ymolah05 06.03.09, 13:22 czy ktoś poznał Assema z Sun Fun ,pracował także z Itaką.Proszę się podzielić informacją na prywatny mail. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotttka Re: assem z sun fun 06.03.09, 16:51 hej,znam go. odezwij się na: dotttka@wp.pl pozdrawiam i czekam na maila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sharmaine Re: assem z sun fun 08.03.09, 16:27 Ja znam Assema. Co chciałabyś wiedziec? Spędziłam z nim dużo czasu podczas mojego pobytu w Egipcie także napisz co chciałabyś wiedziec chętnie się podzielę swoimi info ;] A przy okazji też jestem ciekawa co inne dziewczyny o nim sądzą i jakiego typu relacje was z nim łączą/łączyły? Odpowiedz Link Zgłoś
sharmaine Re: assem z sun fun 10.03.09, 13:19 sharmaine@interia.pl Czekam na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronika-13 Re: assem z sun fun 31.03.09, 11:36 Informacjami na ten temat podzielę się na weronika-13@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monia_1971 Re: assem z sun fun 22.10.09, 23:27 niesamowity facet - ciepły i uczuciowy. Uważaj - zaręczony Odpowiedz Link Zgłoś
ludmila09 Re: assem z sun fun 28.10.09, 08:57 zdemoralizowany zboczeniec,dzięki turystkom w dużej mierze.lubi także facetów.chowa się za maską fajnego miłego chłopaka.omami każdą turystkę,oprócz mojej córki,olała go,to wtedy wygarnął jej jak traktuję turystki naprawdę.szkoda gadać i tak będziecie robić swoje i szkoda dziewczyn które liczą na szczere uczucia z jego strony.nawet mój mąż dał się nabrać,po rozmowie z nim powiedział tak " to fajny ,poważny facet".ale matkę tj mnie nie da się tak łatwo omamić . Odpowiedz Link Zgłoś