monik-a1974 08.10.08, 15:37 Odpowiedzcie czy jest siłownia w hotelu mamlouk lub w tym obok z ktorego mozna korzystac? Odpowiedzcie jak jest z posiłkami czy bez problemu mozna korzystac z barów w gardenie, czy tylko w mamlouku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aeki Re: mamlouk- czy jest w nim siłownia 08.10.08, 19:26 Radzę ci się pakować w Polsce. Taniej i bliżej będzie. Jedzenie w M'C Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowo3 Re: mamlouk- czy jest w nim siłownia 08.10.08, 19:52 Nie wiem czemu i komu ma służyć odpowiedź aeki??? Monika zwyczajnie pyta! Ja też jestem ciekawa jak tam jest! Odpowiedz Link Zgłoś
seatac mamlouk- czy jest w nim siłownia 08.10.08, 20:09 Obok amfiteatru znajdujacego sie pomiedzy S.GardenBeach, a S.MamloukPalace jest budynek HealthClub Fitness and Spa. Niestety obecnie w remoncie generalnym. Na pieterku od strony Garden dostepna jedynie mala silownia(gymroom) i masaze. Posilki w Mamlouku sa. W Gardenie tez. Podobnie jak bary w obu. I w obu ze wszystkiego mozesz korzystac. Pozdrowienia. T. Odpowiedz Link Zgłoś
monik-a1974 Re: mamlouk- czy jest w nim siłownia 08.10.08, 23:31 Dziękuję bardzo za odpowiedź, pytam ponieważ mąż regularnie uczęszcza ale broń Boże "nie pakuje" , trzeba chyba coś robić aby nie zwiotczeć i nie być zgryźliwym :). Odpowiedz Link Zgłoś
saretta Re: mamlouk- czy jest w nim siłownia 09.10.08, 10:28 ja też jak wybieram hotel to priorytetem jest siłownia...mój chłop inaczej nie pojedzie...bo jak się przez 2 tyg. tylko leży, je i pije to potem nieciekawie się wygląda...a tak jest duzo czasu żeby o siebie zadbać...podobno w ali babie w hurgadzie jest fajna siłownia, jadę w grudniu sprawdzić...w titanicu była bardzo fajna...a mamlouku to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś