Gość: asiak IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 14:24 Czy możecie mi poradzić z jakim biurem podróży do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egiptolog-patolog Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: *.rtk.net.pl 29.12.03, 16:15 ja tam byłem z exim tours ,jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: 217.153.76.* 30.12.03, 14:10 Ja byłem z Alfa Star wwe wrześniu. Alfa może nie było jakieś super ale sam hotel... Mam nadzieje, że jeszcze tam kiedyś pojadę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: 213.77.48.* 30.12.03, 14:23 Hotel jest tak dobry, że nie ma to wielkiego znaczenia z jakim biurem pojedziesz (ważne żeby dowieźli Cię na miejsce). Różnica będzie na pewno w cenie - chyba Alfa Star ma najciekawszą ofertę cenową (niestety mają fatalnych rezydentów - miałam okazję odczuć to na własnej skórze, ale jeżeli nie jest Ci on potrzebny - to OK).Niestety prawda też jest taka, że za niższą cenę dostaniesz "gorszy" pokój, z "gorszym" widokiem lub wogóle bez widoku (można dać mały bakszysz w recepcji i zamienią, ale to już musisz sama się postarać). Poza tym oferta dla wszystkich gości hotelowych jest taka sama. Polecam ten hotel bo jest super, a poza tym sama El Gouna jest rewelacyjna - cisza, spokój, luksus - idealne miejsce na wypoczynek. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 30.12.03, 15:06 Alfa Star miała fatalnych rezydentów w hurghadzie (np. p. Baran), w Sharm sporo osób bardzo ciepło wypowiadało się o rezydentach. W El Gouna - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa.pitstop Re: Sheraton Miramar w Elgouna 31.12.03, 13:23 Bakszysz? Mnie zaproponowali pokoj w widokiem na morze numery 2000 za doplata 10$ dziennie. Jedzenie tak mi smakowalo, ze ciagle mysle o tym jak oni robili nalesniki lub tosty francuskie. Jesli pojade tam jeszcze raz to wybiore ten hotel ze wzgledu na pyszne jedzenie. Tu jest sporo zdjec z hotelu: community.webshots.com/album/13115703VIANNKjCPn Penelopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 12:05 Droga Penelopo, dzięki za odpowiedź jaśli mogę Cię poprosić o Twój adres mailowy, bo mam jeszcze kilka pytań. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa.pitstop Re: Sheraton Miramar w Elgouna 05.01.04, 14:15 Mail gazetowy penelopa.pitstop@gazeta.pl Penelopa. Odpowiedz Link Zgłoś