Gość: Jaga IP: 195.116.131.* 22 lata temu Czy ktoś wypróbował patelnie Ingenio Tefala i może się podzielić opinią? Jaka jest cena tego zestawu? Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIKI 26 Re: Ingenio firmy Tefal IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22 lata temu Ja widziałam ostatnio w TESCO 169 zł za kpl 2-częsciowy - bardziej płaskie jakby patelnie i 199 zł za 3 częsci - rondelki o mniejszej srednicy, ale nie kupiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Ingenio firmy Tefal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Kupilam wczoraj dwie patelnie Ingenio Tefal,calkiem fajna sprawa,mozna uzywac metalowych sztućców bez obawy o powloke patelni. Usmazylam, ladnie sie umyla,nic sie nie przypiekl...Aha,maja obie oczywiscie termospot. W sumie nie mam duzego doswiadczenia,ale calkiem,calkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Ingenio firmy Tefal IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 22 lata temu kupiłam patelnię z przykrywką. Jest duża, wysoka - idealna do robienia np. rissota. Super się myje - polecam Odpowiedz Link Zgłoś