wtopek_reloaded 16.07.09, 18:03 Nasza nowa moderatorka dzielnie kontynuuje tradycje poprzedniczek i tnie z piana na ustach watki przekraczajace poziom jej cientej ryposty...pobawimy sie pare dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasneniebo Re: ciach ciach 16.07.09, 20:07 Nie. Nie będziemy się bawić. Ja Pana nie obrażam. Nie pozwolę sobie na tego rodzaju osobiste wycieczki. Możemy dyskutować, mogę się z Panem nie zgadzać ale szanuję Pana poglądy do momentu kiedy są zgodne z zasadami forum. A do zabawy wybieram sobie przyjaciół z podobnym do mojego poczuciem humoru. Tu jesteśmy w innym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: ciach ciach 16.07.09, 20:35 wtopek_reloaded napisał: > Nasza nowa moderatorka dzielnie kontynuuje tradycje poprzedniczek i > tnie z piana na ustach watki przekraczajace poziom jej cientej > ryposty...pobawimy sie pare dni ;) Wtopeczku, idolu Polski B, witaj na forum. Czekam z niecierpliowscia na Twoje "ciente ryposty". Nikt Ci jeszcze nie powiedzial, ze Twoja zbytnia pewnosc siebie jest po prostu smieszna... Odpowiedz Link Zgłoś