jasneniebo 27.06.09, 14:58 W związku z prośbami oraz treścią postów mających znamiona łamania prawa wątek został usunięty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2009wa-wa Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 15:45 Witam nowa Pania Moderator.Moze sie pani krotko przedstawi, zebysmy wiedzialy co wiaze pania z tym tematem. Z gory dziekuje. Dobrze zrobilas usuwajac ten watek gdyz jest to forum o facetach z Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:19 Bardzo proszę już nadrabiam pisałam tu na forum więc można sobie poczytać moje posty.Część forumowiczów mnie już poznało. Postaram się teraz w związku z odpowiedzialnością powstrzymać od wyrażania własnych opinii. Nie jestem żoną ani przyjaciółką mężczyzny z Egiptu ale kocham , podziwiam Egipt i dosyć dobrze go znam.Mam nadzieję,że mi zaufacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:41 To raczej powinnas moderowac forum turystyczne, a moze sie myle, jezeli moge spytac to od ilu lat zwiedzasz Egipt? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:48 To forum ma służyć wymianie informacji o facetach z Egiptu (tak jak w tytule), ale również o Egipcie i zwyczajach tam panujących. Egipt zwiedzam od wielu lat, pracowałam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:52 > To raczej powinnas moderowac forum turystyczne, a moze sie myle, > jezeli moge spytac to od ilu lat zwiedzasz Egipt? Myślę, że lepiej, gdy moderatorem jest osoba niezwiązana z Egipcjaninem, ale znająca egipskie realia. Obiektywizm, to cecha, którą moderator powinien się wyróżniać. Pozdrawiam nową Panią Moderator:) Odpowiedz Link Zgłoś
lani-2012 Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:53 Gratuluje awansu ;) Przepraszam ale... albo żle się wyraziłaś albo ja nie rozumiem . Dlaczego masz powstrzymac się od własnych opinii? To czyje opinie będziesz wyrażac? Czytałam Twoje posty i arbitralne sprawowanie władzy na tym forum na nie grozi:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 17:03 Miałam na myśli,powstrzymanie się od zbyt osobistego angażowania się w temat w celu zachowania bezstronności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lani-2012 Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 17:21 I tego życzę. Obiektywizmu i bezstronności Mam nadzieje ze będziesz udzielała się na forum z taka sama "częstotliwością" izaangazowaniem jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Shakirra! 27.06.09, 17:55 Jasneniebo, masz kontakt z Shakirrom? Urodzila juz ta coreczke czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Shakirra! 27.06.09, 17:59 Witaj! Nie mogę odpowiadać na pytania dotyczące życia osobistego innych osób, myślę,że Shakirra jest jedynym źródłem informacji na tematy jej dotyczące. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś