Gość: compact IP: *.toya.net.pl 09.12.03, 15:33 jezeli ktos z Was byl na wakacjach z biurem oasis, lub pracował dla niego, prosze o Wasze opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrychu Re: CO WIECIE O OASIS 10.12.03, 08:51 Gość portalu: compact napisał(a): > jezeli ktos z Was byl na wakacjach z biurem oasis, lub pracował dla niego, > prosze o Wasze opinie! BYŁEM, na rejsie, generalnie bez zastrzezeń, wsz ystko w terminie, hotele ok. nie znalismy nazwy tylko 4* i był ok, statek 5* i tez ok. co nie było dobrze: wiem ze tak jak i inni zmieniają hotele, maja kilka swoich i wszystkich chyba tam upychaja, jednej parze próbowali wcisnąć 4* zamiast 5*, z drugiej strony z naszego rejsu dawali wg kat. opłaconej, a nawet tym co mieli zapłacone za 3* dali ten sam hotel 4* (i naprawdę był ok.)wszystkich tam zawieźli, oprócz tych z 5* których wysadzili przy 5* rezydent (p. Gosia, to osobny temat) zbiera 10$ bakszyszu w pierwszy dzień, a nie ma mowy o tym w umowie czy ofercie, być może jest to zwykłe naciagactwo z jej strony ale zapisuje na liście kto płacił a kto nie lista idzie do recepcji( ja tam wole zapłacic i nie prosić się potem o odetkanie kibla naprawę klimy itp. :) ), Gosia to najwiekszy mankament, generalnie program realizuje , ale tak zmanierowanej osoby to juz dawno nie widziałem, no i tak beszcelnie naciagajaca ludzi na suveniry w "zaprzyjaźnionych" sklepach, z jej "rekomendacją" przepłacasz x10, potrafi nie pojawic się na umówione z cała grupą spotkanie i jeszce "z ryjem: czemu mnie nikt nie obudził, " hit rejsu, generalnie nie wiadomo co będzie się dziło następnego dnia , a nawet wieczrem (program wycieczek był dość napięty) jednym słowem p. Gosia jest słabo zorganizowaną osobą, do samego BP Oasis nie mam zastrzezeń zapłaciłem (w sumie najtaniej) i dostałem to co chciałem, na hotele, transfery, lot nie mogę narzekac, może inni trafili gorzej? ja byłem generalnie zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś