Dodaj do ulubionych

PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLOGU

27.06.09, 14:58
W związku z prośbami oraz treścią postów mających znamiona łamania prawa
wątek został usunięty.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 2009wa-wa Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 15:45
      Witam nowa Pania Moderator.Moze sie pani krotko przedstawi, zebysmy
      wiedzialy co wiaze pania z tym tematem. Z gory dziekuje.
      Dobrze zrobilas usuwajac ten watek gdyz jest to forum
      o facetach z Egiptu.
      • jasneniebo Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:19
        Bardzo proszę już nadrabiam pisałam tu na forum więc można sobie poczytać moje posty.Część forumowiczów mnie już poznało.
        Postaram się teraz w związku z odpowiedzialnością powstrzymać od wyrażania własnych opinii. Nie jestem żoną ani przyjaciółką mężczyzny z Egiptu ale kocham , podziwiam Egipt i dosyć dobrze go znam.Mam nadzieję,że mi zaufacie.
        Pozdrawiam
        • 2009wa-wa Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:41
          To raczej powinnas moderowac forum turystyczne, a moze sie myle,
          jezeli moge spytac to od ilu lat zwiedzasz Egipt?
          • jasneniebo Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:48
            To forum ma służyć wymianie informacji o facetach z Egiptu (tak jak w tytule),
            ale również o Egipcie i zwyczajach tam panujących.
            Egipt zwiedzam od wielu lat, pracowałam tam.
          • szalonaburza Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:52

> To raczej powinnas moderowac forum turystyczne, a moze sie myle,
            > jezeli moge spytac to od ilu lat zwiedzasz Egipt?

Myślę, że lepiej, gdy moderatorem jest osoba niezwiązana z Egipcjaninem, ale
            znająca egipskie realia. Obiektywizm, to cecha, którą moderator powinien się
            wyróżniać.

Pozdrawiam nową Panią Moderator:)
        • lani-2012 Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 16:53
          Gratuluje awansu ;)
          Przepraszam ale... albo żle się wyraziłaś albo ja nie rozumiem .
          Dlaczego masz powstrzymac się od własnych opinii?
          To czyje opinie będziesz wyrażac?
          Czytałam Twoje posty i arbitralne sprawowanie władzy na tym forum na nie grozi:)
          Pozdrawiam
          • jasneniebo Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 17:03
            Miałam na myśli,powstrzymanie się od zbyt osobistego angażowania się w temat w celu zachowania bezstronności.
            Pozdrawiam
            • lani-2012 Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O ZAKOŃCZENIE WĄTKU FOTOBLO 27.06.09, 17:21
              I tego życzę.
              Obiektywizmu i bezstronności
              Mam nadzieje ze będziesz udzielała się na forum z taka sama "częstotliwością" izaangazowaniem jak do tej pory.
            • 2009wa-wa Shakirra! 27.06.09, 17:55
              Jasneniebo, masz kontakt z Shakirrom?
              Urodzila juz ta coreczke czy jeszcze nie?
              • jasneniebo Re: Shakirra! 27.06.09, 17:59
                Witaj!
                Nie mogę odpowiadać na pytania dotyczące życia osobistego innych osób, myślę,że Shakirra jest jedynym źródłem informacji na tematy jej dotyczące.
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka