IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
Mieszkam w woj.kujawsko-pomorski,takim większym miastem blisko mnie jest
Bydgoszcz...chciałabym się poddać hipnozie,ale nie bardzo wiem jak
znaleźć "dobrego" terapeutę....Może ktoś mi pomoże...mam poważne problemy
życiowe...miewam myśli samobójcze i mam nadzieję,że hipnoza "powie" mi
dlaczego tak się dzieje ....z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • tlenricana Re: Hipnoza 22 lata temu
      Piszę do Leny.Może ktoś jeszcze skorzysta i 'wciągnie'się w
      samouzdrawianie.Zapraszam na forum www.zdrowie.com.pl Sa przyklady i ćwiczenia
      z techniki wyobrażeniowej.A także ,jaki poradnik kupić,by pomóc sobie.Jest to
      pomoc przy naszych codziennych zmaganiach z rzeczywistością obiektywną i
      subiektywną - wewnętrzną ,każdej (go) z nas....Naprzykład ,ćwiczenie
      dla 'anoreksji',daje możliwość - samemu - cofnąc się w czasie,i naprawiać -
      pomóc.Ćwiczenie nazywa się PONOWNE NARODZINY (można je wykonać,po zapoznaniu
      się z techniką oddychania)...wykonanie.....zamknij oczy i wykonaj 3 wydechy
      (wydech,wdech-wydech,wdech-wydech),(wydech-usta,wdech-nos)...widzisz siebie tuż
      przed narodzeniem,czujesz swoje ciało i swój zapach.Jesteś zadowolona i jest ci
      dobrze...zrób 1 wydech i zobacz,jak główką wciskasz się w kanał
      rodny...czujesz,że na nowo rodzisz się...gdy znajdziesz się na zewnątrz,wykonaj
      znów 1 wydech...widzisz,jak twój ojciec kładzie cię na pierś matki...wiesz,że
      zasługujesz na to,by cię karmili...W ramionach matki wybaczasz im krzywdy,które
      być może ci wyrządzili...zrób jeszcze 1 wydech...widzisz i czujesz,jak matka
      karmi cię piersią i wiesz że BĘDZIESZ PANIĄ SWEGO ŻYCIA....otwórz
      oczy.....Jeśli jesteś jedną z nich , A N O R E K T Y C Z E K,to to ćwiczenie
      może ci pomóc...wiele myśli,a także takich jak twoje, bierze się z
      lęków,niepokojów,niezdecydowania.....życzę energii w działaniu i do usłyszenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka