Gość: XXX IP: 195.82.167.* 22 lata temu Prezent pod choinkę dla chłopaka 20-letniego pilnie poszukiwany! Czekam na ORYGINALNE pomysły, których zrealizowanie nie wyniesie więcej niż 40-50zł :) Pomóżcie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek Re: dla FACETA 22 lata temu Zajrzyj na forum prywatne "Prezenty", pewnie tam cos znajdziesz. Jest link na stronie glownej forum GW. zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: dla FACETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu proponuję puzzle, takie z 3000 kawałków ;) Będziesz mieć duuuuużo czasu dla siebie ;))) BTW podobno wraca moda na puzzle Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: dla FACETA 22 lata temu Ja uwielbiam puzzle...ale jesli wprezencie to jak juz puzzle zrobione ze swojego zdiecia... A co do prezentu dla tego dwudziestolatka...hmmmm...Wszystko zalezy w jakim z nim jestes kontakcie.Nie orientuje sie ile kosztuja kondomy ale moze w jakims osdobnym pudelku...albo malej szkatulce wlozac jak nawiecej kondomow i dopisac ozdobnie na kartce..." Bys mial zawsze pod reka " lub cos w tym stylu.:-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: dla FACETA IP: 195.82.167.* 22 lata temu Heh, odpada, bo TEGO nie robiliśmy ;-) Dzieli nas dosyć spora [jak dla kogo :P] różnica wieku, więc... :] Czekam na dalsze rady :P Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: dla FACETA 22 lata temu No wiesz niekoniecznie musi to oznaczac ze zaraz musicie cos robic :-) Ja corce mojej przyjaciolki na 18-ste zdaje sie urodziny ( juz pare lat minelo) dalam taki maly podreczny wibrator i misia...jak nie jedno to drugie bedzie w uzyciu w nocy ....(panna) ;-) A pamietam mojemu tacie kiedys (uwielbia slodycze) kupilam taki duuuuzy szklany wazon i wlalam tam przezroczystego czerwonego kisielu...wsadzajac tez drobne ...hihi Wiesz ile sie musial w tym bawic by wszystko wyciagnac...hihi ;-) Maz dostal na 30-ste urodziny diwe nadmuchiwane lalki....z haslem ze kobiet nigdy za malo czycos w tym stylu... hihih pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: dla FACETA IP: *.238.76.30.adsl.inetia.pl 22 lata temu zabawne kalesony ok 50 zl Odpowiedz Link Zgłoś