z tym biurem już 4 razy, znajomi kilkakrotnie... Raz 4 lata temu zmieniono Nam hotel...z tym że, na lepszy!!! Nigdy nie było problemów z rezerwacją, zmianami, dopłatami czy czymkolwiek. Jedynie rezydenci durni jak to rezydenci. Ale mogę spokojnie polecić. A forsa...hmm no zależy co planujesz robić. Ja jeżdżę na nurkowania, więc to chyba nie będzie dla Ciebie miarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: OASIS TOURS IP: 213.186.79.* 08.10.03, 12:35 Wróciliśmy z mężem przed paroma dniami, nie było źle, ale w przyszłości bedziemy wybierać tylko TUI, Neckermanna lub Vinga, z tymi biurami 100% satysfakcji gwarantowany, a z Oasisem...Niby wszystko dopięte na "przedostatni" guzik, ale dlaczego wypasione pokoje w 4 gwiazdkowym hotelu dostali tylko Niemcy lub Rosjanie, a Oasis umieścił gości w pokojach niewyremontowanych, znośnych, ale standard 2 gwiazdki...??? Wycieczki fakultatywne za drogie i brak obiecanego polskiego przewodnika, oczywiście na wycieczkach przymusowe zwiedzanie papirusowni, perfumerii i sklepu z alabstrem, gdzie przewodnik z Oasisa dostaje 40% od zakupionych towarów...a na piramidy w Gizie 25 minut czasu, 45 minut na Muzeum Starożytności. Kair ma byc gratis, według Oasis...myśmy dopłacali 30 dolców i to jeszcze nie było wszystko...niby za wstęp...szkoda gadać. Wycieczka na rafy z Oasis = 1 rafa, absolutnie bez polskiego przewodnika...już lepiej wybrać się z lokalnym biurem, pokarzą conajmniej 3 rafy i zaopiekują się mniej wprawnymi pływakami. Oasis może być, ale ja już z nimi nie polecę...Acha mimo dopłat za bungalow jeszcze w Polsce, musieliśmy sie o niego wykłócić, a i tak pokój był raczej z tych gorszych... Reszta wakacji, która nie wiązała się z Oasisem była całkiem przyzwoita. Co do kasy my mieliśmy 360 dolarów, starczyło w zupełności, ale na dwa tygodnie, jak weżmiesz 200 powinno ci jeszcze zostać. Polecam zabrać EURO, myśmy dużo stracili wymieniając EURO w Polsce na dolary, a Egipcjanie zdają się nawet bardziej cenić EURO. Jak lubisz się zajadle targować to przywieziesz ze spowrotem sobą nawet więcej niż połowę... Pozdrawiam i życze udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: OASIS TOURS IP: 217.96.79.* 08.10.03, 13:21 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > w przyszłości bedziemy wybierać tylko TUI, Neckermanna lub Vinga, z tymi biurami 100% satysfakcji gwarantowany > Egipcjanie zdają się nawet bardziej cenić EURO. 1. VINGA już w Polsce nie ma. Skąd wiesz, że wymienione przez Ciebie biura dają 100% satysfakcji? Byłaś z którymś? 2. Egipcjanie zdecydowanie wolą dolary. Zdecydowanie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: OASIS TOURS 08.10.03, 15:11 Gość portalu: PS napisał(a): > 2. Egipcjanie zdecydowanie wolą dolary. Zdecydowanie. > Pzdr Potwierdzam to co napisał przedmówca o dolarach. Odpowiedz Link Zgłoś