Dodaj do ulubionych

Sheraton Miramar w Elgouna

IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 14:24
Czy możecie mi poradzić z jakim biurem podróży do tego hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: egiptolog-patolog Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: *.rtk.net.pl 29.12.03, 16:15
      ja tam byłem z exim tours ,jestem zadowolony.
      • Gość: TOM Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: 217.153.76.* 30.12.03, 14:10
        Ja byłem z Alfa Star wwe wrześniu. Alfa może nie było jakieś super ale sam
        hotel... Mam nadzieje, że jeszcze tam kiedyś pojadę...
    • Gość: Anka Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: 213.77.48.* 30.12.03, 14:23
      Hotel jest tak dobry, że nie ma to wielkiego znaczenia z jakim biurem
      pojedziesz (ważne żeby dowieźli Cię na miejsce). Różnica będzie na pewno w
      cenie - chyba Alfa Star ma najciekawszą ofertę cenową (niestety mają fatalnych
      rezydentów - miałam okazję odczuć to na własnej skórze, ale jeżeli nie jest Ci
      on potrzebny - to OK).Niestety prawda też jest taka, że za niższą cenę
      dostaniesz "gorszy" pokój, z "gorszym" widokiem lub wogóle bez widoku (można
      dać mały bakszysz w recepcji i zamienią, ale to już musisz sama się postarać).
      Poza tym oferta dla wszystkich gości hotelowych jest taka sama. Polecam ten
      hotel bo jest super, a poza tym sama El Gouna jest rewelacyjna - cisza, spokój,
      luksus - idealne miejsce na wypoczynek. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
      • Gość: Minius Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 30.12.03, 15:06
        Alfa Star miała fatalnych rezydentów w hurghadzie (np. p. Baran), w Sharm
        sporo osób bardzo ciepło wypowiadało się o rezydentach.
        W El Gouna - nie wiem.
      • penelopa.pitstop Re: Sheraton Miramar w Elgouna 31.12.03, 13:23
        Bakszysz?
        Mnie zaproponowali pokoj w widokiem na morze numery 2000 za doplata 10$
        dziennie.
        Jedzenie tak mi smakowalo, ze ciagle mysle o tym jak oni robili nalesniki lub
        tosty francuskie. Jesli pojade tam jeszcze raz to wybiore ten hotel ze wzgledu
        na pyszne jedzenie.
        Tu jest sporo zdjec z hotelu:
        community.webshots.com/album/13115703VIANNKjCPn
        Penelopa.
        • Gość: asiak Re: Sheraton Miramar w Elgouna IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 12:05
          Droga Penelopo, dzięki za odpowiedź jaśli mogę Cię poprosić o Twój adres
          mailowy, bo mam jeszcze kilka pytań. Dzięki i pozdrawiam
          • penelopa.pitstop Re: Sheraton Miramar w Elgouna 05.01.04, 14:15
            Mail gazetowy penelopa.pitstop@gazeta.pl

Penelopa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka