Dodaj do ulubionych

CO WIECIE O OASIS

IP: *.toya.net.pl 09.12.03, 15:33
jezeli ktos z Was byl na wakacjach z biurem oasis, lub pracował dla niego,
prosze o Wasze opinie!
Obserwuj wątek
    • rrychu Re: CO WIECIE O OASIS 10.12.03, 08:51
      Gość portalu: compact napisał(a):

> jezeli ktos z Was byl na wakacjach z biurem oasis, lub pracował dla niego,
      > prosze o Wasze opinie!

BYŁEM, na rejsie, generalnie bez zastrzezeń, wsz ystko w terminie, hotele ok.
      nie znalismy nazwy tylko 4* i był ok, statek 5* i tez ok.
      co nie było dobrze:
      wiem ze tak jak i inni zmieniają hotele, maja kilka swoich i wszystkich chyba
      tam upychaja, jednej parze próbowali wcisnąć 4* zamiast 5*, z drugiej strony z
      naszego rejsu dawali wg kat. opłaconej, a nawet tym co mieli zapłacone za 3*
      dali ten sam hotel 4* (i naprawdę był ok.)wszystkich tam zawieźli, oprócz tych
      z 5* których wysadzili przy 5*
      rezydent (p. Gosia, to osobny temat) zbiera 10$ bakszyszu w pierwszy dzień, a
      nie ma mowy o tym w umowie czy ofercie, być może jest to zwykłe naciagactwo z
      jej strony ale zapisuje na liście kto płacił a kto nie lista idzie do recepcji(
      ja tam wole zapłacic i nie prosić się potem o odetkanie kibla naprawę klimy
      itp. :) ),
      Gosia to najwiekszy mankament, generalnie program realizuje , ale tak
      zmanierowanej osoby to juz dawno nie widziałem, no i tak beszcelnie naciagajaca
      ludzi na suveniry w "zaprzyjaźnionych" sklepach, z jej "rekomendacją"
      przepłacasz x10, potrafi nie pojawic się na umówione z cała grupą spotkanie i
      jeszce "z ryjem: czemu mnie nikt nie obudził, " hit rejsu, generalnie nie
      wiadomo co będzie się dziło następnego dnia , a nawet wieczrem (program
      wycieczek był dość napięty) jednym słowem p. Gosia jest słabo zorganizowaną
      osobą,
      do samego BP Oasis nie mam zastrzezeń zapłaciłem (w sumie najtaniej) i dostałem
      to co chciałem, na hotele, transfery, lot nie mogę narzekac,
      może inni trafili gorzej? ja byłem generalnie zadowolony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka