agasz301 23.01.09, 15:26 witajcie 20 marca lece z dzieckiem na tydzien do hurghady. napiszcie prosze jaka tam jest pogoda zwłaszcza wieczorne godziny. czy musze zabierac dla nas ciepłe rzeczy? jakies swetry? dziekuje z gory za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
45s11 Re: egipt w marcu 23.01.09, 15:41 Byliśmy w zeszłym roku o tej porze w Hurghadzie -Hotel Alladin. Upał był już niezły.Temperatury od 28-35 st.w cieniu. Wieczorami b. przyjemnie ok.23-25 st. Wystarczy koszulka. W tym okresie jest najpiękniej,bo kwitną wszystkie krzewy i kwiaty. Jedynie morze mogło by być cieplejsze, tylko 24 st.,ale mnie to za- dowalało. Musicie się liczyć z dużym zatłoczeniem w hotelach ,bo od marca to wielka inwazja na Egipt naszych wschodnich sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
agasz301 Re: egipt w marcu 23.01.09, 20:09 dziekuje za podpowiedz,to w miare przyjemna temperaturka:)) my jedziemy do sindbad aqua park.mam nadzieje ze dobrze wybrałam głownie dla mojej małej.a jesli chodzi o naszych wschodnich sasiadów to fakt zawsze ich wszedzie pełno i ...głosno.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś